Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κ εγω στο μπρικι τα βραζω αλλα πρεπει να μαι απο πανω γιατι χυνεται το νερο καμια φορα..μια φιλη που εχει βραστηρα βαζει τ αυγα και το νερο, φευγει απ την κουζινακαι σε 10 λεπτα εχει ετοιμα αυγα!

αν ειχα χωρο θα αγοραζα κ εγω βραστηρα αν και δεν ειναι τοσο απαραιτητος!

Δημοσ.

Μόλις βράσει το νερό , κρατάμε 8 λεπτά με το super - duper κινητό μας , και έχουμε καλοβρασμένα αυγουλάκια !!!

Δημοσ.

Τα καλοβρασμένα είναι εύκολο. Το μελάτο είναι η "επιστήμη" που το χρονικό "παράθυρο" είναι κάτι δευτερόλεπτα, συνήθως μεταξύ 1'50" και 2'20" (τουλάχιστον για τις δικές μου συνθήκες). Πάω να χτυπήσω τρια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μεγάλος Γάλλος σεφ και λάτρης συνταγών με αυγά, Ζακ Πεπάν , έχει παρουσιάσει διάφορες μεθόδους για βραστά αυγα. Όποιος ένδιαφέρεται ας το ψάξει περαιτέρω

Επεξ/σία από xaniared
Δημοσ.

Έχω τον ίδιο αβγό βραστήρα και τον βρίσκω πολύ βολικό. Τα αυγά δεν σπάνε ενώ μπορείς να ρυθμίσεις και το πόσο βραστό το θες ανάλογα με το πόσο νερό θα του βάλεις, χωρίς να κάνεις πειράματα (εχει μεζούρα με ενδείξεις για μαλακό, μέτριο, σκληρό). Επίσης μου φαίνεται ότι λόγω του ατμού που μπαίνει από την τρύπα καθαρίζεται πολύ πιο εύκολο. Το κόστος δεν είναι μεγάλο και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τον πάρεις, πιστεύω όμως ότι δεν αξίζει να κοιτάξεις κάτι πιο ακριβό

  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ή αλάτι ή ξύδι ;)

Αν τρώς αυγα αξίζει να πάρεις βραστήρα ....10ε σχεδόν όσο ένα μπρίκι και δεν κινδυευεις να βρεις τα αυγά στο ταβάνι  :-(  :-( 


[media=http://akispetretzikis.com/system/uploads/ckeditor/pictures/614/content____.jpeg][/media]

Επεξ/σία από 24LykoS
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...