Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να φτιάξω ένα e-shop για να πουλάω κάποια προϊόντα (100+ κωδικοί). Θέλω πρώτα να προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου και αν δεν τα καταφέρω θα απευθυνθώ ή σε επαγγελματία η σε κάποιο έτοιμο eshop όπως του papaki.gr (είναι λίγο πρόχειρο αλλά για να δω πως θα πάει στην αρχή καλό είναι. Καθώς τα έξοδα είναι ήδη πολλά και το ποσό για την κατασκευή του site είναι δύσκολο να βρεθεί αυτή τη στιγμή.)

Χρειάζομαι ένα εύχρηστο site που να υποστηρίζει και αντικαταβολή στους τρόπους πληρωμής

Δεν ξέρω κάποια γλώσσα προγραμματισμού πέρα από κάποια πράγματα της html αλλά μπορώ να μάθω ότι χρειάζεται.

Θα ήθελα να μου προτείνεται τρόπους κατασκευής (joomla, κλπ) και αν υπάρχουν tutorials έτσι ώστε να τα δω.

Τα φώτα σας παρακαλώ! Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

ενα πολυ καλο commercial cms ειναι το Opencart! Ομως μπορεις με τα αναλογα modules να δημιουργησεις ενα eshop πανω σε joomla η drupal! κατα την γνωμη μου μιας και δεν ξερεις προγραμματισμο καλητερα να απευθυνοσουν σε καποιον developer,εφοσον ομως θελεις να ασχοληθεις παρε καποιο ετοιμο commercial cms!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...