Zein Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Λοιπον η κατασταση ειναι ως εξης: Εχουμε 2 λογαριασμους dreamhost . Ο ενας, ο δικος μου , εχει fully hosted plan και μπορω να χτισω απειρες σελιδες εκει κτλ κτλ. Ο αλλος, του πελατη, εχει μονο 2 αγορασμενα domain-names και τιποτα αλλο. Γνωριζει κανενας τον τροπο ωστε να μεταφερω τα domain-names του πελατη απο τον λογαριασμο του, στον δικο μου λογαριασμο, ωστε να μπορω να του φτιαξω τις ιστοσελιδες απο τον δικο μου λογαριασμο? Προσπαθω να βγαλω ακρη με dreamhost αλλα δε γινεται τιποτα!
Zein Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το διαβασα ηδη καμποσες φορες, αλλα μπερδευομαι ακομα γιατι δεν ξερω σε ποια απο τις κατηγοριες που εχει εκει ανηκει η περιπτωση μου. Ειναι περιεργη η ερωτηση μου το ξερω, αλλα ειμαι λιγο αρχαριος ακομα σε αυτα τα "τεχνικα" κομματια
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Έτσι όπως τα λες, η περίπτωσή σου πρέπει να είναι αυτή: "Moving a Domain to an existing account (Old Account to Old Account move)"
Zein Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 OΚ! Ολα καλα, λυθηκε το θεμα! Στην ουσια επρεπε να διαγραφει το hosting Plan απο τον λογαριασμο του πελατη, και να γινει στον δικο μου λογαριασμο add new domain με αυτο που ειχε αυτος. Σε ευχαριστω για την βοηθεια φιλε! Πολυ μπερδεμα παντως οταν hosting και name registration ειναι μεσα στο ιδιο πακετο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα