Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται, μπορεί κάποιος να παρακάμψει την οθόνη κλειδώματος στο iPhone 5s που είναι εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple, iOS 7.1.1 απλώς ζητώντας το... από τη Siri.Στην οθόνη κλειδώματος του iPhone 5s μπορείτε -εφόσον η Siri είναι ενεργοποιημένη- να ζητήσετε από τη Siri να σας δείξει τις επαφές. Η Siri, θα ζητήσει -και πολύ σωστά- τον κωδικό για να ξεκλειδώσετε το κινητό πρώτα. Αντί ωστόσο να βάλετε τον κωδικό, μπορείτε να της ζητήσετε να σας βοηθήσει να κάνετε μία κλήση. Και τότε είναι που γίνεται λιγότερο απαιτητική.

Αυτό το κόλπο, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να πλοηγηθεί ανέμεσα στις επαφές, να δει τηλεφωνικά νούμερα ή ακόμα και να πραγματοποιήσει κάποια κλήση. Ο Sherif Hashim ο οποίος ανακάλυψε το κενό ασφαλείας, ισχυρίζεται ότι υπάρχει επίσης ένας εύκολος τρόπος για να επεξεργαστεί, να αντιγράψει ή να διαμοιραστεί τις επαφές, ή ακόμα και να στείλει μήνυμα ή email, αν και δεν μοιράστηκε δημοσίως τον τρόπο στο παρακάτω video. Ο Hashim συνιστά να απενεργοποιήσετε τη Siri, ωσότου η Apple διορθώσει το πρόβλημα.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

αυτο θα ηταν πολυ χρήσιμο σε περίπτωση ατυχήματος σε αμαξι

αλλα να πρεπει να πεις τον κωδικό σου (γιατι π.χ. δεν εχεις χερια πια)

ή να αναγνωρίζει μονο την δικιά σου φωνή

η siri (λέγεται και μια "ηθοποιός" ετσι σε κατι "ταινιες") δεν μπορει να σου ξεκλειδώσει το iphone εαν της πεις τον κωδικό;

• Like 1
Δημοσ.
αυτο θα ηταν πολυ χρήσιμο σε περίπτωση ατυχήματος σε αμαξι

αλλα να πρεπει να πεις τον κωδικό σου (γιατι π.χ. δεν εχεις χερια πια)

ή να αναγνωρίζει μονο την δικιά σου φωνή

η siri (λέγεται και μια "ηθοποιός" ετσι σε κατι "ταινιες") δεν μπορει να σου ξεκλειδώσει το iphone εαν της πεις τον κωδικό;

οχι δυστυχως. Το δοκιμασα πριν λιγο
Δημοσ.

Ε τότε αξίζει να γράψετε πως αρχής γενομένης απ'το galaxy s3, και τα επόμενα galaxy ξεκλειδώνουν με αναγνώριση φωνής, ή προσώπου. Χτες το ανακάλυψα εγώ στο δικό μου, και σήμερα διαβάζω αυτό για το μήλο. 

Δημοσ.

o τίτλος δεν είναι ξεκάθαρος.

παρακάμπτεις τη lock screen και απλά μπορείς να δεις τι επαφές και να κάνεις κλήση.

Δημοσ.

Σωστά, κανονικά ο τίτλος έπρεπε να είναι: "Ποια Lock Screen;"

• Like 10
Δημοσ.

Κατα τ'αλλα μονο τα windows phone εχουν προβληματα και κενα!Το iOS και android ειναι αλαθητα!!!

(κάτοχος i-phone 5c)

Δημοσ.

παρακάμπτεις τη lock screen και απλά μπορείς να δεις τι επαφές και να κάνεις κλήση.

Απλά; Δε μου ακούγεται και πολύ καλό... €€€

Δημοσ.

ναι απλα πραγματα δηλαδη για να δει καποιος...ειπα και εγω

Δημοσ.

Απίστευτο... Δεν περίμενα να δω τέτοιο πράγμα, ειδικά σε iphone....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...