Giorgos78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πέφτει ξύλο live κάθε μέρα όλη μέρα Παίρνω Souza η werdum http://m.ustream.tv/channel/giorgos78gr-s-ps4-live-show?utm_campaign=m.facebook.com&utm_source=ustre.am%2F1b1SZ&utm_medium=social&utm_content=20140306113225
Giorgos78 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πολύ γέλιο το βίντεο ειμαι 66 στα leaderboards και αυτά τα bugs δεν τα έχω δει ποτέ αλλα έχουν πολύ γέλιο 2
Giorgos78 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Οποίος δεν το πάρει το παιχνίδι μετά το χθεσινό update θα το μετανιώσει Key Gameplay Updates: Touch Gloves: Users will now have the ability to manually make their fighter touch gloves (or choose not to touch gloves) before beginning to fight by pressing L2 on PS4 or LT on Xbox One. This can be done at the start of every round, or anytime the ref stands the fighters up. Finish the Fight: During a knockout, the attacking fighter can jump on their downed opponent and “finish the fight” by delivering extra strikes as the knockout occurs. Sprawls: The defending fighter now sprawls when successfully defending against a power takedown. Clinch Break from the Cage: Fighters now have the ability to break out of a clinch when pressed against the fence by pressing the L3 button. Power Takedowns and Sweeps: Power takedowns and side control sweeps have been removed from fighters who would not normally have them. Stamina: Stamina no longer regenerates if the user holds block. The user will also take a larger stamina penalty if hit while weak blocking. Sweep Defense: The dominant fighter in the Full Guard position now has a larger window to reverse the Full Guard sweep to Mount. 5ος παγοσμιος στο ps4 καλά δεν είναι ; 1
Alex21121988 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια, δεν εχω ξαναπαιξει την συγκεκριμενη σειρα αλλα κατεβασα το ντεμο και επαιζα. Μου φαινεται αρκετα δυσκολο στο χερισμο και θα χρειαστω αρκετο καιρο να καταλαβω τι γινεται με τις κινησεις. Αξιζει η αγορα του? Γιατι εχει παρει τοσο χαμηλες βαθμολογιες στα διαφορα σαιτ? Οντως ισχυουν ή το αδικουν?. Το game εχει γραφικαρες btw. Aς μου πει την γνωμη του καποιος που το εχει παιξει καταρχην, και αν το εχει παιξει πρωτη φορα, να μου πει πως τα παει με τον χειρισμο.
Giorgos78 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Εγώ ειμαι 5ος παγκόσμιος στο ps4. Όταν αγωραζω ένα τέτοιο παιχνίδι ξέρω οτι πρέπει να καθισω νς μάθω τις κινήσεις του παίχτη που μου αρέσει-ταιριάζει Άλλος είναι καλύτερος στις κλοτσιες άλλος στις μπουνιές, άλλος παλεύει στο έδαφος καλύτερα άλλος κάνει πιο εύκολα λαβες jiu jitsu άλλος είναι καλύτερος στο clinch Σε αυτά τα παιχνιδια όλη η ευχαρίστηση είναι να μάθεις να κανείς την κίνηση που θες , οπότε θες, ετσι νιώθεις οτι εισαι ο ίδιος μέσα στο ρινγκ. (Αυτό γίνεται σε πολλά τα fighting παιχνιδια) Δεν έχει διαφορετικές πίστες με μεγάλους κακούς . Εδώ βλέπεις πως ο κάθε αντίπαλος ( online) έχει το δικό του προσωπικό μαχητικό στυλ. Και προσπάθειας να βρεις ένα κενό στην άμυνα του, το αδύνατο σημείο του. Για να νιώσεις την συγκίνηση που προσφέρει το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να μάθεις τις ( εύκολες για μένα πλέον ) κινήσεις. Είναι βαρετό (οχι δυςκολο) και για μένα αλλα είναι κάτι που ΞΕΡΩ οτι πρέπει να γίνει στην αρχή κάθε fighting παιχνιδιού που αγωραζω. Το συγκεκριμένο είναι οτι καλύτερο έχω παίξει
Giorgos78 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 New and Updated Content - Addition of 3 new fighters. 2 in Welterweight: Matt Brown, Mike Pyle and 1 at Heavyweight: Stipe Miocic - Updates to fighter records - Gameplay – Added Referee TKO stoppage if dominant fighter throws too many blocked strikes without the submissive fighter trying to improve his position - Gameplay – Added the ability to catch kicks on parries if the attacking fighter has low stamina or high leg damage when throwing a kick. If Parry button is held, a takedown will be initiated. - Gameplay – Added new defensive standup transitions from Full Guard. Moved Sweep to Advanced Transition - Gameplay – Added Back Mount escape for submissive fighter - Gameplay – Added manual taunts. Press Left or Right Directional buttons to taunt - Gameplay – Successful Basic Single Leg Takedowns will now end in Half Guard - Online – Added Coins to Championships. Watch partner videos from the Home Panel and earn Coins to trade in for Season Points. Gameplay - Fixed issue where dominant fighter could stall transitions - Fixed an exploit where fighters could sneak in a free hammer fist during Posture up and down animations - Fixed exploit in Side Control where users could land a free shot after transitioning to Side Control. - Fixed an issue with Cage Clinch Break denial inputs. - Tuning – Increased base punch speed of all weight classes - Tuning – AI tuned to be less aggressive. AI is more aware of stamina and fight pacing. - Tuning – Duration and probability of Health Events has been tuned - Tuning – Stamina loss on strikes landed has been adjusted - Tuning – Tuned denial windows for various ground transitions, getups and submission attempts - Tuning – Animation speeds adjusted for strikes that were being abused Online - Added delay on submission attempts after a failed submission. - Submissions cannot be attempted when attacker has minimal Stamina - Fighters can change stances while blocking - Adjusted Antônio Rogério Nogueira’s and Robbie Lawler’s Hand Power and Speed attributes Career - Fixed issue where Crucifix was unavailable in career. Will now be available on new Career save files after purchasing transition. Online - Allow users to view Fighter Stats and Abilities in Online Championships Fighter Select Screen - Disabled Online Pause in all Online modes. User can still access the Pause menu, however it does not pause gameplay. - Tuned White Belt promotion and division belt thresholds. Miscellaneous Fixed an issue with incorrect video for ‘GSP Switch Kick’ move. - Fixed a crash when adjusting Walk out music - Fixed an issue with Mat damage - Changed Antônio Rogério Nogueira’s stance to southpaw - Various replay fixes
tzinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 να ναι καλα το ντεμο που με αποθαρυνε απο το να το πληρωσο φουλ τιμη. Ελαχιστους μηνες μετα βγηκε προσφορα στο αμερικανικο πσν στα 20 δολλαρια, δηλαδη 16 ευρο! Me us psplus παει στα 14 δολλαρια, δηλαδη 11,2 ευρο! Αυτοι το δινουν τσαμπα!! Στο ευρωπαικο το εχει τωρα προσφορα 28 ευρο και λιγο ηθελε να το αγορασω.
Merdock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το έχει και στο Αμερικάνικο Xbox store φτηνά λόγω Black Friday και σκεφτόμουν να το τσιμπήσω αλλά τα review του με βάζουν σε σκέψεις.Το έχει παίξει πρόσφατα κάποιος άλλος πέρα από Giorgos78 να πάρουμε και μαι δεύτερη άποψη;
tzinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 τοσο μαπα που να μην αξιζει 15 ευρω δεν νομιζω οτι μπορει να ναι. Θα τα βγαλει τα λεφτα του. 3-4 μηνες πριν ειχε 60-70 ευρω! Για φαν του αθληματος η τιμη πλεον δεν ειναι απαγορευτικη για να το δοκιμασεις το παιχνιδι. 70 ευρω δεν δινω για κανενα παιχνιδι, αλλα δεν μπορει να εχεις και την κονσολα και να καθεται. Καποια στιγμη το εβρισκες 40-50 ευρο, αλλα και παλι λιγο το ντεμο και οι κριτικες δεν δικαιολογουσαν τοσα φραγκα.
Giorgos78 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 το παιχνιδι με το τελευταιο update υπιστιριζει την ορθια μαχη μπυνιδια και τετοια...πολυδισκολο πλεον να κανεις λαβη
Giorgos78 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Θα γίνει ελληνικό (ps4) πρωτάθλημα EA UFC. ειμασται 9 έλληνες μέχρι στιγμής κάντε με add στο ps4 Giorgos78GR αν θέλετε να συμετασχεται. Ειναι σε φιλικό κλίμα θα παίξουμε μεταξύ μας ετσι για την πλάκα .Δεν υπάρχουν δώρα . αν μαζευτούμε μπορούμε να κάνουμε και διοργάνωση ποιο μετά . Να έχει ο καθένας ένα παίχτη και να φτιάχνουμε fight cards για τη ζώνη κτλ
HarryGrey Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Για όσους δεν το ξέρουν το παιχνίδι είναι και στο vault της υπηρεσίας ea access του xbox one. Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά σαν φαν του ufc και των μικτών πολεμικών τεχνών θα το δοκιμάσω σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα