Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως επειδή μεγάλωσες?!!!! Λέω εγώ!!!!

Ε ναι αυτος που κοιταει για σπιτι κολωνο ενηλικος ειναι αν εχει παιδι πλεον εχουν φτιαξει πολυ τα πραγματα βεβαια το μπουλινγκ υπαρχει σε ολα τα σχολεια 

Κολωνιώτης είσαι ρε κουφάλα; :P

χαχαχα γενημα θρεμα :P

Και εσυ εδω τι περιοχης ?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα, δε πας κέντρο. Γιατι να το κανεις δηλαδή; Κι ο Νέος Κόσμος και η Δάφνη κι οι Αμπελοκηποι κα εχουν μετρό, γιατι να πας μέσα εκει. Εδω παντου το σκέφτεσαι να κυκλοφορείς βράδυ με τα πόδια ποσο μαλλον μέσα εκει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα, δε πας κέντρο. Γιατι να το κανεις δηλαδή; Κι ο Νέος Κόσμος και η Δάφνη κι οι Αμπελοκηποι κα εχουν μετρό, γιατι να πας μέσα εκει. Εδω παντου το σκέφτεσαι να κυκλοφορείς βράδυ με τα πόδια ποσο μαλλον μέσα εκει.

100% οικονομικο το θεμα
Δημοσ.

Γιατι ειναι πιο φθηνα οπως ειπαν 

Δημοσ.

Καλά δεν είναι γενικά πιο φθηνά τα ενοίκια στον Κολωνό. Πριν 1-2 χρόνια έψαχνα τριάρι, νέο σπίτι για ενοικίαση σε Μαρούσι και Κολωνό. Οι τιμές διέφεραν πολύ λιγότερο απ ότι θα περίμενε κανείς. Σε παλιότερα σπίτια υπάρχει πιο αισθητή διαφορά.

Δημοσ.

Καλά δεν είναι γενικά πιο φθηνά τα ενοίκια στον Κολωνό. Πριν 1-2 χρόνια έψαχνα τριάρι, νέο σπίτι για ενοικίαση σε Μαρούσι και Κολωνό. Οι τιμές διέφεραν πολύ λιγότερο απ ότι θα περίμενε κανείς. Σε παλιότερα σπίτια υπάρχει πιο αισθητή διαφορά.

Ενταξει αν ειναι 5ετιας τι περιμενεις να στο δωσουν κοψοχρονια ?

Δημοσ.

Πού είπα κάτι τέτοιο;

νέο σπίτι για ενοικίαση σε Μαρούσι και Κολωνό. Οι τιμές διέφεραν πολύ λιγότερο απ ότι θα περίμενε κανείς.

Και ειπα οτι αν ειναι νεο και ας ειναι στον κολωνο θα εχει μια σχετικα υψηλη τιμη.

Δημοσ.

νέο σπίτι για ενοικίαση σε Μαρούσι και Κολωνό. Οι τιμές διέφεραν πολύ λιγότερο απ ότι θα περίμενε κανείς.

Και ειπα οτι αν ειναι νεο και ας ειναι στον κολωνο θα εχει μια σχετικα υψηλη τιμη.

ΟΚ σε σένα μπορεί να ταν γνωστό ότι τα νέα σπίτια προς ενοικίαση στις δύο περιοχές είχαν/έχουν σχεδόν ίδιες τιμές αλλά εμένα μου κανε μεγάλη έκπληξη το ότι οι τιμές ήταν σχεδόν ίδιες σε δύο τόσο αντίθετες περιοχές.

Τέσπα δε φαντάζομαι ο topic starter να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο οπότε μικρή σημασία έχει για το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ σε σένα μπορεί να ταν γνωστό ότι τα νέα σπίτια προς ενοικίαση στις δύο περιοχές είχαν/έχουν σχεδόν ίδιες τιμές αλλά εμένα μου κανε μεγάλη έκπληξη το ότι οι τιμές ήταν σχεδόν ίδιες σε δύο τόσο αντίθετες περιοχές.

Τέσπα δε φαντάζομαι ο topic starter να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο οπότε μικρή σημασία έχει για το θέμα.

Ασχετα απο την περιοχη οταν ενα σπιτι ειναι νεο εχει μια ακριβοτερη τιμη το οποιο βρισκω λογικο, τωρα για την περιοχη πλεον αρχιζει να ανεβαινει πριν 10-12 χρονια ηταν μετρια προς κακια περιοχη τωρα ειναι μετρια προς καλη.

Δημοσ.

Μα ρε πατρίδα είναι προφανές ότι ένα νέο θα ναι ακριβότερο από ένα παλιό, δε σχολίασα αυτό. Τέλος πάντων.

Μεταξύ μας, σκατούλες μέτρια προς καλή είναι. Μέτρια είναι στην καλύτερη κι αυτό λόγω της εύκολης πρόσβασης σε διάφορα μέσα/προορισμούς (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, ΚΤΕΛ -αν είσαι φοιτητής σε νοιάζει-, εθνική -αν έχεις αμάξι παίζει να σε βολέψει σε μετακινήσεις-). Μένω εδώ 30 χρόνια και πάντα είχε τα θέματά της η περιοχή. Απλά δεν είναι τρομακτικό να ζεις εδώ όπως ίσως φαντάζονται κάποιοι. Και Μαρούσι έχω ζήσει και στις 2 περιοχές, το ίδιο κοιτούσα πίσω απ την πλάτη μου άμα κυκλοφορούσα σε στενάκια στις 3 το βράδυ. Δεν είναι το ίδιο αλλά δεν είναι και Ελβετία vs Σομαλία.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα γενημα θρεμα :P

Και εσυ εδω τι περιοχης ?

Περιστέρι, ψήσου για καφεδάκι. ;)

Δημοσ.

Περιστέρι, ψήσου για καφεδάκι. ;)

οχι ρε γιατι το κανεις αυτο ακου εκει περιστέρι :P

Υ.γ

Δεν ξερω την ηλικια σου αλλα εγω που ειμαι 30 προλαβα την εποχη που υπηρχε βεντετα αναμεσα στις δυο περιοχες. 

Μα ρε πατρίδα είναι προφανές ότι ένα νέο θα ναι ακριβότερο από ένα παλιό, δε σχολίασα αυτό. Τέλος πάντων.

Μεταξύ μας, σκατούλες μέτρια προς καλή είναι. Μέτρια είναι στην καλύτερη κι αυτό λόγω της εύκολης πρόσβασης σε διάφορα μέσα/προορισμούς (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, ΚΤΕΛ -αν είσαι φοιτητής σε νοιάζει-, εθνική -αν έχεις αμάξι παίζει να σε βολέψει σε μετακινήσεις-). Μένω εδώ 30 χρόνια και πάντα είχε τα θέματά της η περιοχή. Απλά δεν είναι τρομακτικό να ζεις εδώ όπως ίσως φαντάζονται κάποιοι. Και Μαρούσι έχω ζήσει και στις 2 περιοχές, το ίδιο κοιτούσα πίσω απ την πλάτη μου άμα κυκλοφορούσα σε στενάκια στις 3 το βράδυ. Δεν είναι το ίδιο αλλά δεν είναι και Ελβετία vs Σομαλία.

Κοιτα τωρα με το μετρο εχει ανεβει πολυ εκαναν και καποια παρκακια πιο παλια εκαναν το κολυμβητιριο το καπνεργοστασιο το εκαναν βιβλιοθηκη της βουλης οποτε ολα αυτα επαιξαν ρολο.

Παντως επειδη ο κολωνος ειναι σχετικα μεγαλη περιοχη εγω μιλαω πιο πολυ για τις περιοχες αγιο νικολα-παναγιτσα-εσταυρομενο-μετρο σεπολια , περιοχες οπως αγιος κωνσταντινος και αγιος γιωργης ακαδημια πλατωνος και λοφος ειναι λιγο καπως βεβαια οχι οπως παλια.

Υ.Γ

Σχολειο εδω πηγες ?

Δημοσ.

Mετρια προς καλη περιοχη ο Κολωνος;; wtf, τοσο πολυ προς το καλυτερο αλλαξε στα τελευταια 4 χρονια που εχω να περασω απο εκει;

Μεσα στις χειροτερες και πιο υποβαθμισμενες περιοχες της Αθηνας ηταν τοτε. Ειδικα Μεταξουργειο μερια κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...