N3k21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 οχι ρε γιατι το κανεις αυτο ακου εκει περιστέρι Υ.γ Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα εγω που ειμαι 30 προλαβα την εποχη που υπηρχε βεντετα αναμεσα στις δυο περιοχες. Σχεδόν συνομήλικοι είμαστε ρε (28 στα 29 είμαι), τα πρόλαβα τα κόλπα...πεσίματα με μηχανάκια, "αναγνωρίσεις", ντου σε λεωφορεία, "συνοριακά επεισόδια" στην Κολοκυνθού (φάση "από που είσαι ψηλέ, είσ' αλάνι εσύ; )... Ευτυχώς έχουν εκλείψει αυτά τα σκηνικά πλέον. Τότε με έψηνε το κλίμα αντιπαλότητας, τώρα συνειδητοποιώ πόσο μ@λάκες είχαμε καταντήσει... 3
antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 [...] Υ.Γ Σχολειο εδω πηγες ? Yeap, γέννημα θρέμμα δω γύρω, άντε μέχρι λόφο σκουζέ/σεπόλια. Σχολεία Παναγίτσα, Άη-Γιώργη και κανα 2 ακόμα που δεν υπάρχουν/έχουν μεταφερθεί.
eidikos33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σχεδόν συνομήλικοι είμαστε ρε (28 στα 29 είμαι), τα πρόλαβα τα κόλπα...πεσίματα με μηχανάκια, "αναγνωρίσεις", ντου σε λεωφορεία, "συνοριακά επεισόδια" στην Κολοκυνθού (φάση "από που είσαι ψηλέ, είσ' αλάνι εσύ; )... Ευτυχώς έχουν εκλείψει αυτά τα σκηνικά πλέον. Τότε με έψηνε το κλίμα αντιπαλότητας, τώρα συνειδητοποιώ πόσο μ@λάκες είχαμε καταντήσει... Σχεδόν συνομήλικοι είμαστε ρε (28 στα 29 είμαι), τα πρόλαβα τα κόλπα...πεσίματα με μηχανάκια, "αναγνωρίσεις", ντου σε λεωφορεία, "συνοριακά επεισόδια" στην Κολοκυνθού (φάση "από που είσαι ψηλέ, είσ' αλάνι εσύ; )... Ευτυχώς έχουν εκλείψει αυτά τα σκηνικά πλέον. Τότε με έψηνε το κλίμα αντιπαλότητας, τώρα συνειδητοποιώ πόσο μ@λάκες είχαμε καταντήσει... εχει και πολους οικους ανοχης στην κολοκυνθους
Anorymous Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σχεδόν συνομήλικοι είμαστε ρε (28 στα 29 είμαι), τα πρόλαβα τα κόλπα...πεσίματα με μηχανάκια, "αναγνωρίσεις", ντου σε λεωφορεία, "συνοριακά επεισόδια" στην Κολοκυνθού (φάση "από που είσαι ψηλέ, είσ' αλάνι εσύ; )... Ευτυχώς έχουν εκλείψει αυτά τα σκηνικά πλέον. Τότε με έψηνε το κλίμα αντιπαλότητας, τώρα συνειδητοποιώ πόσο μ@λάκες είχαμε καταντήσει... Ναι ηταν αλλη φαση τοτε το βλεπαμε και λιγο οτι μετραω, θυμαμαι οτι πηγαιναμε στα λεμπελ (πες μου οτι τα προλαβες) να φαμε και ειμασταν στην τσιτα μην μας την πεσουν. Τωρα θημαμαι τον κατσαβιδα απο το περιστερι και γελαω τοτε ομως μου πηγαινε το σκατο στην καλτσα Yeap, γέννημα θρέμμα δω γύρω, άντε μέχρι λόφο σκουζέ/σεπόλια. Σχολεία Παναγίτσα, Άη-Γιώργη και κανα 2 ακόμα που δεν υπάρχουν/έχουν μεταφερθεί. 58 ή 161 ? εχει και πολους οικους ανοχης στην κολοκυνθους Λαθος κανεις ή μαλλον μπερδευεις την περιοχη με την οδο κολοκυνθους , η περιοχη ειναι στα συνορα αθηνας περιστεριου και δεν υπαρχει τιποτα τετοιο αλλωστε ειναι και αδυνατον αφου εχει την παναγιτσα εκει.η οδος ειναι προς μεταξουργειο μερια. Η περιοχη κολοκυνθους ειναι μια χαρα περιοχη.
antonl Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 @Anorymous: δημοτικά: 161 (Παναγίτσα), 60 (όταν ήταν εκεί που ναι σήμερα η Λακωνική Σχολή, μεταφέρθηκε 2 τετράγωνα πιο πέρα) γυμνάσιο: 66 (όταν ήταν στην Τιμαίου, μεταφέρθηκε Δράκοντος) λύκειο: 27 (Αη Γιώργης) 1
Anorymous Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 @Anorymous: δημοτικά: 161 (Παναγίτσα), 60 (όταν ήταν εκεί που ναι σήμερα η Λακωνική Σχολή, μεταφέρθηκε 2 τετράγωνα πιο πέρα) γυμνάσιο: 66 (όταν ήταν στην Τιμαίου, μεταφέρθηκε Δράκοντος) λύκειο: 27 (Αη Γιώργης) Ποσο εισαι ρε ? Παιζει να ειμασταν και μαζι στο δημοτικο
deesnider Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Mετρια προς καλη περιοχη ο Κολωνος;; wtf, τοσο πολυ προς το καλυτερο αλλαξε στα τελευταια 4 χρονια που εχω να περασω απο εκει; Μεσα στις χειροτερες και πιο υποβαθμισμενες περιοχες της Αθηνας ηταν τοτε. Ειδικα Μεταξουργειο μερια κλπ. Εξαρτάται από το τι εννοεί ο καθένας όταν λέει «Κολωνός». Αν μιλάμε για πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου (Λένορμαν), ήταν και συνεχίζει να είναι χάλι μαύρο (τουλάχιστον από πλευράς εγκληματικότητας). Αν όμως μιλάμε π.χ. για Λόφο Κολωνού, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Το Μεταξουργείο είναι ...εκτός συναγωνισμού! Θεωρώ ότι πρέπει να είναι πραγματικά τρελός κάποιος για να επιλέξει να μείνει εκεί (αν είναι αναγκασμένος, είναι άλλο καπέλο). Στα όρια Ακαδημίας Πλάτωνος - Μεταξουργείου έχω γεννηθεί και ζήσει, όλα σχεδόν τα χρόνια τής παραμονής μου στην Ελλάδα, εκεί συνεχίζουν να ζουν οι γονείς μου - εκεί είναι το πατρικό - και την ξέρω καλά την κατάσταση.
Anorymous Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εξαρτάται από το τι εννοεί ο καθένας όταν λέει «Κολωνός». Αν μιλάμε για πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου (Λένορμαν), ήταν και συνεχίζει να είναι χάλι μαύρο (τουλάχιστον από πλευράς εγκληματικότητας). Αν όμως μιλάμε π.χ. για Λόφο Κολωνού, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Το Μεταξουργείο είναι ...εκτός συναγωνισμού! Θεωρώ ότι πρέπει να είναι πραγματικά τρελός κάποιος για να επιλέξει να μείνει εκεί (αν είναι αναγκασμένος, είναι άλλο καπέλο). Στα όρια Ακαδημίας Πλάτωνος - Μεταξουργείου έχω γεννηθεί και ζήσει, όλα σχεδόν τα χρόνια τής παραμονής μου στην Ελλάδα, εκεί συνεχίζουν να ζουν οι γονείς μου - εκεί είναι το πατρικό - και την ξέρω καλά την κατάσταση. Οπως ειπα μιλαω για κολοκυνθου-παναγιτσα-εσταυρομενος-αγιος νικολας-αρχες σεπολιων και αγιο αιμιλιανο που θεωρω οτι ειναι μια χαρα περιοχες.
Tina1000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδια για καντε μια ανανεωση για τον Κολωνο. Πως ειναι τα πραγματα τωρα; Οπως ηταν το 2014; Με ενδιαφερει κατα Αλαμανας μερια.
takoulou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Tina1000 είπε Παιδια για καντε μια ανανεωση για τον Κολωνο. Πως ειναι τα πραγματα τωρα; Οπως ηταν το 2014; Με ενδιαφερει κατα Αλαμανας μερια. Καλά είναι.. Τα ίδια περίπου..
Haldol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 20 hours ago, Tina1000 said: Πως ειναι τα πραγματα τωρα; Οπως ηταν το 2014; Λίγο πολύ τα ίδια, αλλά πλέον βρίσκεις ν' αγοράσεις όπλα λίγο πιο εύκολα, αν σ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αν βέβαια δεν έχεις σκοπό να ενταχθείς στην Cosa Nostra ίσως να μην είναι η καλύτερε περιοχή.
LiquidTroll Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) χωρίς πλακα, μένω σε δυτικό προάστιο, και στην εφηβεία λέγαμε Κολωνος και χεζόμασταν. Πραγματικά ήτανε απο τις χειρότερες περιοχες σε παιδική ( και όχι μόνο) εγκληματικότητα. Και μιλάγαμε για παρέες 30 μηχανακια που κανανε ντου στο Περιστέρι και δέρνανε & φερμάρανε όποιον βρίσκανε μπροστά τους Εντιτ : μιλάω βέβαια για 20+ χρονια πίσω Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από LiquidTroll
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα