Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

[..]Πολλοι ποζεροι Ελληνες που το παιρνουν για να το δειχνουν στην καφετερια λες και αγορασαν ρολοι, [..]

Σ'εχασα στη συγκριση..Εαν αγορασεις ρολοι ειναι αποδεκτο να το δειχνεις στην καφετερια, ενω το x-phone οχι?

• Like 2
Δημοσ.

Σ'εχασα στη συγκριση..Εαν αγορασεις ρολοι ειναι αποδεκτο να το δειχνεις στην καφετερια, ενω το x-phone οχι?

αν ειναι το big ben

• Like 1
Δημοσ.

αν και σβηστηκε το σχολιο μου anyway θα σου απαντησω ως εξης. Δεν ξερω Gi0 την ηλικια σου αλλα απαντησε μου σε αυτο. Αν παντρεψεις την αδερφη σου, οι γονεις σου στον γαμπρο τι θα του παρουν δωρο? Iphone 5s ή ενα ακριβο καλο ρολοι? Η απαντηση σου σε αυτο θα σου λυσει την απορια για την συγκριση...

Το ενα ειναι αξεσουαρ-κοσμημα και το αλλο ειναι μια συσκευη να μιλας και να γραφεις μηνυματα. Οπως οι γυναικες αγοραζουν σκουλαρικια δαχτυλιδια ετσι ο αντρας αγοραζει ενα ακριβο ρολοι...

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα απλά μην βάζετε τη siri στην lock screen.

Φαντάζομαι κυκλοφορείτε όλοι με τη siri ενεργοποιημένη στη lock screen? Ακόμη κι εσείς που δεν έχετε iphone?  Ακόμη κι εσείς που οι επαφές σας είναι αποθηκευμένες ως: "Μητσάρας", που όπως είναι γνωστό το καταλαβαίνει η siri για να τον καλείτε???

:P

αν και σβηστηκε το σχολιο μου anyway θα σου απαντησω ως εξης. Δεν ξερω Gi0 την ηλικια σου αλλα απαντησε μου σε αυτο. Αν παντρεψεις την αδερφη σου, οι γονεις σου στον γαμπρο τι θα του παρουν δωρο? Iphone 5s ή ενα ακριβο καλο ρολοι? Η απαντηση σου σε αυτο θα σου λυσει την απορια για την συγκριση...

Το ενα ειναι αξεσουαρ-κοσμημα και το αλλο ειναι μια συσκευη να μιλας και να γραφεις μηνυματα. Οπως οι γυναικες αγοραζουν σκουλαρικια δαχτυλιδια ετσι ο αντρας αγοραζει ενα ακριβο ρολοι...

Αφου το τραβάει ο οργανισμός σας το off topic με τις κοινονικοπολιτικές σας αναλύσεις, να πω και γω με τη σειρά μου πως ένα χρυσό ή ακριβό ρολόι πλεον είναι αξεσουάρ των ...κλαρινογαμπρών!

Οκ τώρα???

Να το συνεχίσω κι άλλο στο ίδιο πνεύμα? Γιατί να πάρει ένα ακριβό ρολόι και όχι ένα swatch αφού και αυτό κάνει την ίδια δουλειά με ένα Rolex? Ε?

:P

• Moderators
Δημοσ.

Πρωτον ευχομαι να του αγορασουν κατι που θα του ειναι χρησιμο και δευτερον ευχομαι να μην πηγαινει στις καφετεριες παρουσιαζοντας αυτο το κατι με καμαρι επειδη για καποιο ακατανοητο για μενα λογο θα πρεπει να το θαυμασουν (..ζηλεψουν?) οι υπολοιποι της παρεας του, λες και ειναι μεγιστο κατορθωμα. Ειτε αυτο ειναι iPhone, ειτε ειναι ρολοι, ειτε ειναι αυτοκινητο, ειτε ρουχο, ειτε δεν ξερω και γω τι αλλο.

Εκτος και εαν παρουσιασει το iPhone/ρολοι/αυτοκινητο/you-name-it και η προταση που θα το συνοδευει ειναι "Εγω ειμαι ο μηχανικος που σχεδιασε τον επεξεργαστη του/το συστημα φρενων του/το υλικο που χρησιμοποιηθηκε/κλπ". Εκει θα σηκωθω ορθιος και θα χειροκροτησω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Udpate: Μόλις το δοκίμασα στο 5S και πλεον όταν στο lock screen γράψεις στη siri "call D" πχ, δεν σου βγάζει τη λίστα των επαφών με αυτό το γράμμα και συνεχίζει να σε ρωτάει ποιο όνομα θες να καλέσεις ή βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει επαφή με αυτό το γράμμα (ενώ προφανώς έχω άπειρες).

post-40751-0-12280400-1399326360_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία τρύπα. Αλλά όταν για δεκαετίες βασίζεσαι στο security by obscurity γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα λειτουργικά σου αυτά παθαίνεις...

Δημοσ.

Udpate: Μόλις το δοκίμασα στο 5S και πλεον όταν στο lock screen γράψεις στη siri "call D" πχ, δεν σου βγάζει τη λίστα των επαφών με αυτό το γράμμα και συνεχίζει να σε ρωτάει ποιο όνομα θες να καλέσεις ή βγάζει μήνυμα πως δεν υπάρχει επαφή με αυτό το γράμμα (ενώ προφανώς έχω άπειρες).

Οhh nooooooooo! Siri dosen't need the D! anymore. (Σόρρυ δεν μπορούσα να κρατηθώ :-) ) 

Ωραία τρύπα στο security.Αν και δεν είμαι κάτοχος κανενός iphone, αυτό ακούγεται τραγικό, να κάθεται και να κάνει search της επαφές σου ο άλλος στο έτσι.

Τελικά θα βγάλουν όπως πάει και 7.2

Τελικά ότι του λολαθή του λολοΣτεφανή. Εγώ αυτό έχω να πω για την κατάσταση σου .

Δημοσ.

πόσοι χρησιμοποιούν το siri? η βρήκαν αφορμή τώρα με το θέμα να το δοκιμάσουν?

Δημοσ.

Ε νταξ... και το Android δεν είχε ένα Bug που το έβαζες στον καταψύκτη και άνοιγε ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Οhh nooooooooo! Siri dosen't need the D! anymore. (Σόρρυ δεν μπορούσα να κρατηθώ :-) ) 

Ωραία τρύπα στο security.Αν και δεν είμαι κάτοχος κανενός iphone, αυτό ακούγεται τραγικό, να κάθεται και να κάνει search της επαφές σου ο άλλος στο έτσι.

Τελικά ότι του λολαθή του λολοΣτεφανή. Εγώ αυτό έχω να πω για την κατάσταση σου .

Είσαι επηρεασμένος ακόμη από τη "χαρά" και δεν με προσέχεις! :P

Τρύπα ασφαλείας είναι προφανώς δεν είπε κανείς πως είναι αστείο. Από την άλλη πάντα η αντίδραση είναι άμεση οπότε μην αγχώνεστε υπερβολικά.

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία τρύπα. Αλλά όταν για δεκαετίες βασίζεσαι στο security by obscurity γιατί κανείς δεν ασχολείται με τα λειτουργικά σου αυτά παθαίνεις...

Really?

Να πω οτι εχουν περασει καμια 10αρια χρονια απο το Heartbleed, να το καταλαβω. Αλλα ηταν πριν 2-3 βδομαδες η ιστορια. Οπως και το goto fail. Obscurity μηδεν. Και εμειναν τρυπια και απαραλλακτα για 2-3 χρονακια.

Καλο το χωσιμο, αλλα να λεμε και του στραβου το δικαιο. Δεν υπαρχει ασφαλες, χωρις bugs, software. Ειτε το γραφω εγω, ειτε ο Linus, ειτε η Google, ειτε η Apple.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως άν ο πεθερός μου μου φερνε iphone 5s αντί για το καλό ρολόι που μου πήρε, θα τον αγαπούσα ακόμα περισσότερο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...