Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο.
Αυτή την στιγμή έχω μια FirstLine 28’’ αγορασμένη το 2002 και λέω να πάρω μία 46’’ LED LCD.

Απόσταση θέασης: 2.2 - 3.4 μέτρα (αναλόγως που κάθεσαι).
Καθημερινή χρήση για 4-8 ώρες. Έχω nova με ότι αυτό ακολουθεί (τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες, HD κανάλια, αθλητικά). Θα συνδέω laptop, usb stick και εξωτερικό σκληρό για προβολή ταινιών κλπ. Υπάρχουν και κονσόλες παιχνιδιών αλλά η χρήση τους δεν είναι τόσο συνηθισμένη.

Με ενδιαφέρει μια smart tv με όλα τα καλούδια που μπορεί να μου προσφέρει μια τηλεόραση του σήμερα (3D, internet, φωνητικές εντολές κλπ) και πάνω απ’ όλα καλή και ευχάριστη εικόνα.

Με μια πρώτη ματιά βρήκα 2 tv της Samsung.
1) SAMSUNG 46F6500 στα 759 ευρώ από εδώ: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157289

2) Samsung UE48H6400 στα 890 http://www.skroutz.gr/s/4639711/Samsung-UE48H6400.html

Το budget είναι στα 800 ευρώ. Αξίζουν τα 130 ευρώ παραπάνω της 2ης σε σχέση με την 1η; οι 2 ίντσες παραπάνω και ο 4πύρηνος εμένα δεν μου λένε κάτι, αλλά αν υπερτερεί και σε εικόνα ίσως να αξίζει.

Επίσης, υπάρχει τρόπος να αποφύγω κάποιο ελαττωματικό προϊόν; Δηλαδή μπορεί να γίνει κάποιος έλεγχος στο κατάστημα για την τηλεόραση που θα επιλέξω για το αν είναι όλα κανονικά (μην έχει καμένα pixels ή οτιδήποτε); 

Δημοσ.

Η F6500 ειναι περσυνο μοντελο δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι να την βρεις.
Στο σκρουτζ δειχνει αρκετα καταστηματα αλλα 2 απο οσο ειδα την εχουν αποθεμα. ψαξτο!

Επειδη ειχα την τηλεοραση σαν εικονα για τα λεφτα της (παντα)  ειναι αρκετα καλη.
εχει καλο μαυρο και καλη αντιθεση.
επισης και ο ηχος της ειναι σε αρκετα καλα επιπεδα
απο smart λειτουργιες εχει πολλα και διαφορα συν φωνητικες εντολες (αχρηστες κατα την γνωμη μου αλλα "εντυπωσιαζουν")
απο 3d εμενα προσωπικα με κουραζε.(λογο active ισως)
σαν design ειναι πολυ ωραια και αρκετα λεπτη

αρνητικα για μενα ηταν το banding/dse
και σε ενα σημειο στην κατω δεξια γωνια συγκεκριμενα ειχε bleeding

*να αναφερω πως θεμματα τυπου banding,clouding,bleeding εχουν ολες πολυ σπανιο και δυσκολο να πετυχεις τηλεοραση με "αριστο" πανελ.

H H6400 ειναι ολοφρεσκια φετινη δεν ξερω να σου δωσω πληροφοριες αλλα σαν εικονα σε συγκριση με την F6500 δεν πιστευω να εχει μεγαλες διαφορες.Το καλητερο απο ολα ειναι να πας να τις δεις καπου εκθεσιακες και οποια σου αρεσει πιο πολυ σαν γενικο συνολο εικονα,σχεδιαση,smart λειτουργιες κτλπ να προχωρησεις!

οσο για το τελευταιο που ειπες μακαρι να γινοταν αυτο με τις τηλεορασεις!τα καμμενα πιξελ μπορει να εμφανιστουν και μετα απο καποιες ωρες λειτουργιας η ακομα και με το πρωτο ανοιγμα.
Η καθε εταιρια εχει μια πολιτικη περι καμμενων πιξελ απο οτι λενε η samsung δινει οριο μεχρι 7.
η Lg αντιθετα απο 46 ιντσες και πανω δινει εγγυηση 0 πιξελ και μπραβο τους!!
απλα δεν θα προτεινα lg λογο ips πανελ.

Τελος εαν σε παιρνει θα προτεινα να κοιταζες και απο Sony μερια.

υγ: η αποσταση θεασης σου "σηκωνει" και 50-55 ιντσες για να ξερεις!
και σκεψου το να βαλεις εαν μπορεις καποια χρηματα παραπανω για αυτες τις ιντσες
δεν προκειται να το μετανιωσεις στιγμη!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...