Andy Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 εχω 8 giga ram ομως εδω μ βγαζει μονο τα 4.τι μπορω να κανω?
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Απάντησε σε αυτο που λεει ο Gio καθως ειναι πολυ σημαντικά , αν εχεις 64 bit και παρολαυτά στο bios σου λες 8gb κανονικά στα windows 4gb δες μερικά πράγματα που μπορεις να τσεκάρεις απο εδω Τα windows δεν μπορούνε να χρησιμοποιήσουν ολη την διαθέσιμη ram που εχω τι να κανω ? 1
Andy Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 windows 64 παιδια.επισης στο bios μου δειχνει κανονικα 8 giga,αλλα στην φωτο απο πανω μονο 4 απο αυτα available.επισης το κουτακι δεν ειναι τσεκαρισμενο(σχετικα με το λινκ που μου εδωσες)οι μνημες ειναι της ιδιας εταιριας.ετρεξα το διαγνωστικο των windows για τις μνημες και δεν βρηκε προβλημα.τωρα για το bios θα το κοιταξω
skoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δοκιμασε καθε μνημη μονη της...αν δουλευουν κανονικα δοκιμασε να τις βαλεις σε διαφορετικες θεσεις...
selianx Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μόνο εγώ βλέπω ότι διαβάζει 8GB; Και η cached μνήμη χρήσιμη-"διαθέσιμη" είναι.Επίσης χρησιμοποιεί 3.2GB memory, και λέει κάτω 39%, αν διάβαζε μόνο 4GB δε θα έλεγε 90%+; 1
Andy Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/504824-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/?hl=%2Bandy&do=findComment&comment=52736295 η συνθεση μου ειναi στο πρωτο ποστ του fulgore
selianx Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/504824-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/?hl=%2Bandy&do=findComment&comment=52736295 η συνθεση μου ειναi στο πρωτο ποστ του fulgore χρησιμοποιείς το turbowrite του SSD;
Andy Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 χρησιμοποιείς το turbowrite του SSD; δεν ξερω!πως το τσεκαρω? Μολις τωρα οι τιμες στο cached kai sto available ανεβηκαν κατα 1000. wtf?
selianx Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αν έχεις το Samsung Magician, εκεί το βλέπεις. Αν δεν το έχεις λογικά δεν είναι ενεργοποιημένο.Η cached memory δεν είναι άχρηστη. Απ'τη στιγμή που δε χρησιμοποιείς τον υπολογιστή, για να μην "κάθετε" η RAM τη χρησιμοποιεί το OS, ώστε να κάνει εργασίες άμεσα διαθέσιμες στη RAM για πιο γρήγορη απόκριση.Αν προσθέσεις το USED (3.16GB) και τη cache / available θα δεις ότι σύνολο είσαι 8GB.Τώρα αν χρησιμοποιεί 3.16 το OS μοναχό του, απλά δες στο msconfig να απενεργοποιήσεις πράγματα που δε χρησιμοποιείς. 1
Andy Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αν έχεις το Samsung Magician, εκεί το βλέπεις. Αν δεν το έχεις λογικά δεν είναι ενεργοποιημένο. Η cached memory δεν είναι άχρηστη. Απ'τη στιγμή που δε χρησιμοποιείς τον υπολογιστή, για να μην "κάθετε" η RAM τη χρησιμοποιεί το OS, ώστε να κάνει εργασίες άμεσα διαθέσιμες στη RAM για πιο γρήγορη απόκριση. Αν προσθέσεις το USED (3.16GB) και τη cache / available θα δεις ότι σύνολο είσαι 8GB. Τώρα αν χρησιμοποιεί 3.16 το OS μοναχό του, απλά δες στο msconfig να απενεργοποιήσεις πράγματα που δε χρησιμοποιείς. got it!!ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα