Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα zte της wind και τα εχει παιξει και θελω να το αλλαξω μεχρι 60 euro

και κατι αλλο πως θα δω τι γραμμη εχω adsl η vdsl πρεπει να επικοινωνισω με τον παροχο?

Δημοσ.

εχω ενα zte της wind και τα εχει παιξει και θελω να το αλλαξω μεχρι 60 euro

και κατι αλλο πως θα δω τι γραμμη εχω adsl η vdsl πρεπει να επικοινωνισω με τον παροχο?

η ρωτας τον παροχο η βλεπεις ποιο μοντελο ρουτερ εχεις και βλεπεις τι ειναι ή βλεπεις σε τι ταχυτητα,κτλ παιζεις οποτε καταλαβαινεις τι εχεις.vdsl με 60ευρω δεν παιζει να βρεις κατι  σωστο ή γενικοτερα κατι αλλα οκ.

κατα τα αλλα για adsl zte σε κοβω που zte=σαπιλα.

τωρα για αγορα ρουτερ θα βρεις πανω απο 20 τοπικ στην πρωτη σελιδα .

σε αυτα τα λεφτα μπορεις σε netgear/dlink να πας αν μιλαμε για adsl.εκτος αν θες να πας στα διπλα και για να παρεις τιποτα καλυτερο ή να παρεις κατι να ειναι adsl/vdsl για μελλοντικη χρηση.

• Like 1
Δημοσ.

επισης ισως και απο τον παροχο να δικαιουσαι αλλο ρουτερ αλλα μαλλον zte θα σου δωσουν παλι.

Δημοσ.

εφοσον πηρες dgn2200b το b ειναι annex b=adsl over isdn

σε ip δεν δινεις κατι θα τα παρει αυτοματα απο τον dhcp του ρουτερ.απλα θα πρεπει να περασεις τα στοιχεια σου μεσα.η ip του ρουτερ νομιζω ειναι 192.168.0.1.

επισης ναι δεν εχει νοημα να εχεις static ip.η κατι εχουν γραψει λαθος και δεν εχεις η για καποιον λογο πληρωνεις χωρις λογο 10 ευρω.αν δεν την χρειαζεσαι ειναι 10 ευρω για πεταμα.αλλα ακομα κα να την χρειαστεις για κατι απλο μπορεις να βαλεις dyndns Πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...