Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Όπως είχα αναφέρει σε ένα προηγ. άρθρο μου, ο υπολογιστής μου έβγαζε blue screens. Συμβουλεύτηκα έναν τεχνικό και μου είπε ότι ο σκληρός δίσκος ετοιμάζετε να σε αφήσει και γι' αυτό να κάνω backup. Κάνω τακτικά backup στα αρχεία που έχω όμως για να είμαι ακόμα πιο σίγουρος, επειδή έχω πολύ σημαντικά αρχεία στο σκληρό είπα να αγοράσω ένα καινούργιο. 

Να διευκρινίσω τι θέλω:

Η εταιρεία θέλω να είναι Western Digital. Το μέγεθος να είναι από 500GB ή 1TB, sata3, αρκετά γρήγορος και να είναι σε τιμή έως 60€*.

Πείτε μου τις προτάσεις σας.

* Επίσης είναι καλή η τιμή που έθεσα;

Δημοσ.

Ο σειρά green ειναι κυρίως για να τον εχεις για αποθήκη δεν ειναι καλοί για λειτουργικό και γενικά ψοφάνε σκετικά εύκολα αμα ψάξεις λιγο το forum θα δεις πολλα περιστατικά απο παιδιά με green που τους εχουν αφήσει χρόνους , ο black απο την αλλη ειναι απο τις καλύτερες επιλογές για οτιδήποτε (προσωπικά τον εχω για παιχνίδια μονο) και σε συνδιασμό με τα 5 χρόνια εγγύηση ειναι μια πολυ καλη επιλογή , το μονο θεματάκι που εχει ειναι οτι ακούγεται λιγο περισσότερο απο τους αλλου οταν γράφει και διαβάζει (ολη η σειρά των black εχει το θέμα) , τέλος ο blue θα έλεγα οτι ειναι ενδιάμεσος στους green και στους black

Δημοσ.

Ο σειρά green ειναι κυρίως για να τον εχεις για αποθήκη δεν ειναι καλοί για λειτουργικό και γενικά ψοφάνε σκετικά εύκολα αμα ψάξεις λιγο το forum θα δεις πολλα περιστατικά απο παιδιά με green που τους εχουν αφήσει χρόνους , ο black απο την αλλη ειναι απο τις καλύτερες επιλογές για οτιδήποτε (προσωπικά τον εχω για παιχνίδια μονο) και σε συνδιασμό με τα 5 χρόνια εγγύηση ειναι μια πολυ καλη επιλογή , το μονο θεματάκι που εχει ειναι οτι ακούγεται λιγο περισσότερο απο τους αλλου οταν γράφει και διαβάζει (ολη η σειρά των black εχει το θέμα) , τέλος ο blue θα έλεγα οτι ειναι ενδιάμεσος στους green και στους black

Εγώ θέλω να έχω ασφάλεια στα αρχεία. Λειτουργικό και λογισμικό θα τα τρέξω σε έναν SSD που θα πάρω 128GB!

Δημοσ.

Ο blue νομιζω ειναι η καλύτερη επιλογή

Ο σκληρός δίσκος που μου έστειλες καλός είναι όμως έχει μόνο 2 έτη εγγύηση. Καλό είναι αυτό;

Δημοσ.

Ε δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο 2 χρόνια δίνει αντίθετα ο black δίνει 5 απλα σου ειπα ποιο ειναι το θέμα με το black , διαλέγεις και παίρνεις :)

Δημοσ.

Ε δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο 2 χρόνια δίνει αντίθετα ο black δίνει 5 απλα σου ειπα ποιο ειναι το θέμα με το black , διαλέγεις και παίρνεις :)

Με προβληματίζει ότι είναι περίεργο να δίνει μόνο 2 χρόνια εγγύηση. Όπως ανάφερα υπάρχουν πολύ σημαντικά αρχεία μέσα και θέλω να έχω πολύ καλή προστασία. Δε λέω βέβαια θα κάνω backup, αλλά θέλω να ξέρω! Αντέχουν οι blue;

Δημοσ.

Το καλη προστασία που λες ειναι πολυ σχετικό οποιοσδήποτε δίσκος μπορει να χαλάσει ανα πάσα στιγμή οποτε η καλύτερη προστασία ειναι οπως ειπε το τακτικό backup , εγω θα σου έλεγα σε blue ή black να κοιτάξεις.

Περίμενε ομως να ακούσεις και αλλες γνώμες

Δημοσ.

Κοιτάξτε:

Western Digital Blue 1TB SATA3 WD10EZEX 51,30€

Western Digital Black 500GB SATA3 WD5003AZEX 61,70 €

Τι με συμφέρει να πάρω; Τον blue ή τον black; Θέλω να βάζω μόνο αρχεία μέσα και να είναι πιο ασφαλείς τα αρχεία. Τι λέτε;

Δημοσ.

Όπως ειπα και παραπάνω αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα και δεν σε πηράζει ο θόρυβος του black πήγαινε σε αυτον

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα black θες..5ετη εγγυηση αλλα λιγο πιο ακριβο ειναι.αν τα οικονομικα σου δεν μπορουν περνεις blue. Με τιποτα ομως δεν σου κανει green γιατι με τα "παρκαρισματα τις βελονας" για εξοικονομηση ενεργειας χαλανε ευκολα. (black κανουν λιγο θορυβο αλλα ειναι οτι πιο αξιποπιστο θα βρεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...