Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς καθόλου  cpu fan βγαίνει 820 ρε γαμώτο. Με fan θα πάει 840 που είναι 40 ευρω πάνω το αρχικό αυστηρό budget :(

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπετε να κάνω μια ερώτηση, γιατί μου γεννάται συχνά αυτή η απορία.

Παρατηρώ πολλές φορές σε θέματα που ανοίγουν και ζητούνται συμβουλές για gaming pc, ότι γίνεται η προσπάθεια να χωρέσει και ένας ssd δίσκος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ένας ssd είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος στον υπολογιστή του. Όταν όμως μια σύνθεση προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για gaming, και είναι χαμηλού έως μεσαίου budget, δεν θα ήταν καλύτερο να παραληφθεί ο ssd, προκειμένου τα χρήματα να δοθούν σε μια καλύτερη gpu;

Με λίγα λόγια είναι προτιμότερο να μπει από τώρα ένας ssd και να αναβαθμιστεί η gpu λίγο πιο νωρίς ή θα ήταν προτιμότερο να πάμε σε καλύτερη gpu και με την πρώτη ευκαιρία να χωρέσουμε και έναν ssd;

Δημοσ.

Αν μου επιτρέπετε να κάνω μια ερώτηση, γιατί μου γεννάται συχνά αυτή η απορία.

Παρατηρώ πολλές φορές σε θέματα που ανοίγουν και ζητούνται συμβουλές για gaming pc, ότι γίνεται η προσπάθεια να χωρέσει και ένας ssd δίσκος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ένας ssd είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος στον υπολογιστή του. Όταν όμως μια σύνθεση προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για gaming, και είναι χαμηλού έως μεσαίου budget, δεν θα ήταν καλύτερο να παραληφθεί ο ssd, προκειμένου τα χρήματα να δοθούν σε μια καλύτερη gpu;

Με λίγα λόγια είναι προτιμότερο να μπει από τώρα ένας ssd και να αναβαθμιστεί η gpu λίγο πιο νωρίς ή θα ήταν προτιμότερο να πάμε σε καλύτερη gpu και με την πρώτη ευκαιρία να χωρέσουμε και έναν ssd;

Αυτο :P

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θέλω το pc να bootarei γρήγορα και όχι σε 2-3 min. Τώρα το ότι δεν είναι απαραίτητος o ssd, συμφώνω. 

Δημοσ.

Προσωπικά θέλω το pc να bootarei γρήγορα και όχι σε 2-3 min. Τώρα το ότι δεν είναι απαραίτητος o ssd, συμφώνω. 

ο δικος μου με τον caviar blue παντως μπουταρει σε μερικα δευτερολεπτα..  μην παιρνεις παραδειγμα κατι σκληρους 10ετιας 

Δημοσ.

Τότε μη το σκέφτεσαι για SSD.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...