Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε και χωρίς Apple, Google κλπ να ζούσε κάποιος, πάλι φακελωμένος θα ήταν... Μην ξανακάνουμε την ίδια κουβέντα... Ο καθένας κυβερνήτης ξέρει που μένεις. Ξέρει το εισόδημα σου. Ξέρει ακόμα και τον λογαριασμό της τράπεζάς σου. Κι άμα γουστάρει να μάθει περισσότερα για σένα θα τα μάθει. Πρέπει κάπως να ελέγχονται όλοι οι πολίτες και αυτό το αυτο-φακέλωμα τους έκατσε κουτί. Τους έκανε την ζωή ευκολότερη. Αν δεν θέλει κάποιος να είναι φακελωμένος να πάει στην ζούγκλα να ζήσει αρμονικά, μακριά από τις κυβερνήσεις και την Apple, Google και ΣΙΑ.

Άλλο το φακέλωμα ρε φίλε μου του Κράτους και άλλο των social media, το Κράτος ΠΡΈΠΕΙ να μας φακελώνει για ευνόητους λόγους, το Facebook κι το κάθε Facebook με πιο δικαίωμα, είναι δικά τους τα δεδομένα μου, του Κράτους κατά κάποιο τρόπο ναι μα του MySpace ΠΧ όχι.

Δημοσ.

συνηθως αυτοι που ανησυχουν για το φακελωμα ειναι οι ιδιοι που θελουν να μαθουν τα παντα για την ζωη των επωνυμων και κανουν check in απο το περιπτερο, την παραλια, την κουζινα του σπιτιου τους κτλ...

οι υπολοιποι που δεν ανησυχουν ομως κρατανε low profile...

οξυμωρο....

Δημοσ.
Άλλο το φακέλωμα ρε φίλε μου του Κράτους και άλλο των social media, το Κράτος ΠΡΈΠΕΙ να μας φακελώνει για ευνόητους λόγους, το Facebook κι το κάθε Facebook με πιο δικαίωμα, είναι δικά τους τα δεδομένα μου, του Κράτους κατά κάποιο τρόπο ναι μα του MySpace ΠΧ όχι.

Αν είχα ποσταρει όλη μου την ζωή στο φβ και κλαιγομουν για φακέλωμα οκ θα ήμουν άξιος της μοίρας μου. Τα λέω αυτά γιατί προφανώς το φβ ξέρει μόνο τι μουσική ακούω, ποια είναι η πρώην μου γκομενα και το επίπεδο του χιούμορ μου. Όσον αφορά πολιτικά μόνο κράζω όπως η πλειοψηφία. που δουλεύω και τι σπουδασα πότε δε θα τα γράψω. ας με βομβαρδίζουν με διαφημίσεις για μουσική, δεν έχω θέμα.

Δημοσ.

To κάθε FB λειτουργεί με διαφημίσεις. Αν διαβάσεις τους όρους χρήσεις και το data usage θα δεις πως αναφέρει καθαρά οτι χρησιμοποιεί τα δεδομένα σου/μου/μας για ad σκοπους και προβολή στοχευμένων διαφημίσεων. Απο την στιγμή που κάνεις FB (επομένως συμφωνείς) δεν έχεις δικαίωμα να φωνάζεις. Είναι σα να αγοράζεις το καινούριο τεύχος του Playboy και μετά να φωνάζεις πως η κοπέλα στο εξώφυλλο είναι άσχημη!!!

Δημοσ.

Αλλά αν για τις ευκολίες και υπηρεσίες που μου προσφέρει η Google χρησιμοποιεί τα στοιχεία μου για να με βομβαρδίζει με διαφημίσεις τότε θα το ανεκτώ.

Επικόλλησε αυτό στην παραπάνω πρόταση: Σκοπός της διαφήμισης είναι να επηρεάσει την (καταναλωτική) συμπεριφορά. Δισσεκατομύρια ξοδεύονται γιατί οι διαφημίσεις έχουν αποτέλεσμα.
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φαίνονται...

φακέλωμα θα υπάρχει θέλουμε δεν θέλουμε, άρα νομίζω ότι (σε όποια χρονική στιγμή και αν γίνει) η ενημέρωση για το ότι κάποια κυβέρνηση ζητάει/ζήτησε τα στοιχεία μόνο καλό είναι.

ίσως με αυτόν τον τρόπο να αποτρέψουν στην κάθε υπηρεσία να ζητάει για "ψύλλου πήδημα" πρόσβαση στα στοιχεία κάποιου.

από την άλλη, όπως γράφτηκε και παραπάνω... τα στοιχεία μου τα έδωσα οικειοθελώς, δεν με πίεσε κανείς, λες και δεν ξέρω το τι γίνεται... τι να φοβηθώ? μην με μηνύσει ο Σαμαράς που τον βρίζω στο FB? ας το κάνει... θα κερδίσει τίποτα?

Δημοσ.

10269390_325781734236139_729708947106507

Δημοσ.

Στην αγγλική έκδοση του άρθρου βέβαια λέει και τις 100 εξαιρέσεις στις οποίες η εταιρία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να μην αποκαλύπτει τίποτα.

Δημοσ.

Εκτός από εξαιρέσεις πρέπει η εταιρία να τεκμηριώνει τον ακριβή λόγο της έρευνας...

Δημοσ.

Γιατι εσυ του τα εδωσες και υπεγραψες να τα χρησιμοποιησει με τους ορους που αυτο επιβαλει και εσυ συναινεις. 1+1 κανουν 2 καλωσηρθες στο δημοτικο σχολειο...

Δημοσ.

Ολοι εσεις που σας εχει πιασει μια ταραχη  οτι σας φακελωνουν  μην ανησυχειτε  σας εχω καλα νεα.Δεν θα ζητησει ποτε κρατικη υπηρεσια  προσβαση για σας απο το FB .

Μπορειτε να κοιμηθειτε ησυχα!

Δημοσ.

μην ανεβάζετε "check in" και για να κατουρήσατε,10^612321 φωτογραφίες,προσωπικές καταστάσεις,ημερομηνίες ξεπαρθενιάσματως και λοιπές παπαγιές στο fb για να μην σας φακελώνουν και να μην ξέρουν και πολλά πολλά ,εγώ μια φωτογραφία και το όνομα μου,κατα τα άλλα chat και ενημέρωση απο ομάδες για την σχολή μου είναι η χρήση του facebook που κάνω.

όταν οι ίδιοι δίνετε απλόχερα πληροφορίες μέχρις εσχάτων μην παραπονιέστε για φακέλωμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...