Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να περάσω έναν SSD σκληρό δίσκο στα 120GB στον φορητό μου για να νιώσει λίγο, ωστόσο δεν ξέρω ποια εταιρεία βγάζει τους καλύτερους σκληρούς, πως να διαλέξω έναν και πως θα καταλάβω ότι ταιριάζει να για τον φορητό μου. Ο φορητός μου είναι αυτός εδώ..

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Εγώ όταν έβαλα ssd στον φορητό,εκτός από την τιμή και απόδοση,μεγάλη σημασία έδωσα και στο πόσο ρεύμα έκαιγε.

Έτσι αύξησα πάρα πολύ την αυτονομία της μπαταρίας.Πριν είχε υβριδικό σκληρό.

Δημοσ.

Sata δίσκο 2.5 ιντσών θέλεις , μια πρόταση ειναι ο samsung evo http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35622&cat=6&sub=0&pmanuf=21&sort=3&step=undefined

Σ' ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου. Θα τον παραγγείλω αύριο κιόλας! Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν μπορώ να το περάσω μόνος μου στο λαπτοπ ή αν είναι καλύτερα να το πάω σε κάποιο κατάστημα και να μου το περάσουν εκεί. Βασικά θα ήθελα να τον περάσω στην θέση του CD/DVD rom μιας και δεν το χρειάζομαι ώστε να έχω και τον απλό σκληρό δίσκο αλλά και τον SSD.

Δημοσ.

Οχι δεν εχει ανάγκη να τον πας σε μαγαζί ειναι πολυ εύκολο βγάζεις τον εναν και βάζεις τον αλλο , τώρα αυτο που λες για το cd δεν το έχω κανει ποτε και δεν ξέρω οποτε περίμενε να σου απαντήσει καποιος αλλος φίλος

Δημοσ.

Καλημερα, εβαλα στο λαπτοπ εναν ssd 60άρι, ολα καλα γρηγορο κλπ

ομως οταν πηγα να το κλεισω το βραδυ μου εβγαλε οτι πρεπει να γινει εγκατάσταση των ενημρωσεων (το κλασικο δηλαδη που θελει μετα απο φορματ)

εχουν περασει σχεδον 11 ωρες και ακομη βρισκεται στην ενημερωση 31/100

τι γινεται? :-\

Δημοσ.

Καλημερα, εβαλα στο λαπτοπ εναν ssd 60άρι, ολα καλα γρηγορο κλπ

ομως οταν πηγα να το κλεισω το βραδυ μου εβγαλε οτι πρεπει να γινει εγκατάσταση των ενημρωσεων (το κλασικο δηλαδη που θελει μετα απο φορματ)

εχουν περασει σχεδον 11 ωρες και ακομη βρισκεται στην ενημερωση 31/100

τι γινεται? :-\

Καλύτερα να ανοίξεις ενα αλλο θέμα με το πρόβλημα σου για να μην μπερδεύεται με του φίλου

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου. Θα τον παραγγείλω αύριο κιόλας! Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν μπορώ να το περάσω μόνος μου στο λαπτοπ ή αν είναι καλύτερα να το πάω σε κάποιο κατάστημα και να μου το περάσουν εκεί. Βασικά θα ήθελα να τον περάσω στην θέση του CD/DVD rom μιας και δεν το χρειάζομαι ώστε να έχω και τον απλό σκληρό δίσκο αλλά και τον SSD.

Θα πάρεις ένα optibay case που να είναι συμβατό με το δικό σου λάπτοπ.

Κάνεις χιαστί τους δίσκους (τον SSD θα τον βάλεις στη θέση που είναι τώρα ο HDD σου και τον HDD που θα αφαιρέσεις, θα τον βάλεις στο optibay case.

Κόστος για το bay περίπου 20 ευρώ με τα μεταφορικά από εξωτερικό (για κινέζικο generic).

Δημοσ.

Προσοχή:  τα περισσότερα laptop σήμερα έχουν οπτικό δίσκο 9,5mm και όχι 12,7mm σαν αυτό το Caddy στο eBay.

Αν πάρεις το συγκεκριμένο, το πιθανότερο είναι να μην ταιριάζει.

Εγώ είχα αγοράσει από το www.amazon.de με 19€ ένα Caddy μαζί με μια USB θήκη που έβαλα μέσα το DVD και το έκανα εξωτερικό.

Απ' ότι βλέπω όμως, το μαγαζί που αγόρασα, σταμάτησε αυτή την προσφορά.

http://www.amazon.de/Salcar%C2%AE-Festplatte-Laufwerkschacht-U56E-XX028V-U46SV-WX036V/dp/B003SEKSR0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1393732127&sr=8-2&keywords=Caddy+Adapter+f%C3%BCr+SATA+Festplatte

Επίσης κάτι που θα πρέπει να προσέξεις, είναι ότι τα φθηνά Caddy δεν έχουν υποδοχές για να στερεώσεις το κάλλυμα του DVD και θα φαίνεται άσχημα το laptop χωρίς αυτό.

Κάνεις χιαστί τους δίσκους (τον SSD θα τον βάλεις στη θέση που είναι τώρα ο HDD σου και τον HDD που θα αφαιρέσεις, θα τον βάλεις στο optibay case.

Αν το DVD είναι 9,5mm και ο HDD 12,7mm πάχος, δεν θα μπορέσει να το κάνει αυτό.

Η δική μου άποψη είναι να βάλει στην θέση του ΗDD όποιον από τους δύο δίσκους έχει την μεγαλύτερη ισχύ (Watt) για να αερίζεται καλύτερα.

Και να θάψει στην τρύπα του DVD, τον δίσκο με την μικρότερη ισχύ.

Έτσι κι' αλλιώς δεν κερδίζει σε ταχύτητα σε όποια θέση και να τον βάλλει.

Επίσης, η γνώμη μου είναι να αγοράσει SSD 7mm ώστε να είναι συμβατός με τα νεώτερα μοντέλλα Laptop, σε περίπτωση που θα θελήσει να τον χρησιμοποιήσει στο μέλλον κάπου αλλού.

Όλοι αυτοί είναι 7mm:

http://www.conrad.com/ce/en/overview/0413068/SATA-25-Hard-Drives?filterMemory+capacity~~GB=120~~~128&filterDesign+height~~mm=7&sort=Price-asc

Δημοσ.

12,7 mm ήταν το laptop του αδερφού μου και για αυτό τον αγόρασα.

Να συμπληρώσω ότι στα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο.

• Like 1
Δημοσ.

12,7 mm ήταν το laptop του αδερφού μου και για αυτό τον αγόρασα.

Θα πρέπει να ήταν αρκετά παλιό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...