Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον αλλο ενα hijack στην συλλογη μου.

μου εχει ξεμεινει απο χαλασμενο λαπτοπ φιλης :4 gb sodim,καρτουλα ασυρματου δικτυου,και δισκος 2,5

αν κανω τραμπα τον δισκο με msata ssd +διαφορα κτλ αξιζει να παω σε ενα τετοιο?http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/desktop-pcs/branded-pcs/mini-pc-intel-boxdc3217by

για σερφαρισμα και κανα Lol?

η hd4000 ειναι η ιδια με αυτη των cpu για  σταθερους?ειναι η ιδια δηλαδη με αυτη που εχω στον 3770κ?(για να συγκρινω τις επιδοσεις στο league of legends)

Δημοσ.

dual channel 1333 ειναι αυτες που εχω.τελικα η ιδια ειναι η hd 4000 με αυτη του ι7 3770κ?

εν τω μεταξυ τα πιο καινουρια και πιο δυνατα nuc παιρνουν μνημες μονο 1,45 v γιαυτο κοιταω για το συγκεκριμενο

Δημοσ.

Σε αυτη την τιμη με τον i3 ειναι αριστη επιλογη/προς τιμη :-) 
Τα δυνατοτερα/μεταγενεστερα ειναι (ακομη) αρκετα ακριβα...

Εκεινο που δεν ξερω σε σχεση με τους desktop ειναι τι παιζει με το dual channel,
-υπο την εννοια οτι στα reviews σταθερων δεν φαινεται να ειναι τοσο σημαντικο-
αλλα στους φορητους σε σχεση με single channel διαφορα τους φτανει μεχρι 40%
:shifty:
Με dual channel @1333 θα εισαι ποσοστιαια 20% κατω απο dual channel @1600....

Δημοσ.
αξιζει να παω σε ενα τετοιο?http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/desktop-pcs/branded-pcs/mini-pc-intel-boxdc3217by

για σερφαρισμα και κανα Lol?

η hd4000 ειναι η ιδια με αυτη των cpu για  σταθερους?ειναι η ιδια δηλαδη με αυτη που εχω στον 3770κ?(για να συγκρινω τις επιδοσεις στο league of legends)

Επειδη εχω το συγκεκριμενο (3217BY), δεν υπαρχει περιπτωση να μην το αγαπησει καποιος :wub:

αν βασικα-κυριως το θελει για κατι-ως: htpc/σουπερ mini pc/μηχανημα που να internetoμπαινει

Οσοι το εχουν δει -αφου πιστεψουν οτι ειναι pc- πανε με τη μια -> "θελω, κι εγω, ενα τετοιο!" ^_^

dual channel 1333 ειναι αυτες που εχω.

Παρε ενα benchmark απο AIDA,

(με dual channel ddr 1333 4GB)

o i3 -στα καλυτερα του- βγαζει :blink:

OXxrrzHf.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...