zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δύσκολο μου φαίνεται να βρέθηκε λύση...κακώς αν βρέθηκε! 2
parasaser Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δύσκολο μου φαίνεται να βρέθηκε λύση...κακώς αν βρέθηκε! είδα ένα βίντεο στο youtube, σήμερα το επίσημο site είναι κάτω, επίσης όσοι πρόλαβαν και κατέβασαν το πρόγραμμα, δεν έχουν πρόβλημα. Απλα πρέπει να πληρώσεις και ένα ποσό, για κάθε ξεκλείδωμα. τα νέα σχόλια είναι ποικίλα, οι μισοί λένε δουλεύει και άλλοι μισοί ότι αφού το ξεκλειδώσει δεν βρίσκει σήμα network, και ουσιαστικά είναι σαν ένα ipod, και άλλοι ότι δεν ξεκλειδώνει καθόλου.
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 είδα ένα βίντεο στο youtube, σήμερα το επίσημο site είναι κάτω, επίσης όσοι πρόλαβαν και κατέβασαν το πρόγραμμα, δεν έχουν πρόβλημα. Απλα πρέπει να πληρώσεις και ένα ποσό, για κάθε ξεκλείδωμα. Προσωπικά δεν τα πολυπιστεύω αυτά, μάλλον θέλουν να εκμεταλλευτούν τους απελπισμένους...ποτέ δεν ξέρεις όμως, ό,τι κλειδώνει, κάποια στιγμή ξεκλειδώνει λένε! 2
arc Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Και εγω ειμαι πολύ επιφυλακτικός με τέτοια προγράμματα και πληρωμές γιατί η συντριπτικη πλειοψηφία ειναι scam ή διασπορά ιων. Πατάνε στην απελπισία και αφέλεια των χρηστών. Αν όντως βρέθηκε αποτελεσματική λύση είναι σίγουρο οτι θα κυκλοφορήσει και θα κάνει πάταγο. paraser δωσε μας το link για το βιντεο 1
flyer Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 έχει βρεθεί λύση για αυτό! οπότε δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα. Τώρα πλέον συμφωνούμε. 2
parasaser Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 αυτό το βίντεο είναι, (πρόκειται για διαφήμιση προγράμματος ενός φίλου του, όπως λέει ο youtuber) https://www.youtube.com/watch?v=GrubqrMpp1M το βίντεο από τον ίδιο τον developer είναι αυτό. τα νέα σχόλια είναι αρνητικά, οπότε πρόκειται περί ΑΠΑΤΗΣ απλά μου έκανε εντύπωση. μόνο το iphone 4 έχουν ξεκλειδώσει, αλλά και αυτό σαν ipod, με διαφορετικό όμως πρόγραμμα. 3
basilis5 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 γιατι να αγορασετε κλεμμενο iphone; σας εχουν κλεψει ποτε το δικο σας να δειτε την γλυκα; 5
kostass__ Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 γιατι να αγορασετε κλεμμενο iphone; σας εχουν κλεψει ποτε το δικο σας να δειτε την γλυκα; επιτελους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις