Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα.θελω αν αγορασω ενα mini htpc και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2

https://www.skroutz.gr/s/4510851/Zotac-ZBOX-ID18.html

https://www.skroutz.gr/s/4510826/Intel-BOXDN2820FYKH0.html

ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο και αν δεν σας κανει κοπο να αιτιολογησετε την απαντηση σας

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν δεν εχεις οικονομικο οριο δες και το nuc i3 4010 που ειναι haswell

Υπαρχει σε δυο εκδοσεις η λεπτη που περνει μονο msata δισκο και η χοντρη που περνει και msata αλλα και 2.5"

Σε αυτα που κοιτας εδω θα δεις τις διαφορες στους επεξεργαστες

http://ark.intel.com/compare/79052,72061

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι για μενα και μου εχουν βαλει περιορισμο τα 200 ευρω μαζι με το δισκο και τη μνημη που θελει για να δουλεψει.

δεν ξερω αν καταλαβα καλα αλλα ο 1007U ειναι καλυτερος απο τον N2820?

Δημοσ.

στο NUC γραφει οτι παιρνει low voltage μνημες.αυτο σημαινει οτι θελει συγκεκριμενες?εχω καμια 10αρια απο λαπτοπ και ελεγα να τις χρησιμοποιησω αλλα οπως φαινεται δεν θα ειναι συμβατες

Δημοσ.

Ρώτησε για αυτα τα μηχανήματα σε forum που ασχολούνται μόνο με αυτο το σπορ, να σου πουν(avclub.gr και avsite.gr)

Τα μηχανήματα δεν τα έχω δουλέψει, αλλα εγω προσωπικά θα κοιτούσα τα cpu αν μπορουν να σηκώνουν άνετα μεγάλες ματρόσκες και γενικότερα μεγαλα 1080αρια... 

Δημοσ.

Δώσε αν θες κάποιες λεπτομέρειες ακόμα (σε τι είδος οθόνη θα μπει?, τι είδος αρχεία θα τρέχεις?)

Πχ αν σε ενδιαφέρει αναπαραγωγή μη-κωδικοποιημένων (raw)  4κ αρχείων ή τρισδιάστατων 1080p, τότε τα μηχανάκια που κοιτάς δεν θα κάνουν δουλειά.

Δημοσ.

παιδια το μηχανακι αυτο θα παει σε ενα ζευγαρι αγγλων.η χρηση που θα του κανουν ειναι να βλεπουν Online τηλεοραση(BBC)κανα facebook απλη χρηση ιντερνετ και ισως κανενα βιντεακι.θα μπει σε 42αρα τηλεοραση νομιζω αλλα δεν εχουν απαιτησεις ιδιαιτερες.αυτο που εγω θελω να ξερω ειναι ποιο ειναι ποιο ικανο να διαχειριστει τα windows και να κανει αυτα τα πραγματα.ποιο εχει μεγαλυτερη αποδοση.4gb μνημη θα μπει και στα δυο και ssd

Δημοσ.

εχω καμια 10αρια απο λαπτοπ και ελεγα να τις χρησιμοποιησω

Οταν βαλεις μνημες στο Zotac, κοιταξε να βγαινει dual channel :-)

(δηλαδη π.χ. 2 Χ 2 ή 2 Χ 4 gb @ 1600 = καλυτερα ή 1333 εστω)

Δημοσ.

Οταν βαλεις μνημες στο Zotac, κοιταξε να βγαινει dual channel :-)

(δηλαδη π.χ. 2 Χ 2 ή 2 Χ 4 gb @ 1600 = καλυτερα ή 1333 εστω)

ασε να ερθει πρωτα.απο χθες ειναι ελλαδα αλλα δεν εχω καμια ειδοποιηση

Δημοσ.

Δεν ξερω απο που το παρηγγειλες....αν και στο Crazy Sundays του E-shop
ειχε μπει τουλαχιστον 2 φορες τελευταια (και, υποθετω ,θα το ξαναβαλουν)

Δημοσ.

δεν υπηρχε πουθενα στην ελλαδα διαθεσιμο.απο γερμανια το παραγγειλα τελικη τιμη 112 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...