euxoulhs Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 κοιτα για την cm ειναι καλη ρομ smooth και απο μπαταρια μια χαρα για περισσοτερες πληροφοριεσ google it .. xda forum galaxy s2 δες ποιο ακριβως μοντελο ειναι και μετα κοιτα εδω hχχp://forum.xda-developers.com/galaxy-s2
teogalaxys2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδιά να κάνω αλλη μια ερώτηση. Θέλω να αλλάξω το boot animation.Βρηκα κάποιο πρόγραμμα που εχει δικά του . Μπορώ να βάλω κάποια δικιά μου φωτογραφία?
euxoulhs Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδιά να κάνω αλλη μια ερώτηση. Θέλω να αλλάξω το boot animation.Βρηκα κάποιο πρόγραμμα που εχει δικά του . Μπορώ να βάλω κάποια δικιά μου φωτογραφία? καταρχην εκανες ροοτ το κινητο;περασες καποια custom rom? να βαλεις καποιο boot animation δικο σου δεν νομιζω να γινεται,ισως ομως να γινεται μεσω των build. ή καποιο αρχειο..θελει να το ψαξεις αυτο
teogalaxys2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το κινητό είναι root και εχει revolution rom. Έχω βάλει κάποια που είχε μια εφαρμογή αλλά εγώ θέλω να βάλω δικό μου.
euxoulhs Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το κινητό είναι root και εχει revolution rom. Έχω βάλει κάποια που είχε μια εφαρμογή αλλά εγώ θέλω να βάλω δικό μου. ποσταρε στο xda forum να δεις μεσω script αν γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα