rfc Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μηπως εχεις κανει request στο utube και τα βλεπεις σε html5 που ειναι ακομη χειροτερο απο το flash?
mastoras007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δέν γνωρίζω για αυτο το reguest που λές οπότε δέν νομίζω να το έχω κάνει ποτέ... Υπάρχει τρόπος ή κάποιο πρόγραμματάκι απο το οποίο μπορώ να ακούω μουσική απο το youtube το οποίο να μήν χρισιμοποιεί το flash player? Νομιζω κάποιος το ανέφερε στήν προηγούμενη σελίδα αυτού του θέματος κάποιο αλλά δέν βρήκα κάτι εκτός απο ιούς.
mastoras007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Παρηγειλα επξεργαστή i3 μητρική καί μνήμες ραμ ddr3 στα 1600.. Δευτερα θα ξέρουμε 1000% ποιός φταίει
aetos1988 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραία ! Ποιόν i3 πήρες ; Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις πρόβλημα
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ο i3 ειναι πολυ ποιο μπροστα απο το 2duo θα δεις μεγαλη διαφορα,για δωσε μερικες πληροφοριες για τα καινουργια parts
scrooge Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Guys, κατι που δεν ανεφερε κανεις, ειναι οτι ειναι πιθανο αναλογα την καρτα, να πεφτει σε UVD mode στο youtube, γιατι το flash εξαναγκαζει την καρτα να δουλευει σε "μεσαια" ρολογια και την κλειδωνει εκει. Οποτε οταν κανεις switch στο game, δε παιζει με full clocks οποτε laggαρει. Ειχα αυτο το προβλημα με την παλια 5850 μου. Επρεπε να κανεις δεξι κλικ στο flash και να απενεργοποιησεις το Use hardware acceleration. Φαινοταν λιγο σαπιο το video, αλλα δεν εριχνε τα ρολογια στην καρτα και μπορουσες να παιξεις ανετα. Φυσικα μετα ολο το ζορι του yt το τραβαει το cpu οποτε θα λαγκαρει για αλλο λογο. Just my 2 cents
mastoras007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Guys, κατι που δεν ανεφερε κανεις, ειναι οτι ειναι πιθανο αναλογα την καρτα, να πεφτει σε UVD mode στο youtube, γιατι το flash εξαναγκαζει την καρτα να δουλευει σε "μεσαια" ρολογια και την κλειδωνει εκει. Οποτε οταν κανεις switch στο game, δε παιζει με full clocks οποτε laggαρει. Ειχα αυτο το προβλημα με την παλια 5850 μου. Επρεπε να κανεις δεξι κλικ στο flash και να απενεργοποιησεις το Use hardware acceleration. Φαινοταν λιγο σαπιο το video, αλλα δεν εριχνε τα ρολογια στην καρτα και μπορουσες να παιξεις ανετα. Φυσικα μετα ολο το ζορι του yt το τραβαει το cpu οποτε θα λαγκαρει για αλλο λογο. Just my 2 cents Το hardwere acceleration ειναι απο μόνο του απενεργοποιημένο η μόνη επιλογή που μου βγάζει είναι να το ενεργοποιήσω. Πάντοσ πολύ καλή σκέψη. πήρα ατόν τον επεξεργαστή http://www.e-shop.gr/intel-core-i3-4150-350ghz-lga1150-box-p-PER.558468 Μνήμη 1X4gb 4GB DDR3 1600MHZ PC3Μητρική http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4664#ov Η μνήμες που έχω τώρα είναι DDR2 οπότε δέν θα μου κάνουν επάνω σε αυτήν τή μητρική σωστα?
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Η μνήμες που έχω τώρα είναι DDR2 οπότε δέν θα μου κάνουν επάνω σε αυτήν τή μητρική σωστα? σωστα
sancroth Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Φίλε μου με μία μηρτική και ένα καλό επεξεργαστή το συστημα αναβαθμήζετε μιά χαρά. Κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, κουτί, ράμ, σκληρό.δέν βλέπω το λόγο να τα αλλάξω. ήδη παίζω το 99% όλων των παιχνιδιών με αυτά που έχω. εννοεις παιζεισ το 99% των παιχνιδιων που 8ες να παιξεις και ενα ποσοστο αυτων το παιζεις στα low. Δεν εχεις παιξει μου φαινεται νεο παιχνιδι στο pc τα τελευταια χρονια πανω απο το 30% performance... Επισης περαν του CPU λιγο σε κρατανε οι μνημες και η ταχυτητα τους.Εξαρταται και τι ποιοτητα φορτωνεις κιολασ. Τελος το LoL ειναι απο τα πιο κακογραμμενα παιχνιδια.Μπορει να θεωρειται ελαφρυ λογω γραφικων αλλα για αυτα που δινει δεν ειναι δυνατον να ζοριζει μηχανηματα τοσο πολυ και αν τσεκαρεις και τπτ logs θα δεις οτι πεταει κατι περιεργα καρφια στη CPU k GPU.Ανεπιτρεπτο απο μια τοσο κερδοφορα πλεον εταιρια.
mastoras007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εχεις δίκιο δέν μπορώ να παιξω με τίποτα το call of duty ghost. το assassit greed 5 το παίζω κανονικά αλλά η cpu είναι στα όρια. Δέν μπορώ να παίξω το waching dogs και διάφορα άλλα πολύ βαριά. με αυτό το σετάκι που πήρα πιστεύω θα αλλάξουν αυτά.
efo355 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εχω το εξής πρόβλημα όταν παίζω κάποιο game πχ league of legends ενώ έχω 60-110 fps Οταν ανοίξω you tube ωστε να ακούω και μουσική παίζοντας τα fps παίρνουν τήν κατηφόρα.. σε 25-40.. Τι φταίει? CPU? Και γιατί δεν κάνεις ένα λογαριασμό στο deezer που είναι web based και να ακούς ότι θέλεις πολύ καλύτερα από το κάθε you tube. Εχει και free λογαριασμό.
mastoras007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εβαλα εναν i3 και Εδώ και 2 μέρες κάνω διάφορες δοκιμές και βλέπω οτι ο υπολογιστής έχει προφανος μεγάλη διαφορά, μπορώ πλέων να παίζω με ανοιχτές 3-4 κατρέλες youtube χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα fps μου κυμαινονται απο 120-200 μερικές φορές πάνε και 250 στο geague of legends ενώ πρίν ήταν απο 70-80 έως 120 max. Οπότε είδα και βελτίωση fps. Επαιξα το waching dogs ενώ πρίν κολούσεπάρα πολύ. Το call of duty ghost το οποίο είναι και ο λόγος που ξεκίνησα όλο αυτο θα το βάλω της επόμενες μέρες άν και πιστευώ θα το παίζει άνετα αφου το waching dogs είναι ποιό βαρύ απ ότι διάβασα. Γιατί όμος αφού είναι πήρηνος ο i3 που έβαλα στή διαχήρηση εργασιών στήν καρτέλα επιδώσεις μου δείχνει 4 σχεδιαγράμματα για τη χρήση cpu? Επήσης σε προγράμματα μέτρησης τής θερμοκρασίας μου δείχνει θερμοκρασίες απο 4 πυρήνες?
LambisElef Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Hyper threading νομίζω Και σε μένα με τον 2 πύρηνο i5 2410m το κάνει
mastoras007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το pc παίζει το ghost τελικά αρκετά άνετα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα