Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To thermaltake hamburg 530w αξιζει μηπως που ειναι στα ιδια χρήματα? Κατασκευη ειναι απο hec..

Δημοσ.

An skopeuhs na baleis kai karta grafikwn thes trofodwtiko me toulaxiston 600 watt protino egw dhladh gia na eisai plhrws kalhmenos

Protino to corsair cx650m exei kai 80 plus bronze opote eisai kalhmenos

Σε βλεπω γραφεις σε διαφορα θεματα και παντου εισαι με greeklish τα οποια απαγορευονται απο τους κανονισμους του φορουμ.

Δημοσ.

To thermaltake hamburg 530w αξιζει μηπως που ειναι στα ιδια χρήματα? Κατασκευη ειναι απο hec..

http://www.computerbase.de/2013-09/thermaltake-germany-series-hamburg-530-w-test/7/

Αν έχεις chrome στο κάνει αμέσως μετάφραση αλλιως κανε το εσυ...

Απο την μεταφραση τηs Google:

When the volume Thermaltake Germany can not convince 530 watts.Already at minimum load, it is audible, we also note slight noise of the fan and faint, high-frequency buzzing. With increasing load, the fan turns on properly and ensures a disturbing noise.

Despite the low purchase price that can power supply provide the promised service permanently, that is not self-evident in this price range. In comparison to more expensive power supplies buyers need to know two main problems: Firstly, secondary capacitors of the brand Su'scon are not on our list of favorites. Secondly, the ripple is on the +3.3-volt line out of range.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς;  Αστοχία υλικού για το συγκεκριμένο psu που δοκίμασαν στο review;

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ενα σωστο review απο τα "γνωστα" sites, που ασχολούνται με psu.

Δημοσ.

Hyphen φιλε μου συγνωμη, αλλα δεν το ηξερα :( 

Αλλα υποσχομε οτι απο εδω και περα θα γραφω ελληνικα (εκτος και αν τα ξεχασω στα αγγλικα  :devil: )

Δημοσ.

Τι εννοείς;  Αστοχία υλικού για το συγκεκριμένο psu που δοκίμασαν στο review;

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ενα σωστο review απο τα "γνωστα" sites, που ασχολούνται με psu.

Ναι.Το τροφοδοτικό το έχω δοκιμάσει και δεν είχε κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...