Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεία σας σκέφτομαι να νοικιάσω σπίτι στον Κολωνό πολύ κοντά στην οδο λένορμαν είναι καλή περιοχή'? πόση ώρα είναι απο το μετρο με τα πόδια? όποιος ξέρει ας με βοηθήσει ευχαριστώ

Δημοσ.

Η Λένορμαν ξεκινάει απ την εθνική και φθάνει στο Μεταξουργείο. Σε ποιο τμήμα της λες;

Οι πλησιέστεροι σταθμοί μετρό είναι Σεπόλια (με τα πόδια), Μεταξουργείο (με πόδια ή λεωφορείο ή τρόλεϊ) ή Αγ. Αντώνιος στο τσακίρ κέφι (με λεωφορείο ή τρόλεϊ).

Καλή περιοχή δεν την λες αλλά ούτε και χάλι είναι. Το πλεονέκτημα της είναι ότι βρίσκεται κοντά στο κέντρο κι ότι έχεις εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες.

Δημοσ.

Παιδιά γεία σας σκέφτομαι να νοικιάσω σπίτι στον Κολωνό πολύ κοντά στην οδο λένορμαν είναι καλή περιοχή'? πόση ώρα είναι απο το μετρο με τα πόδια? όποιος ξέρει ας με βοηθήσει ευχαριστώ

Που ρε ? Εγω μενω στην περιοχη απο την μερα που γεννηθηκα.

Καποτε ηταν δυσκολα εδω τωρα εχει βελτιωθει αρκετα μετα το μετρο αλλα ακομα υπαρχουν περιοχες που καλο ειναι να μην κυκλοφορας το βραδυ.

Δημοσ.

Απ'οτι εχω ακουσει τρως πεσιμο και ψυρισμα για πλακα εκει.1000 περιοχες υπαρχουν,γιατι να επιλεξεις τον Κολωνο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ'οτι εχω ακουσει τρως πεσιμο και ψυρισμα για πλακα εκει.1000 περιοχες υπαρχουν,γιατι να επιλεξεις τον Κολωνο?

Αναλογα που θα πας και τι ωρα αν πας στον αι γιωργη 2 η ωρα το βραδυ λογικο.

Το γιατι ειναι απλο ειναι φθηνη περιοχη με πολλα ΜΜΜ (μετρο, λεωφορειο, κτελ και διπλα και ο ΟΣΕ ) και συνδεει κεντρο αθηνας με δυτικα προαστια.

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 1
Δημοσ.

μεταξουργειο , πλατεια βαθης , σταθμος λαρισης , πλατεια αττικης , κολωνος , σε ορισμενα σημεια δεν ειναι για πολλα πολλα :)

ειδικα δηλ οι περιοχες πανω και κατω απο λιοσιων , στο υψος σταθμου λαρισσης και πλατεια αττικης και απο την πανω μερια ολα τα στενα μεχρι την 3η σεπτεμβριου ειναι για να γυρισεις ταινια :)

• Like 1
Δημοσ.

μεταξουργειο , πλατεια βαθης , σταθμος λαρισης , πλατεια αττικης , κολωνος , σε ορισμενα σημεια δεν ειναι για πολλα πολλα :)

ειδικα δηλ οι περιοχες πανω και κατω απο λιοσιων , στο υψος σταθμου λαρισσης και πλατεια αττικης και απο την πανω μερια ολα τα στενα μεχρι την 3η σεπτεμβριου ειναι για να γυρισεις ταινια :)

Καμια σχεση στον κολωνο δεν εχει τοσο hardrock καταστασεις.

Αν εξαιρεσεις πιτσιρικας που μου την επεφταν τωρα μεγαλος δεν εχω κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Καμια σχεση στον κολωνο δεν εχει τοσο hardrock καταστασεις.

Αν εξαιρεσεις πιτσιρικας που μου την επεφταν τωρα μεγαλος δεν εχω κανενα προβλημα.

Μήπως επειδή μεγάλωσες?!!!! Λέω εγώ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καποτε ηταν δυσκολα εδω τωρα εχει βελτιωθει αρκετα μετα το μετρο αλλα ακομα υπαρχουν περιοχες που καλο ειναι να μην κυκλοφορας το βραδυ.

Κολωνιώτης είσαι ρε κουφάλα; :P

• Like 1
Δημοσ.

Κολωνιώτης είσαι ρε κουφάλα; :P

Μεγάλος (σε διαστάσεις) .Γι' αυτό δεν του την πέφτουν πλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...