Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν μεταξύ Lenovo,Acer,MSI(λόγω vfm-specs).Επέλεξα MSI γιατί ήταν καλύτερο σε specs,στην ίδια τιμή με το αντίστοιχο Lenovo-Acer.Ακόμα,έχω ένα φίλο που αγόρασε τούμπανο Lenovo (800euro) και όλο προβλήματα έχει(από την αρχή,και ξέρει να χειρίζεται καλά τους υπολογιστές) και έτσι στράφηκα μακρυά από εκεί.Για τα Acer έβλεπα τρελό κράξιμο μέσα στο φόρουμ οπότε το άφησα κ αυτό το σενάριο και κατέληξα στην MSI. Κρατάω την συμβουλή περί Windows που μου έδωσες.Το λάπτοπ το έχω ήδη πληρώσει οπότε εύχομαι είτε να έχεις άδικο,είτε να είμαι τυχερός.

Δημοσ.

Κι εγώ εύχομαι να έχω άδικο. Δεν είναι καιροί να πετάμε λεφτά.

Αλλά και δίκιο να έχω, ελπίζω να είσαι στην κατηγορία των λίγω που θα σου βγεί σκυλί. Απλά προσοχή στο μέλλον, γενικά σε τέτοια specs μή κοιτάς value μηχανάκια γιατί προφανώς κόβουν στην ποιότητα και την αξιοπιστία (φαντάσου 3000cc κινητήρα σε Hyundai ή σε Fiat).

• Like 1
Δημοσ.
chrimara3, on 11 May 2014 - 5:22 PM, said:chrimara3, on 11 May 2014 - 5:22 PM, said:chrimara3, on 11 May 2014 - 5:22 PM, said:

@plpapadopoulos

Αυτό εδώ είναι το laptop:

http://www.computeruniverse.net/products/90512359/msi-ge60-i750m245fd.asp+ SSD 120GB Seagate και 8GB RAM Corsair Vengeance @1600Mhz dual channel kit

Θα παίζω παιχνίδια και από βαριά προγράμματα θα χρησιμοποιώ το Matlab και σπανίως κανά Autocad.

Η καρτουλα(GT750M) σου παιζει να ειναι συμβατη με DX12,αλλα τα windows 7 φαινεται να μην ειναι!

Ελεγξε το πριν πας στα 7!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...