Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μετά αρα χαπι και κρεατινη μετα την προπονηση. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα !
Thessalonikios200 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Dakonblackblade : να σε ρωτησω κατι φιλε... Αγορασα την κρεατινη που προτεινες. Απο οτι καταλαβα η δοσολογια εινια 5 γρ. Φιλος εχει αυτη http://gr.bodybuilding.com/store/muscletech/cell-tech.html?_requestid=73723 και του προτειναν να πινει 50γρ. πριν το γυμν. και 50 μετα !! Τι παιζει φιλε ; Μπορεις να μου εξηγησεις ; Ευχαριστω.
Thessalonikios200 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Επισης αυτο ισχυει ;;; Συνιστώμενη δόση: Tις πρώτες 4 ημέρες πάρετε 20gr σε 4 δόσεις των 5gr. Μετά συνεχίστε με μόνο 5gr την ημέρα πριν την προπόνηση. Για την κρεατινη.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μαλακίες. 5 γρ μετά την προπόνηση με νεράκι. Και τις μέρες που δεν έχεις προπόνηση ,το πρωί πριν το πρωινό.
Thessalonikios200 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μαλακίες. 5 γρ μετά την προπόνηση με νεράκι. Και τις μέρες που δεν έχεις προπόνηση ,το πρωί πριν το πρωινό. παντως ο δικος μου πινει 50γρ. 2 φορες την ημερα http://gr.bodybuilding.com/store/muscletech/cell-tech.html?_requestid=73723 Του ειπα οτι ειναι πολλα !!!
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτό δεν είναι κρεατίνη μόνο, έχει ένα κάρο πρόσθετα. 15 γρ ζάχαρη στο scoop? Χριστός και παναγία
Thessalonikios200 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτό δεν είναι κρεατίνη μόνο, έχει ένα κάρο πρόσθετα. 15 γρ ζάχαρη στο scoop? Χριστός και παναγία Αρα καλα του ειπα " νομιζω ειναι μουφα" αλλα θα ρωτησω ενα παληκαρι που γνωριζει. Φιλε Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες,βοηθησες στο μεγιστο να εισαι καλα !
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτή είναι φόρμουλα και έχει άλλο σκοπό. Αν την παίρνει κανείς μόνο για την κρεατίνη είναι πεταμένα λεφτά. Αν την παίρνει και για τα υπόλοιπα είναι ΟΚ guess αλλά δε βλέπω γιατί να την πάρει κανείς.
Thessalonikios200 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτή είναι φόρμουλα και έχει άλλο σκοπό. Αν την παίρνει κανείς μόνο για την κρεατίνη είναι πεταμένα λεφτά. Αν την παίρνει και για τα υπόλοιπα είναι ΟΚ. Του την πουλησαν για κρεατινη-Τον ρωτησα αν ειδε διαφορα κ μου ειπε γυρω στα 5 κιλα στον παγκο. Τωρα τι δινει ακριβως αυτο το συμπληρωμα δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα