moredread Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εσύ που την έχεις, εκεί που λέει "ethernet: ναι" είναι στο tablet ή στην βάση; δεν πρέπει να έχει δες εδώ και εδώ υ.γ Ακόμα και τα νέα DELL xps δεν έχουν ethernet (άκουσων!). 1
hackertom Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 <p>Δεν ειμαι σιγουρος οτι ο επεξεργαστης ειναι καλυτερος απο τους ΑΤΟΜ παντως.......</p> Και εγω για αυτό ρώτησα... Τουλάχιστον έναν i5
panormou13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 έπεσε το ακυρο.. τελείωσαν απο τον προμηθευτή πριν καν παραγγείλουμε λεει κλπ κλπ κλπ ..
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 έπεσε το ακυρο.. τελείωσαν απο τον προμηθευτή πριν καν παραγγείλουμε λεει κλπ κλπ κλπ .. Οποτε μια ακομη περιπτωση "too good to be true"
hasiotis_john Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Οποτε μια ακομη περιπτωση "too good to be true" Εγώ θα έλεγα άλλη μια περίπτωση.... έξυπνης διαφήμισης ενός καταστήματος στο μεγαλύτερο φόρουμ της Ελλάδας! Έχουν πάρει όλοι χαμπάρι τι γίνεται εδώ και τι επισκεψιμότητα έχει και το παίζουν ιστορία λες και τρώμε κουτόχορτο!! 2
panormou13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εγω λεω να ακολουθησουμε μια κοινη γραμμη για ολλους οσους κανουν τα ιδια και τα ιδια πραγματα. να δουμε αν το ξανακανουν αν τους γινουν αυριο εκατο παραγγελιες και μετα τους ριξουμε ακυρο
Pa0ki Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 έπεσε το ακυρο.. τελείωσαν απο τον προμηθευτή πριν καν παραγγείλουμε λεει κλπ κλπ κλπ .. Δηλαδή έβγαλαν "προσφορά" με μηδενικό απόθεμα Ούτε καν 5-10 κομμάτια για τα μάτια του κόσμου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Και το θεωρούσα σοβαρό μαγαζί, είχα πάρει ένα smartphone από εκεί.
panormou13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 τους λεω οτι παρήγγειλα απο τους πρώτους δηλαδη ποσα ειχατε ? και μου λεει κανενα .. ηταν κατοπιν παραγγελιας
iceman Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εγω λεω να ακολουθησουμε μια κοινη γραμμη για ολλους οσους κανουν τα ιδια και τα ιδια πραγματα. να δουμε αν το ξανακανουν αν τους γινουν αυριο εκατο παραγγελιες και μετα τους ριξουμε ακυρο Βασικά θα πρέπει το μαγαζί να αποκλείεται από κάθε προβολή για Χ χρόνο... κάτι που σημαίνει ότι κάθε επόμενη προσφορά που τυχόν δημοσιεύεται για το χρόνο αυτό θα σβήνεται αυτόματα από τους mods 3
agnostos99 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Το χουνε παραγ@*&^%σει το θέμα μερικά καταστήματα... δεν κανανε και κανενα τραγικό λάθος με τιμη 10% του κόστους για να λενε μλκς!! Θα πρεπε να δώσουν σε οσους παρηγγειλαν
panormou13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 καθομαστε και συζηταμε για το αν αξίζει μια προσφορα ή οχι για 2-3 μερες και μετα ερχετε το κατάστημα και μας ακυρώνει. αυτο μονο με εικονικές παραγγελίες ξεπλένεται εχει παραγίνει το κακο για να μαζέψουνε mail και εγγραφές .παλιά καναν "προσφορές¨ εχοντας 2-3 κομμάτια .. τωρα κανουν ¨προσφορα¨ χωρις καν να έχουν στοκ.. θα τους κανω και εγω παραγγελίες χωρις να έχω καν λεφτά ! το ιδιο ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα