Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(με φωνη mikeius) Ωωωωωωω, τι εγινε apple , θα βγαλουμε μπιχλιμπιδι που δεν θα εχει το i μπροστα? Ωωωωωω, δε ξερουμε τι να κανουμε και κυνηγαμε οποιον θελουμε? Στα τρεναααα. Μαζι σου swatch.

Δημοσ.

χαχαχαχα :) σωστος ..........

"Η ώρα μου περνάει πιο ωραία με το ρολεξ
Αυτοι που έχουνε swatch, διπλα μου έχουν κόμπλεξ"

• Like 2
Δημοσ.

έχουμε πληροφορίες για τα δικάς μας τα εσώρουχα ?

αν μαθει η απλ οτι υπαρχουν εσωρουσα στην ελλαδα με την ονμασια τους θα τους μηνυσει και αυτους.. πολυ καλα εκανε η σγουοτς

Δημοσ.

Για να τη δούμε τώρα την apple. Πριν λίγο καιρό είχε κάνει μήνυση σε μανάβικο γιατί θεωρούσε οτι της έκλεβε το logo. Τώρα που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά δεν θα της αρέσει και τόσο, ειδικά απο τη στιγμή που η swatch μάλλον έχει ισχυρή θέση αφού χρησιμοποιεί το όνομα εδώ και χρόνια.

Δημοσ.

Πόσο κοστίζει η κατοχύρωση ονόματος; Για να κατοχυρώσω μερικά μελλοντικά project της apple με το i για να μου πληρώνει δικαιώματα και να χεστώ στο χρήμα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχετε προσέξει φαντάζομαι πως η swatch έχει το όνομα iswatch και όχι το iwatch ε?

Αλλά θα μου πείτε ...λεπτομέρειες! :P

• Like 3
Δημοσ.

Έχετε προσέξει φαντάζομαι πως η swatch έχει το όνομα iswatch και όχι το iwatch ε?

Αλλά θα μου πείτε ...λεπτομέρειες! :P

Καπου διαβασα οτι η apple εχει πατενταρει το i για συσκευες τεχνολογιας. Το θεμα ειναι οτι εδω δεν μιλαμε για απλα ενα i αλλα για την διαφορα μονο ενος γραμματος που θα προκαλουσε σύγχυση ειδικα οταν και τα δυο προιοντα θα ηταν μια υλοποιηση ρολογιου. Η apple εχει το i η swatch ολοκληρη λεξη...

• Super Moderators
Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι η apple εχει πατενταρει το i για συσκευες τεχνολογιας. Το θεμα ειναι οτι εδω δεν μιλαμε για απλα ενα i αλλα για την διαφορα μονο ενος γραμματος που θα προκαλουσε σύγχυση ειδικα οταν και τα δυο προιοντα θα ηταν μια υλοποιηση ρολογιου. Η apple εχει το i η swatch ολοκληρη λεξη...

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο για το "i".

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει δεδικασμένο, δηλαδή έχουν εμποδιστεί κι άλλοι στο παρελθόν από το να χρησιμοποιήσουν την ονομασία iWatch, τότε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αυτό είναι πρόβλημα. Λογικά, η Swatch θα το επιβάλει και πάλι. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο. Απλα ειχε προσπαθησει το 2005 αλλα εφαγε πορτα.

Ναι αλλά πρακτικά το πέτυχε έστω κι όχι τυπικά. Που πάει το μυαλό όλων όταν βλέπουν όνομα i-something? Και βασικά όσοι εκτός Apple βγάζουν πλεον iNames, το κανουν σκόπιμα μπας και γλύψουν κάνα κοκαλάκι! :)

Δημοσ.

Δεν εχουν τετοια κομπλεξ οι Αμερικανοι.

οι Aμερικάνοι δεν εχουν κομπλεξ γιατι μιλάμε για Aμερικανικές εταιριές. 

Ας ηταν Kορεατες ή Ευρωπαίοι οχι κινημα πολεμο θα ειχαν κανει με τον ομπάμα να φωνάζει yes we can!

Ναι αλλά πρακτικά το πέτυχε έστω κι όχι τυπικά. Που πάει το μυαλό όλων όταν βλέπουν όνομα i-something? Και βασικά όσοι εκτός Apple βγάζουν πλεον iNames, το κανουν σκόπιμα μπας και γλύψουν κάνα κοκαλάκι! :)

i%20amsterdam.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

οι Aμερικάνοι δεν εχουν κομπλεξ γιατι μιλάμε για Aμερικανικές εταιριές. 

Ας ηταν Kορεατες ή Ευρωπαίοι οχι κινημα πολεμο θα ειχαν κανει με τον ομπάμα να φωνάζει yes we can!

i%20amsterdam.jpg

Έλα που κάνεις πάλι τον ανήξερο! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...