Kenny McCormick Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδιά καλησπέρα το αυτοκίνητο ανεβάζει θερμοκρασία και βάζει νέρο στα λάδια τη φλάτζα την έχω φτιάξει 2 φορές και τώρα μου λένε να αλλαξώ μηχανή...(600ευρώ για pegeuot 1400cc 8v)τι μου προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδιά καλησπέρα το αυτοκίνητο ανεβάζει θερμοκρασία και βάζει νέρο στα λάδια τη φλάτζα την έχω φτιάξει 2 φορές και τώρα μου λένε να αλλαξώ μηχανή...(600ευρώ για pegeuot 1400cc 8v)τι μου προτείνετε; εαν εχεις αλλαξει ηδη δυο φορες φλατζα και εγω θα ελεγα να αλλαξεις μηχανη. Δεν ξερω ποσο παιζουν πανω κατω τα συγκεκριμενα μοτερ.Αλλα με ενα τηλεφωνο στα γαλικα ανταλλακτικα θα μαθεις.Αυττη η τιμη ειναι και με εργασια? Ολα μαζι δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ναι έτσι μου είπαν μεταχειρισμένη φυσικα χωρίς εγγυησή το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να ξέρω τη μηχανή που θα μου βάλουν υπάρχει τρόπος να το ελένξω πχ αν φέρω άλλο μηχανικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Για να μπερδεύει νερά και λάδια μετά απο φλάτζα, μάλλον κάποιο ρήγμα έχει ο κορμός (αν είχε το καπάκι, η λογική έλεγε οτι θα σου άλλαζαν μόνο καπάκι), οπότε η αλλαγή μηχανής είναι αναπόφευκτη. Δεν αναφέρεις ποιο Peugeot έχεις και τι μοντέλο είναι, αλλά όπως και να έχει 8v 1.4 μηχανή με 600 ευρώ αν δεν περιλαμβάνει και τα εργατικά μέσα είναι αρκετά ακριβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ναι έτσι μου είπαν μεταχειρισμένη φυσικα χωρίς εγγυησή το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να ξέρω τη μηχανή που θα μου βάλουν υπάρχει τρόπος να το ελένξω πχ αν φέρω άλλο μηχανικο; Στα μεταχειρισμενα ποτε δεν ξερεις...Απλα ο μηχανικος σου θα συνεργαζεται με καποιον που παιρνει ανταλλακτικα και υποτιθεται οτι τον εμπιστευεται και εχει καλα πραγματα.Η μονη εγγυηση που εχουν τετοιου ειδους αγορες ειναι οτι εαν με το που την βαλει πανω κανει κολπα τοτε παιρνει τον μαντρα και του λεει το παραμυθι...Το να πας μετα απο 6 μηνες και να του πεις επαθε αυτο ,δεν τον ενδιαφερει τον μαντρα.Τον πολυ πολυ να σου πει παρε αλλη και να σου κανω καλυτερη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μοντελο 307 2002 και η τιμή είναι με περαστικά. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας με καλύψατε κυριώς για την εγγυήση με ενδιέφεραι να μάθω τι παίζει και από ότι κατάλαβα είναι λαχείο τι μηχανή θα σου κάτσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα