dionisis71 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδιά καλησπέρα, Έβαλα ενα δισκάκι στο psp να παίξει η μικρή και με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι δεν το φόρτωνε.. υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω..; Μήπως καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει.. ευχαριστώ
dionisis71 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 πολύ καλή ιδέα..! δεν το είχα σκεφτεί.. υπάρχει κάποιος οδηγός..; από που θα τα κατεβάζω..; Τι μέγεθος περίπου πιάνουν στη κάρτα τα παιχνίδια; ευχαριστώ παρόλα αυτά αν υπάρχει κάποιο fix για το δισκάκι καλοδεχούμενο..
panbil Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) δεν εχει εγγυηση η κονσολα? ποσο καιρο το εχεις? το ακους το δισκακι να spin-αρει οταν το τοποθετεις? ισως να τα επαιξε το laser τωρα απο το pc μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε οδηγοι υπαρχουν πολλοι μπες στου φιλου gherudos (pspgr.net) και εχει αναλυτικο οδηγο απο τον jimyb3 οπου κολλησεις εδω ειμαστε απλα να θυμασαι οτι δεν παιρνει μονιμο CFW η κονσολα σου αν ιναι οντως η Ε1000 οποτε δεν θα κανεις το τελευταιο βημα για "CIPL_Flasher" διαβασε καλα τον οδηγο πριν προχωρησεις και φυσικα παιχνιδακια οπου και να ψαξεις στο νετ θα βρεις δεν ειναι δυσκολο δεν νομιζω να επιτρεπεται να δωσουμε λινκσ για αυτα εδω Επεξ/σία 5 Μαΐου 2014 από panbil
dionisis71 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 οκ και ευχαριστώ για το post. Πως μπορώ να βρω ποιό PSP έχω για να μην κάνω κανά λάθος με το CFW..; ευχαριστώ..
mtzs Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αν εχεις το τελευταιο μοντελο αυτο χωρις wifi ειναι το Ε-1000 τοτε βαζεις το 6.60 μη μονιμο.
dionisis71 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ναι είναι χωρίς wifi και το έχω λίγο περισσότερο από ένα χρόνο..
dionisis71 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 παιδιά καλημέρα,Θέλω να πάρω μία κάρτα για να του περάσω CFW και σκέφτομαι για αυτήν. MicroSD με αντάπτορα.. http://www.kotsovolos.gr/site/imaging/kartes-mnimis/091936-sony-microsd-8gb-class4?cmicc=skroutzΠοια είναι η γνώμη σας..; θα τα παίζει τα παιχνίδια ή θα έχω θέματα..;ευχαριστώ προκαταβολικά
panbil Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 μα δεν παιρνει micro sd pro duo καρτες πρεπει να δεις εκτος αν βρεις ενα ανταπτορα που κυκλοφορουσε και δεχοταν micro sd σε pro duo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα