Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Σκέφτηκα να πάρω τον AMD FX 6300 αντί για τον AMD FX 8320. Η διαφορά είναι στους πυρήνες. Ο ένας είναι με 8 και ο άλλος με 6. 

Θέλω να τρέχω βαριά προγράμματα και να κάνω multi-tasking χωρίς να κολλάει. Θα υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα σε αυτός του δύο επεξεργαστές; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ. Δε θέλω να κάνω o/c.

Δημοσ.

αν κανεις 3-4 πραγματα μαζι ο 8320 θα τα παει καλυτερα εννοειται.

Εσύ που τον έχεις είσαι ευχαριστημένος;

Δημοσ.

^ +1 στον xristara

" Θέλω να τρέχω βαριά προγράμματα και να κάνω multi-tasking χωρίς να κολλάει " = FX 8320 + SSD για καλύτερες επιδόσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας! Σκέφτηκα να πάρω τον AMD FX 6300 αντί για τον AMD FX 8320. Η διαφορά είναι στους πυρήνες. Ο ένας είναι με 8 και ο άλλος με 6. 

Θέλω να τρέχω βαριά προγράμματα και να κάνω multi-tasking χωρίς να κολλάει. Θα υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα σε αυτός του δύο επεξεργαστές; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ. Δε θέλω να κάνω o/c.

Πες μας ομως ποιο ειναι το υπολοιπο συστημα??Στα σιγουρα για Multi tasking θες πολλους πυρηνες,Ram και Ssd.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ που τον έχεις είσαι ευχαριστημένος;

εγω προσωπικα προερχομαι απο C2D E6600 και ειδα το ΧΑΟΣ με την μεταβαση.

Βεβαια ο υπολογιστης χρησιμοποιειται 100% για παιχνιδια και τιποτα αλλο.

Για ολα τα υπολοιπα(εργασιες,νετ κλπ κλπ πλην παιχνιδιων)εχω το λαπτοπ.

Δημοσ.

Εξαρτάτε καθαρά από το τι εννοείς βαριά προγράμματα και τι εννοείς multi-tasking,γιατί πολλοί λένε multi-tasking αλλά εννοούν το να φορτώσεις πολλά προγράμματα στην μνήμη και να τρέχεις μια το ένα μια το άλλο,αυτό δεν βαραίνει τον επεξεργαστή αλλά μόνο την μνήμη (και τον δίσκο αν χρειάζονται προσωρινά αρχεία ή swap) .

Μπορεί ο 6300 να σε υπερκαλύπτει για τον φόρτο που σκέφτεσαι άσχετα αν ο 8320 θα είναι ακόμα καλύτερος.

Δημοσ.

εγω προσωπικα προερχομαι απο C2D E6600 και ειδα το ΧΑΟΣ με την μεταβαση.

Βεβαια ο υπολογιστης χρησιμοποιειται 100% για παιχνιδια και τιποτα αλλο.

Για ολα τα υπολοιπα(εργασιες,νετ κλπ κλπ πλην παιχνιδιων)εχω το λαπτοπ.

Έλα που είδες χαοτική διαφορά από παλιό επεξεργαστή που έγραφε intel πάνω..

:)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εφτιαξα ενα πισι για τον φιλο μου που ειχε ενα πισι των 500 ευρω 8 ετων απο το πλαισιο (Celeron 1.8gh, 1gb ram.. socket 775) και ειχε χασει τα λογια του με τις επιδοσεις του 6300 το παιδι :-D  μονο SSD δεν εβαλα γιατι δεν χωρουσε στο Budget..

Αν εισαι casual user νομιζω και με τον 6300 θα εισαι μια χαρα παντως.. Αναλογα με το τι εννοεις οταν λες Multitasking..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...