xifiassamsung Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αρα δηλ η χρηση της συσκευης ειναι εξισου περιορισμενη αποτι βλεπω,κ θελει επισης πειραματα.
kathytherion Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κ εγω στο μπρικι τα βραζω αλλα πρεπει να μαι απο πανω γιατι χυνεται το νερο καμια φορα..μια φιλη που εχει βραστηρα βαζει τ αυγα και το νερο, φευγει απ την κουζινακαι σε 10 λεπτα εχει ετοιμα αυγα! αν ειχα χωρο θα αγοραζα κ εγω βραστηρα αν και δεν ειναι τοσο απαραιτητος!
gasantony Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μόλις βράσει το νερό , κρατάμε 8 λεπτά με το super - duper κινητό μας , και έχουμε καλοβρασμένα αυγουλάκια !!!
CheOnWeb Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τα καλοβρασμένα είναι εύκολο. Το μελάτο είναι η "επιστήμη" που το χρονικό "παράθυρο" είναι κάτι δευτερόλεπτα, συνήθως μεταξύ 1'50" και 2'20" (τουλάχιστον για τις δικές μου συνθήκες). Πάω να χτυπήσω τρια...
xaniared Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ο μεγάλος Γάλλος σεφ και λάτρης συνταγών με αυγά, Ζακ Πεπάν , έχει παρουσιάσει διάφορες μεθόδους για βραστά αυγα. Όποιος ένδιαφέρεται ας το ψάξει περαιτέρω Επεξ/σία 12 Μαΐου 2014 από xaniared
big7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Έχω τον ίδιο αβγό βραστήρα και τον βρίσκω πολύ βολικό. Τα αυγά δεν σπάνε ενώ μπορείς να ρυθμίσεις και το πόσο βραστό το θες ανάλογα με το πόσο νερό θα του βάλεις, χωρίς να κάνεις πειράματα (εχει μεζούρα με ενδείξεις για μαλακό, μέτριο, σκληρό). Επίσης μου φαίνεται ότι λόγω του ατμού που μπαίνει από την τρύπα καθαρίζεται πολύ πιο εύκολο. Το κόστος δεν είναι μεγάλο και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τον πάρεις, πιστεύω όμως ότι δεν αξίζει να κοιτάξεις κάτι πιο ακριβό
ZELDA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 για να μην σας σπανε τα αβγά στο βραστήρα , ρίξτε λίγο αλάτι μέσα!
24LykoS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) ή αλάτι ή ξύδι Αν τρώς αυγα αξίζει να πάρεις βραστήρα ....10ε σχεδόν όσο ένα μπρίκι και δεν κινδυευεις να βρεις τα αυγά στο ταβάνι [media=http://akispetretzikis.com/system/uploads/ckeditor/pictures/614/content____.jpeg][/media] Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2016 από 24LykoS
opera Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Τα τηγανίζεις και ξεμπερδεύεις,άντε και ομελέτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα