Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ο δίσκος που εχω μου σπάει τα νεύρα πολλές φορές με σκαλωματα που τρώει θελω έναν μικρό οικονομικό ssd για το λειτουργικό και 2-3 προγράμματα οχι για αποθηκευτικό χώρο μεχρι 50 ευρω

Δημοσ.

οκ ευχαριστω μαλλον τον 60αρι θα παρω γιατι μου αρκει σαν μεγεθος,οσον αφορα την εγκατασταση win κανουμε την ιδια διαδικασια οπως στους μηχανικους? υπαρχει καποιος οδηγος να ακολουθησω?

Δημοσ.

Τα ίδια είναι απλά συστήνεται να ενεργοποιήσεις το ACHI Mode στο το bios αν δεν το έχεις ήδη. (SATA Mode θα λέει κάπου: IDE, ACHI, RAID)

Δημοσ.

τωρα ειναι IDE οποτε πριν περασω τα windows βαζω τον ssd στο ACHI ,και κατι αλλο τον μηχανικο να τον κανω φορματ μεσα απο τα windows?

Δημοσ.

o kingston είναι καρβουνο....μακρυα! στο νεο φυλλαδιο του e-shop εχει τον MUSHKIN MKNSSDCR60GB CHRONOS 2.5" SATA3 SSD 60GB στα 44,80€ που είναι ανωτερος.

Δημοσ.

Άσε τον σε ide κανε κανονικά εγκατάσταση των windows και μετα ακολούθησε τον οδηγό μου Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista  πως να τον βάλεις σε ahci και τι πρέπει να κανεις. Το λεω αυτο γιατι σε ορισμένες παλιές μητρικές τα window δεν εχουν drivers για τον controller και αν τον βάλεις σε ahci απο την αρχή δεν θα σου βλέπει τον δίσκο , οποτε τον βάζεις σε ide κανεις κανονικα εγκατάσταση και μετα ακολουθείς τον οδηγό

Δημοσ.

o kingston είναι καρβουνο....μακρυα! στο νεο φυλλαδιο του e-shop εχει τον MUSHKIN MKNSSDCR60GB CHRONOS 2.5" SATA3 SSD 60GB στα 44,80€ που είναι ανωτερος.

τον εχω 1.5 χρονο και δεν εχω κανα προβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...