Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαίνονται...

φακέλωμα θα υπάρχει θέλουμε δεν θέλουμε, άρα νομίζω ότι (σε όποια χρονική στιγμή και αν γίνει) η ενημέρωση για το ότι κάποια κυβέρνηση ζητάει/ζήτησε τα στοιχεία μόνο καλό είναι.

ίσως με αυτόν τον τρόπο να αποτρέψουν στην κάθε υπηρεσία να ζητάει για "ψύλλου πήδημα" πρόσβαση στα στοιχεία κάποιου.

από την άλλη, όπως γράφτηκε και παραπάνω... τα στοιχεία μου τα έδωσα οικειοθελώς, δεν με πίεσε κανείς, λες και δεν ξέρω το τι γίνεται... τι να φοβηθώ? μην με μηνύσει ο Σαμαράς που τον βρίζω στο FB? ας το κάνει... θα κερδίσει τίποτα?

οτι πεις μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου. Εσυ σημερα, μπορει ετσι για την φαση της στιγμης να πεις ¨θελει σκοτωμα ο ταδε¨ , αλλα μαντεψε αν ποτε απειλησεις πολιτικα την καθε οικογενεικρατεια, πως θα προβληθει αυτη η φραση απο τα media. Μετα θα προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, διοτι το ειπες.
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το αγγλικό άρθρο φυσικά γράφει και τις 100 εξαιρέσεις που υπάρχουν και υποχρεώνουν τις εταιρίες να μην αποκαλύπτουν απολύτως τίποτα. Οπότε δεν είναι στο χέρι της google ή της MS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...