Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα..εψαξα στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο κινητο απο αγγλια  στα 400 μηπως υπαρχει κανεναςπου ξερει κανενα τετοιο σαιτ;;  

post-291769-0-08833300-1399213577_thumb.jpg

Δημοσ.

γιατί σου έχει κολλήσει αυτή η τιμή?

είναι υπερβολικά χαμηλή για iphone 5s. δεν πρόκειται να το βρεις σε τέτοια τιμή.

ψάξε κανένα μεταχειρισμένο, διαφορετικά πρόσθεσε μερικά ευρώ ακόμα.

αυτό που έχει βάλει στη φωτογραφία δεν είναι το original της apple, αλλά το goophone i5s

• Like 1
Δημοσ.

Με 400 δεν παιρνεις 5s gold .550 κανει καινουργιο στα σκρουτζομαγαζα ,γαιτι νομιζεις οτι θα το βρεις καινουργιο με 400?Μτχ μονο κανα 450 το λιγοτερο θα το βρεις.

Δημοσ.

Η ψάχνεις για 5αρι ´η βάζεις παραπάνω λεφτά και ψάχνεις μεταχειρισμένο.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

και ΞΑΝΑΛΕΩ ψαχνω απο αλλη χωρα για να βγει πιο φθηνα..απο εξωτερικο συγκεκριμενα λονδινο το πηρε μια φιλη μου τοσο..γι αυο κ εψαχνα αγγλικα μαγαζια

Δημοσ.

Αμερικη εχει γυρω στα 650 δολλαρια...

Αγγλια δεν ξερω τωρα ποσο ειναι η τιμη αλλα εαν δεν εχεις καποιον δικο σου να στο φερει-στειλει απο εκει δεν προκειται να βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

Δωστε μου ενα site στην αγγλια που να το εχει 400 ευρω.,Δεν υπαρχει τετοιο site ,μην λεμε χαζα.Εδφω στο ebay δεν το δινουν τοσο οι ιδιωτες θα το δωσουν σε καταστημα στην αγγλια?

• Like 2
Δημοσ.

και ΞΑΝΑΛΕΩ ψαχνω απο αλλη χωρα για να βγει πιο φθηνα..απο εξωτερικο συγκεκριμενα λονδινο το πηρε μια φιλη μου τοσο..γι αυο κ εψαχνα αγγλικα μαγαζια

δεν παιζει να βρει και για εσενα σε αυτη την τιμη; εστω να σου πει απο που το πηρε τοσο.

Δημοσ.

Τέλος πάντων εγώ θα το ψάξω πάλι κ ευχαριστώ πολύ ;)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλό... Κια να βρεις απο "σαιτ" θα σου έρθει καμια κινεζομουφιά ή καμιά πέτρα σε κουτι iphone...

Προτίμησε ένα μεταχειρισμένο ή περιμενε (αν και δε θα πέσει στα 400)...

• Like 2
Δημοσ.

Αφού δε το έχετε το θέμα μην ασχοληστε γιατι θα πέσετε θύματα οχι απάτης, αλλα κακής ποιότητας προϊόντων.

Τα εχουμε πει τόσες φορές στους οδηγούς αγορών.

Δεν ανακαλύψατε την Αμερική.

Τουλάχιστον όσοι δεν γνωρίζουν πολλά, ψωνιζετε μονο απο Trusted sellers αυτους με το σηματάκι!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...