dimitrisOP Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 To θεωρεις καλυτερο απο bmw, mercedes audi ,land rover. Σοβαρα τωρα... ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ απο αυτα τα ταχαμου "τζιπ" και βγαλε την lard rover απο αυτην την λιστα ΠΡΑΓΜΑΡΙΚΑ ΤΖΙΠ =defender,land cruseir,pajero,wrangler
deesnider Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 To θεωρεις καλυτερο απο bmw, mercedes audi ,land rover. Σοβαρα τωρα... Όσο αφορά σκληρή χρήση εκτός δρόμου; Απέχει κάμποσους ...γαλαξίες από τα τρία πρώτα. Όπως δε, πολύ σωστά επισημαίνει ο Δημήτρης, το Land Rover (ειδικά το Defender) δεν έχει καμιά δουλειά να αναφέρεται στην ίδια πρόταση μ' αυτά. Είναι επίσης απίστευτων δυνατοτήτων εκτός δρόμου όχημα, για πολλούς μεγαλύτερων από εκείνων τού Land Cruiser. Τα γερμανικά που αναφέρεις, είναι πολυτελή τετρακίνητα, αλλά δεν είναι για πολλά-πολλά «κοπανήματα» (εξαίρεση τα G τής Mercedes, που πάνε επίσης παντού...) ΠΡΑΓΜΑΡΙΚΑ ΤΖΙΠ =defender,land cruseir,pajero,wrangler Μην αφήνεις απ' έξω το Nissan Patrol ρε αδερφέ! Όχι τίποτα άλλο, αλλά το έχω ο άνθρωπος και μόνο κατσίκια πάνε εκεί που μ' έχει πάει!
Papakaliati Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Όσο αφορά σκληρή χρήση εκτός δρόμου; Απέχει κάμποσους ...γαλαξίες από τα τρία πρώτα. Όπως δε, πολύ σωστά επισημαίνει ο Δημήτρης, το Land Rover (ειδικά το Defender) δεν έχει καμιά δουλειά να αναφέρεται στην ίδια πρόταση μ' αυτά. Είναι επίσης απίστευτων δυνατοτήτων εκτός δρόμου όχημα, για πολλούς μεγαλύτερων από εκείνων τού Land Cruiser. Τα γερμανικά που αναφέρεις, είναι πολυτελή τετρακίνητα, αλλά δεν είναι για πολλά-πολλά «κοπανήματα» (εξαίρεση τα G τής Mercedes, που πάνε επίσης παντού...) Μην αφήνεις απ' έξω το Nissan Patrol ρε αδερφέ! Όχι τίποτα άλλο, αλλά το έχω ο άνθρωπος και μόνο κατσίκια πάνε εκεί που μ' έχει πάει! Γιατι να μην ειναι στην ιδια λιστα? Δεν ειναι Ευρωπαικο ? Ευρωπαικα ανεφερε ο φιλος μας οχι Γερμανικα. Και εν τελη θελεις να συγκρινεις οχι μονο εκτος δρομο επιδοσεις, αλλα συνδιασμο και εκτος και εντος δρομων τα Γερμανικα ειναι γαλαξιες μπροστα στο συνολο. Κοινος με τα πραγματικα jeepakia που ανεφερες θελεις δυο αμαξια αμα βγαινεις σε αυτοκινητοδρομους ετσ, ενω με τα αλλα ενα.
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 δε μπορει ενα οχημα να ειναι τελειο και εκτος και εντος δρομου. εχει συμβιβασμους. 1
Papakaliati Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Aυτο ακριβως λεω. Και αναφερω οτι μερικα οχηματα μπορουνε να τα κανουνε και τα δυο αρκετα εως πολυ καλα .
dimitrisOP Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μην αφήνεις απ' έξω το Nissan Patrol ρε αδερφέ! Όχι τίποτα άλλο, αλλά το έχω ο άνθρωπος και μόνο κατσίκια πάνε εκεί που μ' έχει πάει! πανω στην βιασυνη μου ξεχασα το καλητερο
deesnider Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γιατι να μην ειναι στην ιδια λιστα? Δεν ειναι Ευρωπαικο ? Ευρωπαικα ανεφερε ο φιλος μας οχι Γερμανικα. Και εν τελη θελεις να συγκρινεις οχι μονο εκτος δρομο επιδοσεις, αλλα συνδιασμο και εκτος και εντος δρομων τα Γερμανικα ειναι γαλαξιες μπροστα στο συνολο. Κοινος με τα πραγματικα jeepakia που ανεφερες θελεις δυο αμαξια αμα βγαινεις σε αυτοκινητοδρομους ετσ, ενω με τα αλλα ενα. Κατ' αρχήν, εγώ ήμουν απολύτως σαφής και συγκεκριμένος σ' αυτό που είπα. Διευκρίνισα ότι, αν μιλάμε για σκληρή εκτός δρόμου χρήση, το Land Cruiser είναι σαφώς ικανότερο από αυτά που ανέφερες, εκτός τού Land Rover και εκτός ειδικά τής σειράς G τής Mercedes. Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει ο καθένας, ούτε και για τι χρήση προορίζει το αυτοκίνητο, οπότε μίλησα καθαρά για «τζιπ» όπως και ο paylidis, εννοώντας την εκτός δρόμου στην οποία ούτως ή άλλως παραπέμπει ο όρος. Από 'κει και πέρα: Σε γερμανικά - τα 3 στα 4 - αναφέρθηκες εσύ (BMW, Mercedes, Audi), οπότε η δική μου αναφορά σ' αυτά (και όχι γενικότερα στα ευρωπαϊκά) αφορούσε το δικό σου post. Το Land Cruiser, όσο αφορά συμπεριφορά, άνεση, «στήσιμο» στην άσφαλτο, είναι πραγματικά «ψηλή λιμουζίνα». Σ' ένα ταξίδι σε ανοιχτό δρόμο, αν κλείσεις τα μάτια σου και δε βλέπεις το πόσο ψηλότερα βρίσκεσαι συγκριτικά με τους επιβάτες των άλλων αυτοκινήτων, τίποτα δε σού δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε «τζιπ». Απλά, με κάποιο ...μαγικό τρόπο, μπορείς από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς να σκαρφαλώνεις πλαγιές με το ίδιο αυτοκίνητο και με χαρακτηριστική ευκολία. Αν δοκιμάσεις να κάνεις το ίδιο με μια X5 για παράδειγμα, θα αφήσεις το μισό αυτοκίνητο σε κομμάτια πάνω στα βουνά. Ακόμα και σε μικτή χρήση λοιπόν, μπροστά είναι το L.C. Φυσικά, αν η εκτός ασφάλτου απαίτηση κάποιου, είναι μία στις τόσες να περνάει «ανώδυνα» ένα χωματόδρομο, αυτή καλύπτεται με οποιοδήποτε αυτοκίνητο είναι κάπως ψηλότερο από τα συνηθισμένα, ακόμα και μη τετρακίνητο. Το να πάρει κάποιος όμως ένα αυτοκίνητο τού όγκου, τής σχεδίασης και τού κυβισμού αυτών που συζητάμε και να το πηγαίνει κατά 90% στην άσφαλτο, για 'μένα είναι παράλογο για χίλιους λόγους. Περί ορέξεως βέβαια...κι ο γαμπρός μου Grand Vitara έχει (ικανότατο για off roading, παρεμπιπτόντως), αλλά το πιο exteme στο οποίο το έχει υποβάλλει, είναι το να καβαλήσει κράσπεδο πεζοδρομίου. Απλά το πήρε διότι, σχεδιαστικά, τού αρέσουν τα «τζιποειδή» αμαξώματα. Τελειώνοντας, περί Land Rover (και ειδικά περί Defender) : Σαφώς και δεν έχει θέση στην ίδια λίστα με τα υπόλοιπα. Το Defender είναι ...τανκ χωρίς ερπύστριες, δεν είναι «τζιπ» για την πλατεία Κολωνακίου, όπως τα BMW X, Audi Q, Cayenne και τα σχετικά. Εντάξει, ευρωπαϊκό είναι, αλλά μέχρι εκεί... θα πέσει φωτιά να μας κάψει! 4
dimitrisOP Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 τα ταχαμου τζιπ του κολωνακιου ειναι απλα υπερηψωμενα ιχ 1
Dark_Duck Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 τα ταχαμου τζιπ του κολωνακιου ειναι απλα υπερηψωμενα ιχ SUV... style utility vehicles.. Διασταυρωση μεταξύ Pussy wagon για να μπορείς να φορτώσεις 10 γκομενάκια και γκλαμουρίας mercedes, bmw κτλ. Btw το αμαξι που ανοιξε και καθιέρωσε την κατηγορία των SUV ήταν το RAV4, το οποίο παραμένει περισσότερο τζιπάκι από όλα τα άλλα της κατηγορίας.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Βασικα και εγω τα κοροιδευα τα suv αλλα με το hrv που πηρα προσφατα αναθεωρησα λιγο.και μονο οτι καθεσαι ψηλα και οδηγας ειναι αλλη φαση.(προερχομενος απο σαυρα)....
dimitrisOP Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 το hrv ποιο πολυ για ιχ φερνει παρα για suv ειναι στην ιδια κατηγορια με quaskai,asx και τετοια crossover τα λενε,το να εχεις γενικα ψηλη θεση οδηγησης ειναι ενα +
Dark_Duck Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Βασικα και εγω τα κοροιδευα τα suv αλλα με το hrv που πηρα προσφατα αναθεωρησα λιγο.και μονο οτι καθεσαι ψηλα και οδηγας ειναι αλλη φαση.(προερχομενος απο σαυρα).... Κοιτα και εγω που οδήγησα tiguan μια χαρα μου άρεσε. Το ύψος και το μεγεθος μαζι με την ησυχια και την τετρακίνηση το κανουν πολυ ωραίο για ταξίδι. Απλά δεν θα ελεγα οτι οδηγώ offroad animal. Ολα τα SUV ειναι κούρσες με αυξημένη ικανότητα σκαρφαλώματος πεζοδρομίων. Για μέσα στην Αθήνα μια χαρα ειναι αλλα αν το παίξεις ο κατακτητής του βουνού θα γεμίσει η πλαγιά ανταλλακτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα