TSOPA Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας. Η θερμοαγώγιμη πάστα μεταξύ επεξεργαστή και ψήκτρας θέλει κάποια αλλαγή/ανανέωση στη πάροδου του χρόνου? Ευχαριστώ.
dimitrisOP Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εγω καθε χρονο την αλλαζω,ετσι για να ειναι φρεσκια 1
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εγω εχω να την αλλάξω 2 χρόνια και ακομα οι θερμοκρασίες μου ειναι μια χαρά , αμα βλέπεις οτι δεν εχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν ειναι ανάγκη να την αλλάξεις αλλα και να κανεις μια αλλαγη μια φορά το χρόνο η το 6μηνο δεν ειναι κακο
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 οχι μην την πειράζεις αν δεν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες .Εγώ το άνοιξα μετα απο 4 χρόνια και άλλαξα την εργοστασιακή και δεν με βλέπω να ξαναανοίγω μιας και έβαλα αρκετά ποιοτική. 1
TSOPA Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δυστυχώς την έχω αρκετά χρόνια και πλέον ανεβάζει ανησυχητικές θερμοκρασίες. Από ότι καταλαβαίνω, είναι καλό να την αλλάζεις μια φορά τον χρόνο, πριν το καλοκαίρι καλύτερα υποθέτω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Το ποτε θα την αλλάξεις δεν εχει σημασία και αφου εχεις θέματα με θερμοκρασίες άλλαξε την άμεσα
Radiant Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, καμία πρόταση για τι μάρκα πάστας να αγοράσω? Για λαπτοπ τη θέλω. Και αν θα χρειαστώ κάτι ακόμα πχ για τη διαδικασία? Πχ πως θα αφαιρέσω την παλιά πάστα? Ευχαριστώ!
Radiant Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 <p><strong>Ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα δεν το πειράζεις.</strong></p> Πρόκειται για ενα asus λαπτοπ 4ετιας που ανεβάζει θερμοκρασίες και freezarei πολυ, ακομα και μετά απο φορματ. Και επειδή η ιδιοκτιτρια το δούλευε συνήθως ειτε στο κρεβάτι είτε στα πόδια και χωρίς βάση έλεγα να το συγυρισω λιγο. 1
Radiant Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα δεν το πειράζεις. Καλησπέρα και πάλι. Μόλις τελείωσα με την τοποθέτηση της πάστας και τον καθαρισμό του λαπτοπ. Στην αρχή προσπάθησα να την στρώσω με το χαρτονάκι που βάζεις τις μεμβράνες(screen protector) στα κινητά/tablet. Αλλά ανεπιτυχώς μιας κια έβαλα παραπάνω απ ότι έπρεπε. Στη συνέχεια την αφαίρεσα ξανά και αυτή τη φορά την έστρωσα με χειρουργικό γαντάκι και δάχτυλο. Οι θερμοκρασίες έπεσαν αρκετά(στους 45-50 πλέον CPU+GPU). Ελπίζω να μην έκανα "πατάτα" που χρησιμοποίησα δάχτυλο+γαντάκι.
pagratios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Χωρίς να είμαι σίγουρος καλύτερη τακτική για τοποθέτηση της πάστας είναι στο κέντρο και να την αφήσεις να απλωθεί με την πίεση της ψύκτρας
Radiant Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Χωρίς να είμαι σίγουρος καλύτερη τακτική για τοποθέτηση της πάστας είναι στο κέντρο και να την αφήσεις να απλωθεί με την πίεση της ψύκτρας Δε μπόρεσα να το κάνω έτσι για είχε ένα κενό(αυλάκι) στη CPU. Ρίξε μια ματιά στο λινκ μπας και καταλάβεις τι εννοώ. http://www.aliexpress.com/item/i3-380M-2-53G-3M-Notebook-laptop-CPU-330M-350M-370M-390M/1506990738.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα