Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, έχω αυτό το laptop:http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/123591-lenovo-g500

και κάποιες φορές όταν το ανοίγω έχει ''πετάξει'' την κάρτα γραφικών, μου βγάζει ότι το πρόγραμμα της AMD δεν είναι εγκατεστημένο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί αν έχω κατεβάσει το καπάκι όταν είναι ανοιχτό και όταν το σηκώνω αργεί να ανοίξει και ουσιαστικά κάνει επανεκκίνηση με πάλι χωρίς την κάρτα γραφικών. Το πρόβλημα λύνεται αν κάνω τερματισμό και το ξαναενεργοποιήσω. Παλαιότερα μου είχε βγάλει και το μήνυμα driver power state failure και είχε κλείσει μόνο του με τα ίδια αποτελέσματα πάλι. Μήπως είναι θέμα drivers της κάρτας γραφικών γιατί αρχικά είχα τα win8 και έκανα αναβάθμιση στα 8.1 χωρίς να εγκαταστήσω τους drivers της lenovo, ότι έγινε αυτόματα μόνο από τα windows. 

Δημοσ.

Ok spank ευχαριστώ πολύ. Επειδή με αυτά δεν τα πολυκαταφέρνω και ισχύει ακόμα η εγγύηση( από τα public το είχα πάρει) λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα να μου το φτιάξουν εκεί, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο spank + να βεβαιωθείς ότι υπάρχει εγκατεστημένο και το Microsoft Framework για να παίξει ο ATI Catalyst και το control panel.

Δημοσ.

Ok spank ευχαριστώ πολύ. Επειδή με αυτά δεν τα πολυκαταφέρνω και ισχύει ακόμα η εγγύηση( από τα public το είχα πάρει) λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα να μου το φτιάξουν εκεί, έτσι δεν είναι;

Οχι δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα αφου εισαι εντος εγγύησης

Δημοσ.

Οχι δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα αφου εισαι εντος εγγύησης

Φοβάμαι ότι η εγγύηση καλύπτει hardware faults και όχι software faults.

50-50 αν δε τον χρεώσουνε πιστεύω, ας τους ρωτήσει καλύτερα πριν το αφήσει το μηχάνημα κι ας το πάρει κα ιστη βεβαίωση παραλαβής αυτό εγγράφως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...