margaritagr Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σε αλλο φορουμ βλεπω να γινεται θεμα σχετικα με τη φωτογραφικη της συγκεκριμενης συσκευης. Βασικα γραφεται για κακη επιδοση σε εσωτερικους χωρους με μετριο-χαμηλο φωτισμο. Καποιες εικονες που ειδα ηταν πραγματικα απαραδεκτες για συσκευη τετοιας αξιας. Επειδη λοιπον σκεφτομαι την αγορα του, θα ηθελα καποιες γνωμες κατοχων πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Το s3 ειχε εξαιρετικη καμερα, μου φαινεται μεγαλη βλακεια να τη χαλασαν στο note!
Grey Warden Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μια φώτο που τράβηξα χθες στο Golden Phoenix σε εσωτερικό χώρο με μέτριο φωτισμό: Να σημειώσω οτι την είχα αναρτήσει στο fb και γι αυτό η ποιότητα ειναι μειωμένη μιας και το λινκ της προέρχεται από εκεί. Επειδή έχω ένα από τα τελευταία μοντέλα μάλλον δεν έχει το θέμα που παρουσιάζουν κάποιες συσκευές Note 3 στους εσωτερικούς χώρους. (από τις πρώτες παρτίδες; ) Καλά ειδικά στους εξωτερικούς χώρους τα videos και οι φωτογραφίες δεν καταλαβαίνεις οτι ειναι τραβηγμένες από κινητό, εξαιρετικές.
Calexako Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Και το δικό μου μια χαρά ποιότητα έχει στις φώτο εσωτερικού χώρου.
margaritagr Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδια αν μπορειτε να βαλετε κι εσεις καμια αντιστοιχη φωτο, ετσι εσωτερικου χωρου χωρις φλας, θα το εκτιμουσα!
Chris_85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δε νομίζω οτι θα είναι χειρότερες φωτο απο τα υπόλοιπα κινητά αυτής της κατηγορίας τιμής. Θεωρώ πως οι αισθητήρες των κινητών είναι πολύ μικροί και έτσι οι διαφορές είναι κυρίως αισθητές μεταξύ μεγάλων υποομάδων κινητών, δηλαδή τα νοτε3, σ4, g2, iphone 5 κτλ είναι περίπου στο ίδιο (με ελάχιστες διαφορές), εμφανώς καλύτερα απο κινητά τύπου s advance, moto g και βεβαίως χειρότερα απο τα φωτοκινητά της νόκια. Εμένα διαφορές μεταξύ σ4 και νοτε3, g2 και s5 μου κάνουν περισσότερο για μάρκετιγκ. Ή είναι εμφανείς μόνο σε επαγγελματίες και"αρρωστάκια" της φωτογραφίας (που σίγουρα δεν βασίζονται στο κινητό για τις λήψεις τους).
Zaknafein Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μεταξύ του Note3 και του 1020, ποιο βγάζει καλύτερες φώτο με ή χωρίς φλας σε συνθήκες κανονικού(μέτριου) φωτισμού; Είμαι ανάμεσα σε αυτά + το Ζ1, αλλά στα reviews που διάβασα δεν κατέληξα σε ασφαλές συμπέρασμα και φυσικά τα MP από μόνα τους δεν μου λένε και τπτ. Προφανώς και δεν περιμένω επαγγελματικές φωτογραφίες, αλλά να έχουν μια Α ποιότητα. Επίσης με ενδιαφέρει και η ποιότητα του video, σε περίπτωση που υπάρχουν σημαντικές διαφορές εκεί. @margaritagr Πόσο "απαράδεκτες" ήταν οι φωτογραφίες που είδες & σε τι συνθήκες τραβήχτηκαν; Προσπαθώ να ποσοτικοποιήσω τους χαρακτηρισμούς σου για να βγάλω συμπέρασμα για την ποιότητα των φωτογραφιών και τις συνθήκες φωτισμού
Grey Warden Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Είναι σαφές οτι το 1020 θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό/μέτριο φωτισμό από το Note 3 (χωρίς να τα έχω συγκρίνει γιατί 1020 δεν έχει πέσει στα χέρια μου αλλά έχει και xenon flash το 1020). Η δύναμη του Note 3 είναι οι φωτογραφίες στο φως της μέρας και το video είτε στα 1080p είτε στα 4k που δίνει ρέστα στη κυριολεξία. 2
margaritagr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 @zak μιλαω για φωτο σε εσωτερικους χωρους, με μετριο φως, χωρις φλας. Μπες στο myphone να δεις και να κρινεις μονος σου Παντως για το z1 δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα, καποιες συσκευες ειχαν προβλημα με το touch & η καμερα του δεν ειναι οσο τελεια υποσχεται η sony.. Ψαξε αυτο για την αποκριση της αφης. Σε οθονη παντως δεν υπαρχει συγκριση αν εχεις δουλεψει σε amoled και σου αρεσε, τοτε τα χρωματα της sony θα σου φανουν θαμπα. 1
Zaknafein Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κρίμα για το Ζ1 γιατί μ'άρεσε πολύ το μωβ αλλά πολύ horror story τα σχόλια στο myphone οπότε το ξεχνάω... Το Νοτε3 βγάζει RAW ή κάποιο αντίστοιχο format χωρίς συμπίεση ;
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Oι δυο ειναι σε κλειστο χωρο με κανονικο φωτισμο διχως φλας και διχως ιδιαιτερα settings (στη μια εβαλα HDR mode ομως), just point and shoot.Η αλλη ειναι σε εξωτερικο χωρο επισης point and shoot. Moλις διαπιστωσα πως ο τοιχος εχει βγει λαθος χρωμα, ειναι πιο ασπρος κανονικα. Κανενα σχολιο για το επιτοιχιο παρακαλω 2
Zaknafein Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εντάξει είναι, περίμενα αρκετά περισσότερο noise χωρίς φλας. Το ελαφρύ κιτρίνισμα διορθώνεται σχετικά εύκολα. Τι δυνατότητες/ρυθμίσεις έχει για output;
Grey Warden Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μια σημερινή φώτο απο αρχαία αγορα με hdr. https://www.dropbox.com/s/es0xvl037f784s8/20140507_120951_Richtone%28HDR%29.jpg
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εντάξει είναι, περίμενα αρκετά περισσότερο noise χωρίς φλας. Το ελαφρύ κιτρίνισμα διορθώνεται σχετικά εύκολα. Τι δυνατότητες/ρυθμίσεις έχει για output; Τι ακριβως εννοεις? Για raw δεν εχω δει κατι αλλα δεν το εχω ψαξει το θεμα γιατι δεν ειμαι της φωτογραφιας να σου πω την αληθεια. Καλα ρε συ αφου το εψηνες για note γιατι δεν μου το λεγες στη συναντηση να στο δωσω να το επεξεργαστεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα