nasos o psaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εχω ενα zte της wind και τα εχει παιξει και θελω να το αλλαξω μεχρι 60 euro και κατι αλλο πως θα δω τι γραμμη εχω adsl η vdsl πρεπει να επικοινωνισω με τον παροχο?
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εχω ενα zte της wind και τα εχει παιξει και θελω να το αλλαξω μεχρι 60 euro και κατι αλλο πως θα δω τι γραμμη εχω adsl η vdsl πρεπει να επικοινωνισω με τον παροχο? η ρωτας τον παροχο η βλεπεις ποιο μοντελο ρουτερ εχεις και βλεπεις τι ειναι ή βλεπεις σε τι ταχυτητα,κτλ παιζεις οποτε καταλαβαινεις τι εχεις.vdsl με 60ευρω δεν παιζει να βρεις κατι σωστο ή γενικοτερα κατι αλλα οκ. κατα τα αλλα για adsl zte σε κοβω που zte=σαπιλα. τωρα για αγορα ρουτερ θα βρεις πανω απο 20 τοπικ στην πρωτη σελιδα . σε αυτα τα λεφτα μπορεις σε netgear/dlink να πας αν μιλαμε για adsl.εκτος αν θες να πας στα διπλα και για να παρεις τιποτα καλυτερο ή να παρεις κατι να ειναι adsl/vdsl για μελλοντικη χρηση. 1
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 επισης ισως και απο τον παροχο να δικαιουσαι αλλο ρουτερ αλλα μαλλον zte θα σου δωσουν παλι.
nasos o psaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ακυρα ολα πηρα λαθoς ρουτερ isdn αντι pstn Επεξ/σία 7 Μαΐου 2014 από nasos o psaras
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εφοσον πηρες dgn2200b το b ειναι annex b=adsl over isdn σε ip δεν δινεις κατι θα τα παρει αυτοματα απο τον dhcp του ρουτερ.απλα θα πρεπει να περασεις τα στοιχεια σου μεσα.η ip του ρουτερ νομιζω ειναι 192.168.0.1. επισης ναι δεν εχει νοημα να εχεις static ip.η κατι εχουν γραψει λαθος και δεν εχεις η για καποιον λογο πληρωνεις χωρις λογο 10 ευρω.αν δεν την χρειαζεσαι ειναι 10 ευρω για πεταμα.αλλα ακομα κα να την χρειαστεις για κατι απλο μπορεις να βαλεις dyndns Πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα