Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κατι καλυτερο απο το cx430m μεχρι 50 ευρω?

Ο επεξεργαστης ειναι ο intel g2020 και ενας ssd στο μελλον ισως μπει και μια καρτα γραφικων σαν την r270 το πολυ.

Δημοσ.

Ειναι καλύτερο?

Σκεφτόμουν το cx και λογω οτι ειναι modular...

Από θέμα ποιότητας ναι.

Θα πήγαινα στο XFX 550 ,μόνον 5 ευρώ εκτός budget, θα σου κρατήσει παραπάνω και από θέμα αναβαθμίσεων. Το 450 που προτείνει ο φίλος δεν αρκεί κατά τη γνώμη μου, όχι για το συγκεκριμένο build, αλλά επειδή PSU δεν αλλάζεις συνέχεια, 1 PCI-E δεν αρκεί στην περίπτωση που αργότερα πας για έστω και λίγο μεγαλύτερη κάρτα. Μερικές R9 270 χρειάζονται 2χPCI-E, αν όχι όλες.

Και να μη ξεχνάμε: 5 χρόνια εγγύηση και όχι 3 της corsair. Για μένα θα άξιζε τα 5 ευρώ ακόμα και αν ήταν μόνον αυτός ο λόγος.

Δημοσ.

Ειναι καλύτερο?

Σκεφτόμουν το cx και λογω οτι ειναι modular...

Ναι είναι αρκετά καλύτερο αλλά όχι modular.Και σηκώνει μεγαλύτερες κάρτες από 270 (αν κάνει ο pentium είναι άλλο θέμα),δε χρειάζονται 2x6pin όλες οι 270 υπάρχουν πολλές που θέλουν 1,και υπάρχουν και τα molex to 6/8pin.

Δημοσ.

Για μένα δεν αξίζει να δώσει για το 550. 

Εχει παραγίνει αυτό με τα psu. Παλαιότερα που δεν γνώριζαν τις μάρκες πετάγαν, παρε 600, παρε 800 watt, οτι να ναι...

Τώρα τις μάθαμε τις μάρκες(γενικά τα λέω αυτα, οχι προς κάποιον συγκεκριμένα)...  

Κοντολογίς, θα τον βάλεις σε ενα μηχάνημα με τον g2020 και ssd. Αντε να του βάλεις αργότερα την r270, που την καλύπτει το 450αρι. 

Τώρα αν μου πείς αν εκείνο, αν το άλλο. Εεε μαλλον θα έπρεπε να φτιάξεις άλλο μηχάνημα...   :-D

Στα λέω γιατι εχω παραγγείλει αυτη τη βδομάδα ακριβώς το ιδιο σύστημα με σένα. Το σκέφτηκα και εγω για το 550 και για περίπτωση μεγαλύτερης αναβάθμισης. Το θεμα είναι... θα βάλεις με τον g2020 gpu 250-300 ευρω; ΟΧΙ. Οπότε πάρε το 450αρι και αν σου περισσέψουν πάρε καναν καλλίτερο/μεγαλύτερο ssd. Βγάλε την κοπέλα σου... ξερω γω; χε χε  :-D

Δημοσ.

Για μένα δεν αξίζει να δώσει για το 550. 

Εχει παραγίνει αυτό με τα psu. Παλαιότερα που δεν γνώριζαν τις μάρκες πετάγαν, παρε 600, παρε 800 watt, οτι να ναι...

Τώρα τις μάθαμε τις μάρκες(γενικά τα λέω αυτα, οχι προς κάποιον συγκεκριμένα)...  

Κοντολογίς, θα τον βάλεις σε ενα μηχάνημα με τον g2020 και ssd. Αντε να του βάλεις αργότερα την r270, που την καλύπτει το 450αρι. 

Τώρα αν μου πείς αν εκείνο, αν το άλλο. Εεε μαλλον θα έπρεπε να φτιάξεις άλλο μηχάνημα...   :-D

Στα λέω γιατι εχω παραγγείλει αυτη τη βδομάδα ακριβώς το ιδιο σύστημα με σένα. Το σκέφτηκα και εγω για το 550 και για περίπτωση μεγαλύτερης αναβάθμισης. Το θεμα είναι... θα βάλεις με τον g2020 gpu 250-300 ευρω; ΟΧΙ. Οπότε πάρε το 450αρι και αν σου περισσέψουν πάρε καναν καλλίτερο/μεγαλύτερο ssd. Βγάλε την κοπέλα σου... ξερω γω; χε χε  :-D

Δεκτό. Εγώ απλά είμαι της άποψης (πλέον) καλύτερα να δώσεις τα 10 (5 παραπάνω από το budget) τώρα, παρά αργότερα (δε μπορώ να ξέρω το πότε, γι'αυτό αναφέρω κυρίως το θέμα αναβαθμίσεων και μιλάω για μέλλον) 50-60 για νέο.

Και αν μίλαγες συγκεκριμένα, δε με πειράζει, γιατί και εγώ έτσι ήμουν :D όχι ότι συνιστούσα, αλλά τα watt κοίταγα και σε προσωπικά builds :D να'ναι καλά οι χρήστες του ινσόμνια που με βάλαν στον ίσιο δρόμο!

Δημοσ.

Και αν μίλαγες συγκεκριμένα, δε με πειράζει, γιατί και εγώ έτσι ήμουν :D όχι ότι συνιστούσα, αλλά τα watt κοίταγα και σε προσωπικά builds :D να'ναι καλά οι χρήστες του ινσόμνια που με βάλαν στον ίσιο δρόμο!

Εεε μα πια... Φαγώθηκες... Οχι δε μιλάω συγκεκριμένα...  :-D  :-D

Το μονο κακο με τα xfx είναι οτι το eshop λεει 4-7 ημερες παραδοσης. Τους πήρα τηλ. και μου ειπαν οτι εννοουν 4-7 μεχρι να έρθει σε αυτους. Αυτο παλι πρώτη φορά το ακούω. Τεσπα, στα 45 ευρω, 450αρι και με 5ετη εγγυηση, μια χαρα...

Δημοσ.

An skopeuhs na baleis kai karta grafikwn thes trofodwtiko me toulaxiston 600 watt protino egw dhladh gia na eisai plhrws kalhmenos

Protino to corsair cx650m exei kai 80 plus bronze opote eisai kalhmenos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...