Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Έχω βάλει σύνδεση στο ιντερνετ, forthnet, και εδώ και πολύ καιρό έχω θέμα με την ταχύτητα. Από την αρχή ήταν πολύ αργό, αλλά νόμιζα ότι μετά από λίγο καιρό θα φτιάξει. Δυστυχώς είναι το ίδιο αν όχι χειρότερο. Έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα, και ήρθαν τεχνικοί μερικές φορές. Το περίεργο είναι ότι αφού φεύγανε οι τεχνικοί, για καμιά δυο μέρες, το ίντερνετ πήγαινε σφαίρα. Μετά πάλι σερνότανε. Παίρνω άλλη μια φορά για να τους το πω, και το σηκώνει ένας που μου λέει να περιμένω όσο φορτώνει κάποιες ρυθμίσεις στη γραμμή μου. Για τις επόμενες 2-3 μέρες το ρουτερ αποσυνδεόταν και ξανασυνδεόταν όποτε του κατέβαινε, και όταν συνδεόταν ήταν πολύ αργό. Τώρα, είναι μεν σταθερά συνδεδεμένο, αλλά είναι τρομερά αργό. Το συγκρίνω με γνωστούς μου στην περιοχή που βλέπουν βίντεο στο youtube σε 720p, ενώ εγώ βλέπω με το ζόρι σε 240. Για να κατεβάσω ένα αρχείο 2 GB, θέλει 1 ολόκληρη μέρα.

Την τελευταία φορά που πήρα μου είπαν πως είχαν απλώς σταματήσει να ασχολούνται με το θέμα και ότι θα έφταιγε το ότι οι γραμμές του ΟΤΕ έχουν κακής ποιότητας χαλκό στα καλώδια....

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Για αρχή να παραθέσεις τα στατιστικά της γραμμής σου (Ταχύτητα κλειδώματος, SNRM και Line Attenuation), τα οποία θα τα βρεις από το web interface του ρουτερ σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...