Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πηραν δευτερη φορα σημερα να παω σε OTE με 24 ευρω και δωρεαν αστικα υπεραστικα και Internet εως 24

Τους ειπα ότι εχω cyta με δυο voip γραμμες και μου ειπαν ότι μπορουν τις δυο γραμμες να τις βαλουν σε isdn με κοστος 31 ευρω τελικη τιμη

Από ότι ηξερα isdn είναι μια γραμμη με δυο καναλια

Γινεται αυτό που επιμενουν να μου λενε ότι γινεται ??? Μου ειπαν ότι η αιτηση θα αναφερει με τον αριθμο  κλισης τους τις δυο γραμμες που εχω

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εχω cyta με δυο διαφορετικες γραμμες .Διαφορετικα νουμερα

Τα τηλ δεν μπαινουν σε πριζα στον τοιχο αλλα στο router στις θεσεις voip 1 και voip 2

Δημοσ.

ISDN είναι μία σύνδεση με δυο τηλεφωνικές γραμμές και μπορεί να έχει έως 8 τηλεφωνικά νούμερα (MSN).

Θα πάρεις τις δυο γραμμές από το netmod/santis στις δύο αναλογικές θύρες. Για το adsl θα υπάρχει άλλο ρούτερ.

Δημοσ.

Εχω cyta με δυο διαφορετικες γραμμες .Διαφορετικα νουμερα

Τα τηλ δεν μπαινουν σε πριζα στον τοιχο αλλα στο router στις θεσεις voip 1 και voip 2

Ωραια, αν τις θελεις τις δυο γραμμες δεν σου κανει το isdn, αν δεν σου ειναι απαραίτητες και θελεις μονο τα νούμερα τοτε εισαι οκ με το isdn και με μια γραμμη.

Δημοσ.

Ένα δισύρματο έχει και παίρνει τις δύο τηλεφωνικές γραμμές από το ένα ρούτερ. Το ίδιο πράγμα θα είναι με κλασική ψηφιακή τηλεφωνία αντί για VoIP.

12672514.JPG

Δημοσ.

Ωραια, αν τις θελεις τις δυο γραμμες δεν σου κανει το isdn, αν δεν σου ειναι απαραίτητες και θελεις μονο τα νούμερα τοτε εισαι οκ με το isdn και με μια γραμμη.

θελω και τις δυο γραμες με τα δυο συγεκριμενα νουμερα που εχουν

21028.....8

21090.....0

Δημοσ.

Αυτο το ξερω

Ένα δισύρματο έχει και παίρνει τις δύο τηλεφωνικές γραμμές από το ένα ρούτερ. Το ίδιο πράγμα θα είναι με κλασική ψηφιακή τηλεφωνία αντί για VoIP.

12672514.JPG

Ο φίλος εδω δεν εχω καταλάβει τι θέλει, αν πάντως η κουβέντα γίνεται για τα δυο νούμερα, αυτα μπορείς να τα εχεις σε οποίο παροχο και να πας με φορητότητα.

Τωρα αν με το "γραμμες" εννοείς το δίκτυο, δηλαδη δυο δισύρματα ανεξάρτητα  απο το ΑΚ τότε αλλάζει το θέμα

Δες το πανω σχέδιο και πες μας, είναι ετσι αυτο που λες

21028.....8

21090.....0

Δημοσ.

21028.....8

21090.....0

Μπορείς και τις δύο να τις έχεις. Η μία θα είναι το κεφαλικό νούμερο και η άλλη MSN. Θα ρυθμίσεις να χτυπάει η μία στην πρώτη θύρα και η άλλη στην δεύτερη θύρα του NT.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το ξερω

Ο φίλος εδω δεν εχω καταλάβει τι θέλει, αν πάντως η κουβέντα γίνεται για τα δυο νούμερα, αυτα μπορείς να τα εχεις σε οποίο παροχο και να πας με φορητότητα.

Τωρα αν με το "γραμμες" εννοείς το δίκτυο, δηλαδη δυο δισύρματα ανεξάρτητα  απο το ΑΚ τότε αλλάζει το θέμα

Δες το πανω σχέδιο και πες μας, είναι ετσι αυτο που λες

Οχι ...Σε μενα στις δυο πρασινες υποδοχες  του router πμαινουν αμμεσα οι τηλεφνικες συσεκυες για τις δυο γραμμες

st780_back_g.jpg

http://www.thelab.gr/internet-and-networking/lathos-syndesmologia-router-94684.html

Μπορείς και τις δύο να τις έχεις. Η μία θα είναι το κεφαλικό νούμερο και η άλλη MSN. Θα ρυθμίσεις να χτυπάει η μία στην πρώτη θύρα και η άλλη στην δεύτερη θύρα του NT.

Ευχαριστω.Θα μπορω να καλω και από τις δυο και αν με καλουν και είναι κατηλημμενη η μια να χτυπάει η άλλη ?

Δημοσ.

Θα πρέπει να ρύθμισεις το κεφαλικό και το msn και στις δυο αναλογικές θύρες. Στην κάθε αναλογική θύρα μπορείς να ρυθμίσεις να φτάνουν εισερχόμενες μέχρι από τρία νούμερα. Αυτό δεν βολεύει όταν το ένα νούμερο ειναι αποκλειστικά για fax και έχει το "αρνητικό" ότι θα χτυπούν σε κάθε τηλεφώνημα και τα δυο τηλέφωνα.

Ίσως να υπάρχει άλλος πιο έξυπνος τρόπος προγραμματισμού για να το πετύχεις αλλά τα έχω παρατήσει καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει να ρύθμισεις το κεφαλικό και το msn και στις δυο αναλογικές θύρες. Στην κάθε αναλογική θύρα μπορείς να ρυθμίσεις να φτάνουν εισερχόμενες μέχρι από τρία νούμερα. Αυτό δεν βολεύει όταν το ένα νούμερο ειναι αποκλειστικά για fax και έχει το "αρνητικό" ότι θα χτυπούν σε κάθε τηλεφώνημα και τα δυο τηλέφωνα.

Ίσως να υπάρχει άλλος πιο έξυπνος τρόπος προγραμματισμού για να το πετύχεις αλλά τα έχω παρατήσει καιρό.

Αν καταλαβα καλα αυτή όμως δεν είναι isdn γραμμη . Σωστα ?

Δημοσ.

ISDN είναι. Στην ISDN σύνδεση μπορείς να βάλεις είτε κλασικές αναλογικές συσκευές είτε να συνδέσεις isdn τηλέφωνα. Στην δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά αλλά το κόστος ανεβαίνει αρκετά.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια ερωτηση μια και ειναι προσφατο το θεμα. Θελω σε συνδεση cyta να εχω δυο αριθμους, αλλα πχ να κουμπωσω το ενα τηλεφωνο στο ρουτερ της cyta κανονικα στη θεση phone1, να τραβήξω ενα ethernet 20 μετρα να κουμπωσω αλλο ενα ρουτερ cyta και πανω σε αυτο την δευτερη τηλεφωνικη συσκευη στο phone2. Ξερει καποιος αν γινεται στα σιγουρα αυτο? Επειδη ειναι Voip υπαρχει τετοια ρυθμιση?

Δημοσ.

Μια ερωτηση μια και ειναι προσφατο το θεμα. Θελω σε συνδεση cyta να εχω δυο αριθμους, αλλα πχ να κουμπωσω το ενα τηλεφωνο στο ρουτερ της cyta κανονικα στη θεση phone1, να τραβήξω ενα ethernet 20 μετρα να κουμπωσω αλλο ενα ρουτερ cyta και πανω σε αυτο την δευτερη τηλεφωνικη συσκευη στο phone2. Ξερει καποιος αν γινεται στα σιγουρα αυτο? Επειδη ειναι Voip υπαρχει τετοια ρυθμιση?

Και γιατί να χρησιμοποιήσεις κ δεύτερο ρούτερ κ δεν κουμπώνεις απλά το καλώδιο στη phone 2 του πρώτου ρούτερ;

Edit: Μάλλον θα το λες επείδη θες να χρησιμοποιήσεις ethernet λόγω απόστασης κ καλά θα κάνεις, οπότε θα βάλεις ethernet με clips για τηλέφωνο rj11.

Αν παρ όλα αυτά θες να έχεις κ δεύτερο ρούτερ για να το χρησιμοποιήσεις για access point, ναι γίνεται να το κάνεις με τον τρόπο που σκέφτηκες, απλά θα πρέπει να ενημερώσεις τη cyta για το τι θέλεις να κάνεις για να σου σετάρει το VoIP αναλόγως στο κάθε ρούτερ, διότι εσύ δε θα έχεις πρόσβαση για ευνόητους λόγους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...