Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω iPhone 5s υπάρχουν πολλά κ απο εξωτερικό αλλα δεν ξέρω αμα θα δουλεύει εδώ το σήμα..πως να το ψάξω ;;ξεκλειδωμενα μόνο;; η κ κάτι ακομα ;;

Δημοσ.

το επόμενο θέμα θα είναι για paypal.

σε αυτό, η απάντηση είναι ναι, πρέπει να είναι unlock οποιοδήποτε μοντέλο ακόμα και αμερικάνικο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο λέω μονο για να σε προφυλάξω,σου είπαν τα παιδιά σε άλλο topic που θα βρεις και πόσο το iPhone 5s νομίζω δυο πράγματα ότι η διαφορά δεν είναι τραγική από αυτά που διαθέτεις σήμερα και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αν σου γίνει εμμονή να πάρεις αυτό το τηλέφωνο στην τιμή που εσύ θέλεις κ επειδή τόσο ? το πήρε μια φίλη σου, απλά θα την πατήσεις με καμιά συσκευή για πέταμα.

Πάνω απο τα μισα iPhone που πουλιούνται στο ebay δεν πληρούν αυτα που γράφουν περιγράφουν.. ελπίζω αν τολμήσεις να είσαι απο τις τυχερές εξαιρέσεις..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση;;απ ότι ξέρω μπορώ να το καταγγείλω στο εβαυ κ να το επιστρέψω σε τέτοια περίπτωση..αλλα αλλο ρώτησα..μονο να είναι unlocked πρέπει να είναι για να δουλεύει κ δω το σήμα (ειμαι κ άσχετη)

Δεν μου έχει γίνει εμμονή κ μάλλον κατάλαβες λάθος δεν είπα ότι η φίλη μου πήρε iPhone..απλα είχα σίγουρο ότι θα το πάρω απο ένα συγκεκριμένο σαιτ το οποίο δεν είναι κ πολύ έμπιστο κ ψάχνω αλλο τροπο

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση;;απ ότι ξέρω μπορώ να το καταγγείλω στο εβαυ κ να το επιστρέψω σε τέτοια περίπτωση..αλλα αλλο ρώτησα..μονο να είναι unlocked πρέπει να είναι για να δουλεύει κ δω το σήμα (ειμαι κ άσχετη)

Δεν μου έχει γίνει εμμονή κ μάλλον κατάλαβες λάθος δεν είπα ότι η φίλη μου πήρε iPhone..απλα είχα σίγουρο ότι θα το πάρω απο ένα συγκεκριμένο σαιτ το οποίο δεν είναι κ πολύ έμπιστο κ ψάχνω αλλο τροπο

και ΞΑΝΑΛΕΩ ψαχνω απο αλλη χωρα για να βγει πιο φθηνα..απο εξωτερικο συγκεκριμενα λονδινο το πηρε μια φιλη μου τοσο..γι αυο κ εψαχνα αγγλικα μαγαζια

Κάτι δεν κολλάει.

Στα 400 ευρω μπορεί να το βρεις μόνο αν κάποιο δικό σου άτομο θέλει να στο δώσει σε τόσο χαμηλή τιμή. Δεδομένου οτι δεν είσαι τόσο έμπειρη σε διαδικτυακές αγορές, καλύτερα ασχολήσου να το βρεις με αγγελία και αγορά χερι-χερι μετά απο εκτενή δοκιμη. 

Επισης είπαμε οτι το shop22.gr μόνο αξιόπιστο δεν είναι.

Δημοσ.

Ναι αυτο λέω..κ γι αυτο έγραψα εδώ για να ρωτήσω γ εβαυ

οι τιμες που πουλιουνται στο ebay τα μεταχειρισμενα βγαινουν σχεδον ιδιες με τις εδω τιμες ισως και παραπανω.

Δεν θα τολμουσα να κανω τετοια αγορα απο ebay και ας εχω ασχοληθει με αγορες απο εξωτερικο.

Δημοσ.

Βασικα με 400 πχ βρισκεις εκεί..που εδώ δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές,.γι αυτό κ απευθύνθηκα για εξωτερικό

Δημοσ.

Αν δεν είναι 5s δηλαδή δεν θα σε καλύψει? Για πιο φτηνό κοίτα και προηγούμενα μοντέλα. Αν πάρεις μεταχειρισμένο μόνο χέρι με χέρι και αφού τεστάρεις τα πάντα με την κάρτα σου μέσα και το apple id σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στo ebay παιζουν πολλα icloud locked iphones, τυπου κλεμμενα κλπ

εχε το νου σου.

έχει βρεθεί λύση για αυτό!

οπότε δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα.

Επεξ/σία από parasaser
Δημοσ.

Ποια ειναι η λύση; 

Περιμένω κι εγώ με αγωνία. Ελπίζω (τρόπος του λέγει το "ελπίζω") η λύση να είναι δοκιμασμένη και υλοποιήσιμη και όχι τυχάρπαστες αναφορές ή fake videos που κυκλοφορούν σωρηδόν στο αγαπημένο μας διαδίκτυο)... :huh:

Δημοσ.

Ποια ειναι η λύση; 

Περιμένω κι εγώ με αγωνία... :huh:

παιδιά όποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα, γιατί ακόμα και έτσι είναι παράνομο, εφόσον πρόκειται για συσκευή άλλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...