Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω για τις μεχρι τωρα προτασεις... το θεμα ειναι οτι το κινητο δεν προοριζεται για μενα , αν ηταν για μενα εννοειται οτι θα πηγαινε με κλειστα τα ματια για το μοτο G...Αλλα η αδερφη μου δεν θα πολυκαταλαβει και διαφορες σε specs κινητων....θα ηθελα ακομα να ρωτησω αν το Galaxy Core dual sim η το απλο αξιζει ή ειναι και αυτο σαν το Galaxy Grand ? Eπισης το Dual sim Core εχει τα ιδια specs με το απλο Core? γιατι το ενα ειναι πιο ακριβο?

Specs σαν νουμερα δεν θα καταλαβει, αλλα στην πραξη θα καταλαβει κατευθείαν το ποσο καλύτερη οθονη εχει κ ποσο πιο ομαλο/smooth κ γρήγορο ειναι.

Πήγαινε να τα δεις απο κοντά και θα καταλαβεις για το τι διαφορες μιλαμε.

Που σημειωτεον,οι διαφορές στην ταχύτητα κ στην ομαλοτητα θα μεγαλωνουν με το περασμα του χρονου κ τα σκάλωματα θα πληθαινουν στο samsung, ενω το moto g θα διατηρει την ομαλοτητα λογω android 4.4 και trim που υποστηρίζει στην ετσι κι αλλιως ταχυτατη εσωτερική μνημη.

Τελος,ποιος ο λογος που κοιτάς αυτα τα αισθητα υποδεέστερα κινητα που δεν εχουν κανενα πλεονέκτημα εκτος της υποστήριξης microsd?

Αν είναι τοσο σημαντικο αυτο, τοτε δες το lg l9 ii.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο οτι φαινεται μαλλον θα παμε προς το galaxy core dual sim , φτηνο και οτι πρεπει για τις αναγκες της μικρης....σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας οπως και να χει. το θεμα μπορει να κλειδωθει

Δημοσ.

απο οτι φαινεται μαλλον θα παμε προς το galaxy core dual sim , φτηνο και οτι πρεπει για τις αναγκες της μικρης....σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας οπως και να χει. το θεμα μπορει να κλειδωθει

Ειναι κριμα παντως να παρεις ενα τοσο υποδεεστερο κινητο , με φθηνιαρικη οθονη, ενω με σχεδον ιδια χρηματα (150€) παιρνεις το moto g.

Πχ εκτος απο την κακιστη οθονη, δεν εχουν βαλει καν αισθητηρα φωτεινοτητας ωστε να ρυθμιζεται αυτοματα η φωτεινοτητα αναλογα με τον εξωτερικο φωτισμο. Μπορει να μην σου φαινεται πολυ σημαντικο αυτο, αλλα δειχνει το τι τσιγκουνιες εχουν κανει που δεν φαινονται με την πρωτη ματια..

Οπως και να εχει, ειναι κριμα να κανεις τετοια κακιστη αγορα.

Δημοσ.

Πώς γίνεται αυτό το πράγμα να έρχονται, να ρωτάνε, να τους κάνουμε 2-3 διαφορετικές προτάσεις, να καταθέτουμε επιχειρήματα και στο τέλος να αγοράζουν κάτι άλλο άσχετο δεν μπορώ να καταλάβω.

Χειρότερη επιλογή από το core δεν μπορούσες να κάνεις, σε μερικούς μήνες θα ψάχνεσαι πάλι για καινούργιο με τόσο λαγκ.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν ελεγες οτι σκεφτοσουν να παρεις το Samsung S Duos 2 ναι θα συμφωνουσα κι εγω με την αποφαση σου για το Core αλλα εδω μιλαμε για μεγαλες διαφορες.

Το οτι λεει Samsung η μαρκα δεν λεει και οτι ειναι καλο, η LG η Sony, ολα παιζονται στα τεχνικα του καθε μοντελου. Ενταξει αν μιλησουμε γενικα ολα καλα ειναι, ολα κανουν την δουλεια τους. Αλλα οταν στην τιμη του Core υπαρχει κινητο ενα επιπεδο πιο πανω γιατι να μην το προτιμησεις; Δεν βρισκω λογο... Εκτος βεβαια αν εισαι φαν της Samsung, εκει παω πασο.

Δημοσ.

Ρε παιδια καταλαβετε οτι το κινητο δεν προοριζεται για μενα αλλα για την μικρη μου αδερφη....εμφανισιακα το μοτο G δεν της αρεσει καν σε συγκριση με το ασπρο Core και δεν την νοιαζει αν θα κολλαει σε συγκριση με το Κορε η οχι...την δουλεια της να κανει θελει μονο , φβ , βιμπερ , ραδιοφωνο κανα παιχνιδακι...αυτα πανω κατω. Της ειπα και εγω οτι το μοτο G τα παταει κατω τα αλλα απο τεχνικη μερια αλλα η αποφαση θα ναι τελικα δικη της. Ευχαριστω οπως και να χει για τις προτασεις σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια καταλαβετε οτι το κινητο δεν προοριζεται για μενα αλλα για την μικρη μου αδερφη....εμφανισιακα το μοτο G δεν της αρεσει καν σε συγκριση με το ασπρο Core και δεν την νοιαζει αν θα κολλαει σε συγκριση με το Κορε η οχι...την δουλεια της να κανει θελει μονο , φβ , βιμπερ , ραδιοφωνο κανα παιχνιδακι...αυτα πανω κατω. Της ειπα και εγω οτι το μοτο G τα παταει κατω τα αλλα απο τεχνικη μερια αλλα η αποφαση θα ναι τελικα δικη της. Ευχαριστω οπως και να χει για τις προτασεις σας.

Εγω λεω να παω να το δει απο κοντα.

Το εχω παρει κ εγω για την αδερφη μου και ηταν απο τα λιγα κινητα με μεγαλη οθονη που της αρεσαν(αφου της το εδειξα με μια μωβ θηκη! ;) ).

Ειναι ποιοτικη κατασκευη και αλλαζει το πισω καπακι ωστε να μην ειναι μαυρο και να βαλει ενα πιο γυναικειο χρωμα:

android-20131113092546-1.jpg?fileId=2392

Moto-G-rainbow-580x386.jpg

moto-g-press.jpg

motorola_moto-g_2.jpg

moto-g-motog-motox,Y-B-409475-22.jpg

moto_g_500_1.jpg

Δεν συγκρινεται σε ομορφια(αν και αυτο καταλαβαινω οτι ειναι υποκειμενικο) με τo samsung galaxy core με τα μετριοτατα πλαστικα, τεραστια περιθωρια γυρω απο την οθονη κλπ:

1377103551_538710902_3-AOAi-want-tu-sale

Samsung-Galaxy-Core-Review-017.jpg

hqdefault.jpg

Samsung+Galaxy+Core+Review+Quick+Hands+O

Φαινεται οτι ειναι πιο φθηνιαρικο και προηγουμενης γενιας.

Επαναλαμβανω, ας παει να τα δει απο κοντα.

(βασικα, ακομα και αυτο το ποστ αν της δειξεις, λογικα θα καταλαβει πιο ειναι πιο "ομορφο"/προσεγμενο/ποιοτικο...)

Κατι μου λεει ομως οτι ο λογος προτιμησης προς το αισθητα υποδεεστερο κ λιγοτερο ποιοτικο/προσεγμενο/"ομορφο" galaxy core δεν ειναι η εμφανιση...

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

@haHa Κατι μου λεει ομως οτι ο λογος προτιμησης προς το αισθητα υποδεεστερο κ λιγοτερο ποιοτικο/προσεγμενο/"ομορφο" galaxy core δεν ειναι η εμφανιση...

ειναι και η τιμη , κακα τα ψεματα , πρωτη φορα μπαινει στον ''κοσμο'' των αντροιντ και δεν θελει να δωσει πανω απο 150-180 για κινητο γενικοτερα.....στα 147 το dual sim Core φανταζει γι αυτην μια τιμια επιλογη . Προσπαθω να την πεισω οτι το μοτο g αξιζει αυτα τα 20-30 ευρω παραπανω αλλα οπως ειπα και προηγουμενως η αποφαση θα ναι τελικα δικη της....γυναικες ! :P

Δημοσ.

ειναι και η τιμη , κακα τα ψεματα , πρωτη φορα μπαινει στον ''κοσμο'' των αντροιντ και δεν θελει να δωσει πανω απο 150-180 για κινητο γενικοτερα.....στα 147 το dual sim Core φανταζει γι αυτην μια τιμια επιλογη . Προσπαθω να την πεισω οτι το μοτο g αξιζει αυτα τα 20-30 ευρω παραπανω αλλα οπως ειπα και προηγουμενως η αποφαση θα ναι τελικα δικη της....γυναικες ! :P

Mε 170€ ερχεται σπιτι σου το moto g κομπλε με φορτιστη και μωβ καπακι! ;)

Αυτα τα 20€ παραπανω αξιζουν οσο τιποτε αλλο για ενα αισθητα πιο γρηγορο,, με μακραν καλυτερη οθονη, πιο ποιοτικο και με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο κινητο.

Ουσιαστικα το galaxy core ειναι πιο ακριβο, αν υποθεσουμε οτι θα το κρατησει πχ 1,5 χρονο , ενω το moto g θα μπορουσε αντιστοιχα να το κρατησει 2,5 χρονια πριν αρχισει να κουραζει οσο θα κουραζε το galaxy core στον 1,5 χρονο.

Επαναλαμβανω: ας παει να τα δει απο κοντα.

Δημοσ.

Mε 170€ ερχεται σπιτι σου το moto g κομπλε με φορτιστη και μωβ καπακι! ;)

Αυτα τα 20€ παραπανω αξιζουν οσο τιποτε αλλο για ενα αισθητα πιο γρηγορο,, με μακραν καλυτερη οθονη, πιο ποιοτικο και με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο κινητο.

Ουσιαστικα το galaxy core ειναι πιο ακριβο, αν υποθεσουμε οτι θα το κρατησει πχ 1,5 χρονο , ενω το moto g θα μπορουσε αντιστοιχα να το κρατησει 2,5 χρονια πριν αρχισει να κουραζει οσο θα κουραζε το galaxy core στον 1,5 χρονο.

Επαναλαμβανω: ας παει να τα δει απο κοντα.

@haHa Κατι μου λεει ομως οτι ο λογος προτιμησης προς το αισθητα υποδεεστερο κ λιγοτερο ποιοτικο/προσεγμενο/"ομορφο" galaxy core δεν ειναι η εμφανιση...

Φιλε,αφου η επιλογη θα ειναι δικη της,για ποιο λογο ανοιξες εδω θεμα?Σου εχουν κανει τα παιδια 3 επιλογες κινητων και εσυ/εις διαλεγετε την ....4η που δεν εχει αναφερθει καν.Οτι 'ναι...Ποιος ο λογος υπαρξης λοιπον του ερωτηματος σου?

Και επισης αναφερεις απο 150-180ευρω μεγιστο και επιλεγεις κινητο χαμηλοτερης τιμης απο την χαμηλοτερη που εχει θεσει η κοπελα..Και σου λεμε να παρεις κινηταρα στα 160  ευρω (δηλαδη τιμη ακριβως στην μεση απο το οριο που μας εχεις θεση) σχετικα με τον ασπρο κουβα που θα πεταξεις 147 ευρω και επιλεγεις αλλο..

Ειλικρινα καποιους δεν μπορω να τους καταλαβω..

Δημοσ.

ακρη δεν βγαζεις, ειχα προτινει κινητο με dual sim και λεει δεν θελει, και τωρα λεει θα παρει το galaxy core που ειναι και dual sim τονιζει Οτι ναναι.

Δημοσ.

ακρη δεν βγαζεις, ειχα προτινει κινητο με dual sim και λεει δεν θελει, και τωρα λεει θα παρει το galaxy core που ειναι και dual sim τονιζει Οτι ναναι.

Ας παρει οτι θελει φιλε..Και αν μετα ανοιξει κανενα θεμα τυπου "γιατι κολλαει,πως το κανω πιο γρηγορο,γιατι τραγικη οθονη κτλ" τα μονα ποστ θα ειναι τα δικα του...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...