Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομα όπως φαίνεται θα έχουμε την ανακοίνωση ενός νέου smartphone από την HTC, το οποίο και θα αποτελεί τη "mini" έκδοση του HTC One (M8).Στο συμπέρασμα αυτό φτάνουμε από τα τελευταία tweet του έγκυρου λογαριασμού @evleaks με τη δημοσίευση φωτογραφίας από το δημοσιογραφικό περιεχόμενο που θα ακολουθήσει την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής και η οποία εμφανίζει τη συσκευή σε τρία χρώματα.

Στη φωτογραφία φαίνεται ότι η HTC έχει στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στο σχεδιασμό του HTC One (M8) και πιθανότατα γίνεται χρήση του ίδιου υλικού κατασκευής (βουρτισμένο μέταλλο) για τον οποίο έχει αποσπάσει αρκετά θετικά σχόλια η HTC. Σημαντική διαφορά με το μεγάλο αδερφάκι φαίνεται να είναι η απουσία της δεύτερης κάμερας της διπλής κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής η οποία χρησιμοποιείται για την δημιουργία εντυπωσιακών εφέ στις φωτογραφίες.

Το HTC One mini 2 όπως πιθανόν να είναι η τελική ονομασία της συσκευής, αναμένεται να στηρίζεται στην έκδοση 4.4.2 KitKat του Android, ενώ στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα ενσωματώνει οθόνη 4.5' ιντσών HD ανάλυσης, τον τετραπύρηνο Snapdragon 400 στο 1.4 GHz, 16GB αποθηκευτικό χώρο, θύρα microSD και κάμερες 5MP στο εμπρόσθιο μέρος και 13MP ως κύρια κάμερα.

Link.png Site: @evleaks

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν ειναι σε λογικη τιμη μου φαίνεται θα το τσιμπήσω το εργαλείο

Δημοσ.

Δυστυχώς HTC vs λογική τιμή

όντως τα καλά HTC ποτέ δεν έρχονται με λογική τιμή (λογική για τις μνημονιακές τσέπες μας...)

Δημοσ.

Χρονια τωρα περιμενω ενα τηλεφωνο με τα 3 εξης χαρακτηριστικα:
Android
- Αριστη ποιοτητα κατασκευης

- Πολυ καλη camera

Δηλαδη μια μιξη Nexus 5 + iPhone 5 + Lumia 1020

Για να δουμε τι θα κανει η HTC...

Δημοσ.

Πιστεύω πως αυτό πληρεί τα παραπάνω.

Ειναι λιγο νωρις ακομα, αλλα ναι και εμενα ετσι μου φαινεται... για να δουμε!

Αν ειναι ολα οπως τα λενε και φοραει μια καλη camera (με ενα καλο αισθητηρα, γιατι τα 13mp απο μονα τους δεν λενε κατι) αυτο θα ειναι το επομενο μου κινητο.

Βεβαια περιμενω να δω και το One της OnePlus... γιατι υποσχεται πολλα.

Δημοσ.

Χρονια τωρα περιμενω ενα τηλεφωνο με τα 3 εξης χαρακτηριστικα:

Android

- Αριστη ποιοτητα κατασκευης

- Πολυ καλη camera

Δηλαδη μια μιξη Nexus 5 + iPhone 5 + Lumia 1020

Για να δουμε τι θα κανει η HTC...

Η κάμερα του 1020 είναι πραγματικό θηρίο.  Εάν την φορέσει ένα high end κινητό με υλικά κατασκευής των One (M8) και iPhone τρομάζω στην ιδέα του πόσο θα κοστίζει στον καταναλωτή :D

Δημοσ.

Αυτό με 2gb ram στα 350 με 400 θα είναι πολύ δυνατή επιλογή. Έχω το m8 και η ποιότητα κατασκευής είναι αλλου, άμα χρησιμοποιήσουν ακριβώς τα ίδια υλικά και για το mini δεν θα υπάρχει σύγκριση με αλλα smartphones εκτος του μεγάλου αδερφού του και τα iphone.

Δυστυχώς όμως μάλλον θα το κοστολογήσουν στα 499 που σε αυτή την τιμή καλύτερα να πάρεις το one m7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...