Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Η θερμοαγώγιμη πάστα μεταξύ επεξεργαστή και ψήκτρας θέλει κάποια αλλαγή/ανανέωση στη πάροδου του χρόνου? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγω εχω να την αλλάξω 2 χρόνια και ακομα οι θερμοκρασίες μου ειναι μια χαρά , αμα βλέπεις οτι δεν εχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν ειναι ανάγκη να την αλλάξεις αλλα και να κανεις μια αλλαγη μια φορά το χρόνο η το 6μηνο δεν ειναι κακο

Δημοσ.

οχι μην την πειράζεις αν δεν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες .Εγώ το άνοιξα μετα απο 4 χρόνια και άλλαξα την εργοστασιακή και δεν με βλέπω να ξαναανοίγω μιας και έβαλα αρκετά ποιοτική.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς την έχω αρκετά χρόνια και πλέον ανεβάζει ανησυχητικές θερμοκρασίες. Από ότι καταλαβαίνω, είναι καλό να την αλλάζεις μια φορά τον χρόνο, πριν το καλοκαίρι καλύτερα υποθέτω.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Το ποτε θα την αλλάξεις δεν εχει σημασία και αφου εχεις θέματα με θερμοκρασίες άλλαξε την άμεσα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, καμία πρόταση για τι μάρκα πάστας να αγοράσω? Για λαπτοπ τη θέλω. Και αν θα χρειαστώ κάτι ακόμα πχ για τη διαδικασία? Πχ πως θα αφαιρέσω την παλιά πάστα? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

<p><strong>Ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα δεν το πειράζεις.</strong></p>

Πρόκειται για ενα asus λαπτοπ 4ετιας που ανεβάζει θερμοκρασίες και freezarei πολυ, ακομα και μετά απο φορματ. Και επειδή η ιδιοκτιτρια το δούλευε συνήθως ειτε στο κρεβάτι είτε στα πόδια και χωρίς βάση έλεγα να το συγυρισω λιγο.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα δεν το πειράζεις.

Καλησπέρα και πάλι. Μόλις τελείωσα με την τοποθέτηση της πάστας και τον καθαρισμό του λαπτοπ. Στην αρχή προσπάθησα να την στρώσω με το χαρτονάκι που βάζεις τις μεμβράνες(screen protector) στα κινητά/tablet. Αλλά ανεπιτυχώς μιας κια έβαλα παραπάνω απ ότι έπρεπε. Στη συνέχεια την αφαίρεσα ξανά και αυτή τη φορά την έστρωσα με χειρουργικό γαντάκι και δάχτυλο. Οι θερμοκρασίες έπεσαν αρκετά(στους 45-50 πλέον CPU+GPU). Ελπίζω να μην έκανα "πατάτα" που χρησιμοποίησα δάχτυλο+γαντάκι. 

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος καλύτερη τακτική για τοποθέτηση της πάστας είναι στο κέντρο και να την αφήσεις να απλωθεί με την πίεση της ψύκτρας

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος καλύτερη τακτική για τοποθέτηση της πάστας είναι στο κέντρο και να την αφήσεις να απλωθεί με την πίεση της ψύκτρας

Δε μπόρεσα να το κάνω έτσι για είχε ένα κενό(αυλάκι) στη CPU. 

Ρίξε μια ματιά στο λινκ μπας και καταλάβεις τι εννοώ. :D

http://www.aliexpress.com/item/i3-380M-2-53G-3M-Notebook-laptop-CPU-330M-350M-370M-390M/1506990738.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...