Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μερικοί απλά δεν ενδιαφερονται να το αλλάξουνε.

Έχω τέτοια παραδειγματα.

Άλλοι τα κρατάνε γιατί απλά τους αρέσουν. Και τέτοια έχω.

Δε διαφωνώ, αλλά η οικονομική αδυναμία είναι ο μόνος λόγος που αντέχει απέναντι στη λογική. Το να μην ενδιαφέρεται κάποιος να αλλάξει το αυτοκίνητό του (ενώ μπορεί), συνεπώς να έχει στα χέρια του ξανά ένα αυτοκίνητο με κάμποσα χρόνια εγγύηση, ασφαλέστερο, πιο άνετο, περισσότερο εξοπλισμένο και με φθορές που θα ξεκινήσουν πάλι απ' το μηδέν, είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά κατά την άποψή μου προβληματικής.

Το «επειδή τού αρέσει αυτό που ήδη έχει», το θεωρώ πολύ πιο βάσιμη εξήγηση, παρ όλα αυτά όμως, καθαρά υποκειμενική. Όσο και να τού αρέσει το παλιό του αυτοκίνητο, αυτά που «χάνει» όσο παλιώνει περισσότερο, είναι δεδομένα. Αν δεν τον νοιάζει, είναι άλλο ζήτημα.

αμα παιρνετε μαπα αυτοκινητα φυσικα να τα αλλαζετε καθε 5 χρονια

Αυτό να το πεις στον πεθερό τής αδελφής μου ο οποίος, την τελευταία τριακονταετία, κάθε 4-5 χρόνια πουλάει τη Mercedes που έχει και αγοράζει καινούργια (πάντα κατηγορίας/σειράς "Ε" και πάνω, όχι τίποτα κουβαδάκια, μόνο και μόνο για να έχουν αστέρι στη μάσκα...), να γελάσει το χειλάκι του που είναι και μεγάλος άνθρωπος!

Θα μου πεις, τόσο ...μάπα(!) μάρκα που πάει και παίρνει, πώς να τού αντέξει πάνω από 5 χρόνια;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο βεβαια αντιπροσοπευει πολλη μικρο ποσοστο του πλυθησμου

Δυστυχώς! Και, όσο πάει, το ποσοστό θα μικραίνει κι άλλο...

ε καλα αμα εχεις λευτα ναι γιατι να μην αλλαζεις,εαν δεν εχεις παιρνεις ενα καλο να το εχεις

Λίγο αντιφατικό το βρίσκω αυτό, αν δεν έχω λεφτά πως θα πάρω ένα καλό? Αν πχ χρειάζομαι ένα μικρομεσαίο και το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 2.000€, πως θα μπορέσω να πάρω ένα καινούργιο που κοστίζει πάνω κάτω 15.000€?

αμα εχεις 2000 χιλιαρικα παρε κανα scouter καλητερα

Τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπέρνω.

Μίλησα για την περίπτωση που χρειάζομαι ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο και όχι "scouter", έχεις να απαντήσεις κάτι πάνω σε αυτό?

Εκτός βέβαια όταν λες "αν δεν έχεις λεφτά" εννοείς να μπορεί να διαθέσει κάποιος ~15.000€ για αυτοκίνητο.

δικια σου επιλογη ,στις 2000 παντως βρισκεις καλες σκοτωστρες

Εσύ δλδ θα αισθανόσουν πιο ασφαλής πάνω στο "scouter" που πρότεινες παρά σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο των 2.000€€?

ναι γιατι ειναι σαπια και διαλυμενα,ενα ακρομπαρο να σου φυγει εχεις σκοτωθει

Κυριολεκτικά ότι νάναι.

Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το τι βρίσκεις με 2.000€ σήμερα, ούτε για το ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν σαπίζουν.

• Like 3

Κυριολεκτικά ότι νάναι.

Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το τι βρίσκεις με 2.000€ σήμερα, ούτε για το ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν σαπίζουν.

Δεν εχεις μπει σε συνεργείο να δείς τι παίζει με αυτοκίνητα εποχής 1999-2000..; Πολύ σαπίλα πιστεψε με... Και μιλάω για το αυτοκίνητο του μέσου χρήστη, οχι για το δικο μου που ειμαι ψείρας ή κάποιου άλλο τυπου εκανε συντήρηση by the book και καλυτερη...

Ειδικά στα κομμάτια των αξόνων μεταδοσης κίνησης (ημιαξονια, μουαγιέδες κλπ) επειδη δεν "φαίνονται προβληματικα"και δεν σβήνει η μηχανή κανένας δε δινει σημασία...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...