NexusZac Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Θα κανεις την δουλειά σου μια χαρα ειναι και αυτος αχα μαλιστα ρωταω γιατι εχω εναν 500 τωρα seagate σε αλλο μηχανημα και ειμαι ευχαριστημενος αρκετα θα λεγα...αθορυβος ειναι κιολας λεω να τεινω προς αυτον παλι
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αφου εισαι ευχαριστημένος και ειναι και λιγο φθηνότερος παρε αυτον δεν υπάρχει πρόβλημα
NexusZac Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αυτο που λες με το κλιψάκι μαλλον ειναι θέμα του καλωδίου οποτε άλλαξε το αρχικά και βάλε το σε αλλη θύρα, τωρα για το αλλο που ρωτάς μαλλον πρέπει να πάρεις μια κάρτα για pci express κάρτα που να βγάζει extra sata οσο αφορα αυτο μπορεις να με στειλεις ενδεικτικα τι να κοιταξω? ευχαριστω για ολα!!!
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Κατι τετοιο λεω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22441&cat=16&sub=300&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined, το βάζεις εσωτερικά στην motherboard σε PCI Express x1 και σου βγάζει 2 x sata 3
NexusZac Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Aλλαξα την λειτυργια τελικα σε achi μεσα απο τα bios..βαθμολογια windows επαιρνε 6.9 και τωρα πηγε 6.7..δν θα επρεπε να εχω πανω απο 7.5?
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οχι αναγκαστικά , το συγκεκριμένο τεστ βασικά να ξέρεις οτι δεν λεει την αλήθεια μην το παίρνεις καν στα σοβαρά
NexusZac Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αχα μαλιστα παντως δεν καταλαβα τρελη διαφορα μεχρι τωρα με τα απο οσα ακουγα και διαβασα..που θα πω ουαου αξιζε να βαλω ssd ψηλο αδιαφορο μου ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα