Προς το περιεχόμενο

CRYPTO AIRDATA 300 ROUTER 10.90e e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω παιδιά έχω ένα modem router του ΟΤΕ και σε απόσταση 80 τμ  δεν πιάνω καθόλου wifi αν βάλω αυτό θα μου ενισχύσει το σήμα και θα πιάσω ?

Δημοσ.

να ρωτήσω παιδιά έχω ένα modem router του ΟΤΕ και σε απόσταση 80 τμ  δεν πιάνω καθόλου wifi αν βάλω αυτό θα μου ενισχύσει το σήμα και θα πιάσω ?

Αν πρόκειται για φορητό ή σταθερό, πήρα το ακόλουθο κεραιάκι που μου πρότεινε μέλος του forum και πιάνει άριστα.
Δημοσ.

εγώ το θέλω για να μου ενισχύσει το σήμα και να πιάνω και πιο πέρα λέτε να το ρισκάρω?

από smartphone και laptop μπαίνω

Δημοσ.

εγώ το θέλω για να μου ενισχύσει το σήμα και να πιάνω και πιο πέρα λέτε να το ρισκάρω?

από smartphone και laptop μπαίνω

Η λειτουργία του repeater που θέλεις εσύ δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει σωστά μεταξύ συσκευών διαφορετικού κατασκευαστή.. Αν δεν θες να μπείς σε διαδικασία αλλαγής κεραίας κλπ. παίρνεις το εν λόγω router και αν δεις ότι δεν παίζει σωστά με το modem-router που έχεις, παίρνεις κι ένα ζευγαράκι power-lan με ένα 30άρι νομίζω πλέον και πας το σήμα σου όπου θες μέσα στο σπίτι. Προφανώς η δεύτερη λύση είναι αρκετά πιο ακριβή

Δημοσ.

Το παρέλαβα και το δοκίμασα σαν repeater.

Για 10,90€ μιά χαρά είναι.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν υπάρχει κανένα firmware update στο site της Crypto.

'Εχει βρεί κανείς τίποτα;

Δημοσ.

Για να ζητησεις τυχον firmware update επικοινωνησε μαζι τους για να στο στειλουν σε mail.Μη γελατε! Ετσι εκανα εγω με ενα αποκωδικοποιητη τους!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν υπάρχει κανένα firmware update στο site της Crypto.

Για να ζητησεις τυχον firmware update επικοινωνησε μαζι τους για να στο στειλουν σε mail.Μη γελατε! Ετσι εκανα εγω με ενα αποκωδικοποιητη τους!

Ενημερωτικά για όσους το αγόρασαν, ακολούθησα τη συμβουλή του Orfeus, έστειλα e-mail και πήρα ήδη απάντηση ότι δεν υπάρχει firmware update.

Πάντως το router (για 10.90€ πάντα) είναι πολύ καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε taxtax τι συσκευή repeataρες; (sorry για την υβριδική greeklishιά).

Δημοσ.

Φίλε taxtax τι συσκευή repeataρες; (sorry για την υβριδική greeklishιά).

Το μαύρο pirell της cyta.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να απενεργοποιήσεις το DHCP.

Επίσης έχει ένα μειονέκτημα. Δεν μπορείς να βάλεις άλλο κωδικό για το εισερχόμενο δίκτυο και άλλο για την αναμετάδοση.

Δημοσ.

Προφανώς αφού repeatάρεις το ίδιο SSID, σωστά; εκτός αν θέλεις να αλλάξεις το SSID μεταξύ pirelli και crypto

Δημοσ.

Προφανώς αφού repeatάρεις το ίδιο SSID, σωστά; εκτός αν θέλεις να αλλάξεις το SSID μεταξύ pirelli και crypto

SSID μπορείς να έχεις διαφορετικο, κωδικό όμως όχι.

Για κάποιες χρήσεις (πχ για να κάνεις repeat κάποιο γειτονικό wifi στο εξοχικό) βολεύει καλύτερα να μπορείς να έχεις άλλο κλειδί για το εξερχόμενο δίκτυο.

Σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/312628/Air-Live-WL-5460AP.html εδώ ας πούμε που έχω, γίνεται, αλλά βέβαια μιλάμε για άλλη τιμή.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ρωτήσω λίγο τους κατόχους.

Όσοι το έχετε στην λειτουργία station Infrastructure, έχει επιλογή να αλλάξετε κανάλι εκπομπής; Αν και το πιο λογικό μου φαίνεται να γίνεται στο ίδιο κανάλι.

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμουλα για την δουλεια που το θέλετε. Αν την είχα προλάβει και εγώ την προσφορά, θα έπαιρνα ένα για τον αδερφό μου.

Όσοι θέλετε να το λειτουργήσετε σαν repeater, σχετικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ ( http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Repeater_Bridge#Security). Μπορεί να είναι διαφορετικό μηχανημα αλλά οι ρυθμισεις που χρειαζεται να κάνετε για να σας δουλεψει σωστά σαν repeater είναι αυτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...