Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Έχω ένα DVD μη επανεγγράψιμο στο οποίο υπάρχουν ήδη κάποια βίντεάκια, υπάρχει χώρος κενός και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να προσθέσω κάποια ακόμα βιντεάκια από διακοπές, αν ναι με ποιό πρόγραμμα γίνεται;

Δημοσ.

Εξαρτάται από το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες για την εγγραφή αν δεν κάνω λάθος, και από το δίσκο αν είναι Multi Session. Μπορεί ναι, μπορεί όχι.

Επίσης, αν σκοπεύεις να τα παίξεις σε κάποιο DVD player, ίσως να βρίσκει μόνο τα παλιά videακια και όχι τα καινούρια, καθώς μερικά δε διαβάζουν 2 sessions.

Δημοσ.

Ναι με ενδιαφέρει να παίζουν σε DVD player. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το convertx αλλά δεν ξέρω αν κάνει αυτή την δουλειά

Δημοσ.

Δεν μπορείς να προσθέσεις τίποτα σε ένα ήδη γραμμένο dvd εκτός αν το ξεκίνησες σαν multi session και δεν το έκανες finalize στο τέλος. Ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς αν μπορείς να το κάνεις είναι να προσπαθήσεις να γράψεις επιπλέον αρχεία στο dvd με το πρόγραμμα εγγραφής που έχεις. Δεν θέλει κάποιο ειδικευμένο πρόγραμμα. Αν είναι κλεισμένο το dvd δεν θα σου επιτρέψει την εγγραφή. Αν είναι multisession θα στα γράψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...