dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αμα θες αυτοκινητο παρε μεταχειρησμενο grand cherokee η range rover καλητερα απο κουβαδες
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Προτιμώ να μην ξέρω αν μιλάμε για τετοια αυτοκίνητα... Ανθρωπος να ήταν θα ειχε ρημάξει σε 14 χρόνια.. Σε κάθε περίπτωση δεν πρεπει να προτείνεται τετοιο όχημα που δεν παρέχει καμία ασφάλεια σε ενα νέο οδηγό... Γνώμη μου ταπεινή... Αυτα που λες ειναι αυθαιρετα και δεν εχουν βαση.. ρωτα μηχανικους να σου πουν για το κ11 οπως και για το starlet και ειναι καταλληλα για νεους οδηγους λογω ευκολια οδηγησης,αξιοπιστιας και μειωμενο κοστος σε ολους τους τομεις.
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 και σε ενα τρακαρισμα ομως το Micra συμπεριφέρεται οπως το αλουμινοχαρτο 1
paylidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτα που λες ειναι αυθαιρετα και δεν εχουν βαση.. ρωτα μηχανικους να σου πουν για το κ11 οπως και για το starlet και ειναι καταλληλα για νεους οδηγους λογω ευκολια οδηγησης,αξιοπιστιας και μειωμενο κοστος σε ολους τους τομεις. τρακαρε με σταρλετ ή κ11 και ελα να δουμε που ειναι τα κοκκαλα σου μετα... Ομοίως πάθε το ίδιο με καινούργιο μικρα... Το οτι εχουν φθηνα ανταλλακτικά επειδη ειναι 15-30 χρόνων (μιας και εβαλες και το σταρλετ μεσα) δε μου λεει απολύτως τίποτα... ΕΙναι επικίνδυνα, ρυπογόνα (πλέον) και ετοιμα για συνταξη-πρεσσα... Πραγματικά δε μπορώ να πιστεψω οτι υπαρχει άνθρωπος που θα δώσει για αυτό που έδειξες 2500€ και θα εχει σωας τας φρένας... 1
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τα καινουργια αυτοκινητα πολης πια εχουν καλητερη παθητικη ασφαλεια και απο μεγαλα suv ,κατα την γνωμη αν μπορεις να παρεις καινουργιο μικρο πας εκει , αλλα δεν αξιζει 2500 χιλιαρικα για αυτοκινητο που θα κρατησεις 2 χρονια ακομα το πολλη απο ασφαλεια αστερι (γιατι ενα αστερι πηρε ) το micra συν οτι τα 99% των micra δεν εχουν εστω αεροσακο οδηγου 1
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τα καινουργια αυτοκινητα πολης πια εχουν καλητερη παθητικη ασφαλεια και απο μεγαλα suv ,κατα την γνωμη αν μπορεις να παρεις καινουργιο μικρο πας εκει , αλλα δεν αξιζει 2500 χιλιαρικα για αυτοκινητο που θα κρατησεις 2 χρονια ακομα το πολλη απο ασφαλεια αστερι (γιατι ενα αστερι πηρε ) το micra συν οτι τα 99% των micra δεν εχουν εστω αεροσακο οδηγου Γνωριζω για την παθητικη ασφαλεια του κ11 διχως αυτο να σημαινει κατι.. και γιατι το λεω αυτο? αν ο οδηγος δεν εχει συνειδηση ή σου κατσει η κακια στιγμη δεν σε σωνουν τ αστερια.. Εγω το κ11 το προτεινα καλοπροαιρετα γιατι σαν νεος οδηγος αμα του κανει καποιο μικροτρακαρισμα δεν θα πλανταξει η τσεπη του. Ενημερωτικα αγορα ανταλλακτικου:καθρεφτης 20ε,προφυλακτηρας 80ε,φτερο 30ε. μονο τα μπροστινα φαναρια ειναι ακριβα επειδη ειναι γυαλινα και δεν θαμπωνουνε οπως τα πλαστικα. Στα καινουρια αυτοκινητα της ιδιας κατηγοριας ειναι παρασαγκας ακριβοτερα και αν το κρατησει σε μια α κατασταση λογω της φημης του(αξιοπιστια-οικονομια) εχει καλη μεταπωλητικη αξια.. Υ.Γ ολα τα f/l εχουν στανταρ αεροσακο οδηγου δηλαδη 2001-03
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δεν αξιζει η επενδυση σε αυτοκινητα 15 ετιας,και εγω το 2011 οταν πηρα το διπλωμα τετοια αυτοκινητα κοιταγα γιατι δεν μπορουσα να μου δωσουν οι γονεις μου πανω απο 2500 χιλιαρικα μετα απο μηνες ψαξιμο μονο σαβουρες εβρισκα και στην τελικη μου ειπε ο πατερας μου "ελα να βαλουμε υγραεριο στο pajero να το εχεις και εσυ" γιατι πραγματικα δεν αξιζε 3000 χιλιαρικα για 15 χρονων αυτκονητο,και εχω απο τα 18 με το αυτο
NickTG Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Γνωριζω για την παθητικη ασφαλεια του κ11 διχως αυτο να σημαινει κατι.. και γιατι το λεω αυτο? αν ο οδηγος δεν εχει συνειδηση ή σου κατσει η κακια στιγμη δεν σε σωνουν τ αστερια.. Και τι ακριβώς σε σώζει?
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τρακαρε με σταρλετ ή κ11 και ελα να δουμε που ειναι τα κοκκαλα σου μετα... Ομοίως πάθε το ίδιο με καινούργιο μικρα... Το οτι εχουν φθηνα ανταλλακτικά επειδη ειναι 15-30 χρόνων (μιας και εβαλες και το σταρλετ μεσα) δε μου λεει απολύτως τίποτα... ΕΙναι επικίνδυνα, ρυπογόνα (πλέον) και ετοιμα για συνταξη-πρεσσα... Πραγματικά δε μπορώ να πιστεψω οτι υπαρχει άνθρωπος που θα δώσει για αυτό που έδειξες 2500€ και θα εχει σωας τας φρένας... με 2500 τι παιρνεις καλυτερο που εχει αξιοπιστια,φτηνη συντηρηση και καλυτερη ασφαλεια?
paylidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 με 2500 τι παιρνεις καλυτερο που εχει αξιοπιστια,φτηνη συντηρηση και καλυτερη ασφαλεια? http://www.car.gr/classifieds/cars/?price-with=%3E1&category=&make=&model=&variant=&price-from=%3E1500&price-to=%3C3000®istration-from=%3E2005®istration-to=&mileage-from=&mileage-to=%3C125000&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=%3C1500&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=f&doors=4-5&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=pra&rg=&radius=&postcode=&created=&hi=1&offer_type=sale πολλά υπάρχουν! Punto, C3, Megane, Fiesta, Chevrolet, Cuore, Ibiza, hyundai... Απο 2005 έως και 2008-2009 μοντελα... Αν μάλιστα πας λιγο πανω απο 3000 υπαρχουν ακόμα καλυτερα!
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 για να μην ανακυκλωνουμε τα ιδια αγορα οποιουδηποτε αυτοκινητου καθημερινης χρησης ανω των 10 ετων ειναι σπαταλη χρηματων,γιατι ειναι ταλαιπωρημενα,κατεστρεμενα και λογο κρισης στην ελλαδα εφτασαν οι σαβουρες που πωλουνται τωρα απο το χιλιαρικο στα 2 και 3 χιλιαρικα οποτε μακρια 1
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Και τι ακριβώς σε σώζει?και αν ο αλλος για τον α,β λογο δεν οδηγει σωστα θα τον σωσει η παθητικη ασφαλεια? Και αν το θετετε ετσι τοτε τι να πουνε και αυτοι που για λογους οικονομικους δεν μπορεσαν να παρουν αυτοκινητο και στραφηκαν στο δικυκλο.. για κοιταξτε το ρεαλιστικα!!! ή η λυση ειναι για οποιον δεν τα χει.. να δουλευει σαν το σκυλι για να συντηρηση ενα κουβα ή να τρωει φασολαδα.. γιατι ο φιλος ειπε διαθετω 10000ε αλλα κανεις δεν τον ρωτησε ποσα χρηματα μπορει να πεταει το χρονο για να συντηρει το αυτοκινητο που του προτεινετε και ποσα απο πισω πρεπει να εχει καβατζα αμα του τυχει η στραβη.. 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τα καινουργια αυτοκινητα πολης πια εχουν καλητερη παθητικη ασφαλεια και απο μεγαλα suv ,κατα την γνωμη αν μπορεις να παρεις καινουργιο μικρο πας εκει , αλλα δεν αξιζει 2500 χιλιαρικα για αυτοκινητο που θα κρατησεις 2 χρονια ακομα το πολλη απο ασφαλεια αστερι (γιατι ενα αστερι πηρε ) το micra συν οτι τα 99% των micra δεν εχουν εστω αεροσακο οδηγου για αυτοκινητο 22 ετων εχει πολυ μικρη παραμορφωση καμπινας
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 και το τιμονι στο κεφαλι αυτο που το πας? και αυτο ειναι με 60km φαντασου σε κανα 80αρι,ειδικα απο τα πλαινα ειναι θανατος 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ολα τα κρας τεστ γινονται στα 60. εσυ με τι αμαξι περιμενεις να τρακαρεις με το πλαι με 80 και να ζησεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα