.::NikoS::. Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Γεια σας! Έχω μία απορία. Μίλαγα πριν 2-3 μέρες με μία τεχνικό στην HOL και πειράξαμε λίγο το προφίλ μου. Τι λίγο δηλαδή, πλέον μπορώ να συγχρονίζω και Annex M. Το θέμα είναι πως η κοπέλα είπε πως δεν με γυρισε απλά σε annex m αλλά το έκανε λίγο πιο χειροκίνητο το πραμα. Τόσο χειροκίνητο που λεει αν ζητησω να με ξαναπάνε σε αυτό ίσως κάποιος άλλος να μη το κάνει. Τι γίνεται όμως τώρα. Όταν κάναμε τις δοκιμές έβαλα κάποια στιγμη στη γραμμή ένα siemens cl-110 στο οποίο είχα επιλέξει και Annex A και Μ. Στο τέλος λοιπόν κλείδωσε περίπου σε 8700/1030. Το αφήσαμε έτσι για να πειραματιστώ και διαπίστωσα τα παρακάτω. Αν επιλέξω σκέτο: annex Α έχω ~9500/850 annex Μ όμως <8000 down και 1400up ! Η απορία μου είναι τι γίνεται όταν επιλέγω και τα δύο mode από τις ρυθμίσεις και πως γίνεται να κλειδώνει ενδιάμεσα; Το συγκεκριμένο πράμα δε μου γίνεται σε άλλο ρούτερ ακόμα κι αν επιλέξω Multimode. Τελικά το προφίλ είναι απλά annex M και το κάθε ρούτερ το διαχειρίζεται διαφορετικά ανάλογα με τις ρυθμίσεις που του βάζω ή είναι όντως λίγο πατεντιάρικο και πάνω στο ρούτερ που δοκιμάζαμε το έφτιαξε να μοιράζει λίγο την διαφορά down/up για να μη μου ρίχνει πολύ το down? Ευχαριστώ! ΥΓ: όταν πειράξω το SNR (για αυτό έβαλα το cl-110 μιας και είναι το μοναδικό στα χέρια μου αυτή τη στιγμή που μπορώ να πειράξω) μου κλειδώνει σε Annex A αναγκαστικά... Γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα