theulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Λοιπον θελω τη συμβουλή σας: Θα πάρω μια 32αρα τηλεοραση μιας και η παλια μας αφησε χρονους και το βασικο που θελω να κανει εκτος απο το να εχει καλη εικονα ειναι να βλεπω ταινιες απο τον υπολογιστη μου. Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα HDMI καλωδιο αλλα δε με βολευει,συνεπως μιας και θα παρω και καινουρια TV θελω μια wireless λυση. Οποτε θελω τη βοηθεια σας στο εξης: 1ον)Ποια τηλεοραση μου προτεινετε σαν πιο ειδικοι(μεχρι 250 ευρω) 2ον) Για το wireless θεμα πρεπει να παρω smart tv ή μια απλη και να κοιταξω κατι του στυλ android tv box με το xbmc? (btw διαβασα διαφορα αρθρα για το xbmc αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι συνδεση απαιτει, υποθετω οτι πρεπει να αγορασω ενα android tv box,και να εγκαταστησω το xbmc και σε αυτο αλλα και στο λαπτοπ,σωστα?Αν κανω λαθος οποιος μπορει να με φωτισει και σε αυτο!) Σημειωση,δε με καιει να παρω smart οπωσδηποτε,μια χαρα χρησιμοποιω τα pc μου για ο,τι χρειαζομαι.Απλα για τις ταινιες συγκεκριμενα ειναι κριμα να μη μπορω να αξιοποιησω την τηλεοραση.
kostass__ Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 απο boxes δεν εχω ιδεα, αλλα απο τηλεορασεις κοιτα κατα μερια samsung lg smart tv's απο εμενα για streaming. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE32F5500AWXXH,99452,430510,609569.html?langId=-18 μια λυση. https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/30_28/LG_or_Samsung/f/236412_342155_356336/Smart-TV-%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-28-32-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-Full-HD.html?o=%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 και εδω μια ματια στο skrouz. τωρα αν ενδιαφερεσαι για καποιο android box η κατι τετοιο δες ποσο θα σου παει μαζι με την τηλεοραση και αποφασιζεις.
theulis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 για τη samsung εχω δει γενικα καλα σχολια,αλλα δεν ειδα πουθενα κανεναν να την δοκιμαζει για wireless συνδεση σε υπολογιστη και προβολη ταινιων απο εκει,που ειναι το πιο σημαντικο για μενα.Μηπως το εχει δοκιμασει κανεις να πει αν γινεται σιγουρα και εντυπωσεις?
kostass__ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 σιγουρα καποιος θα την εχει δοκιμασει να μας πει,γιατι και εγω ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης γιατι η παλια τα εφτυσε. ειμαι αναμεσα σε αυτη που σου ειπα (σειρα 5) και στη αμεσως απο πανω σειρα την 6. παντως μεχρι να πουν αυτοι που εχουν αποψη να σου πω πως απο οσο εχω δει δεν υπαρχουν παραπονα για το streaming απο το pc. λετ δε νοουερς σπικ!!!
cabdik Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 μεχρι 250€ για wireless + Smart TV, πολυ δυσκολο...!!!! αν θες πιο συγκεκριμενες πληροφοριες παντως, καλυτερα να διαβασεις εδω για οποιο μοντελο σε ενδιαφερει...!!
xifiassamsung Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 οι smart samsung ειναι λιγο ακριβες γιαυτη τη δουλεια.κανουν ομως με ελαχιστο ψαξιμο αυτο που πρεπει.συνδεση στο δικτυο σου κ streaming ταινιας με υποτιτλους αποπου ειναι αποθηκευμενη.pc laptop κλπ. φτηνοτερος τροπος ειναι απλα ενα usb στικ. μεταξυ μας,αν την εχεις στο ιδιο δωματιο με το πισι σου δε χρειαζεσαι σμαρτ.παιξε με φλασακι,η αν εισια τοσο τεμπελης βαζε εναν εξωτερικο κ σωζε τες εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα