Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο το οποίο βρίσκετε ακόμα στην εργοστασιακή εγγύηση και λόγω μιας δυσλειτουργίας  του κινητήρα θέλουν να μου ανοίξουν την μηχανή και να αλλάξουν τα ελατήρια των πιστονιών,μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ  να το αρνηθώ και να απαιτήσω αν όχι καινούργιο αυτοκίνητο,τουλάχιστον καινούργιο κινητήρα?   

Δημοσ.

Δεν νομιζω....Η υποχρεωση τους είναι να το φτιαξουν και αν δουλευει και να σου δωσουν και εγγυηση για αυτό που θα φτιαξουν που μπορει να ληγει  κει μετα την κανονικη εγγυηση αν αυτή λιγει τωρα κοντα

Ποιο αμαξι είναι ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω....Η υποχρεωση τους είναι να το φτιαξουν και αν δουλευει και να σου δωσουν και εγγυηση για αυτό που θα φτιαξουν που μπορει να ληγει  κει μετα την κανονικη εγγυηση αν αυτή λιγει τωρα κοντα

Ποιο αμαξι είναι ?

Αυτό.

Προτίμησε να το φτιάξεις με τον τρόπο που σου προτείνουνε.

To καινούριο αυτοκίνητο/μοτέρ που ζητάς δεν αποκλείει κάτι να σου βγάλει την ίδια δυσλειτουργία που έχεις και τώρα. 

/sc

Δημοσ.

Γιά νά έχει πρόβλημα ο κινητήρας στά ελατήρια πιστονιών πρέπει νά σού καίει λάδι αρκετό.Μπορείς νά απαιτήσεις καινούργιο κινητήρα καί έτσι νά μπείς σέ διαδικασία διαπραγμάτευσης γιά νά πάρεις παράταση εγγύησης.Συνήθως -γιά νά μήν πώ πάντα - επισκευάζουν τόν προβληματικό κινητήρα.Σέ περίπτωση πού σού πούν γιά αντικατάσταση κινητήρα,νά ξέρεις πώς μιλούν γιά ανακατασκευή μεταχειρισμένου κινητήρα.Γιά VW μιλάμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Αυτος ειχε φτασει αρειο παγοκατα 90%
αφορουσε ενα φορτηγακι mercedes.

Διετής είναι η παραγραφή της απαίτησης για αντικατάσταση καινούργιου αυτοκινήτου, λόγω κατασκευαστικών ελαττωμάτων που παρουσιάζονται μετά την αγορά, έκρινε ο Άρειος Πάγος με την υπ’ αριθμ. 147/2010 απόφασή του.

2. http://www.katraslaw.gr/ki/nomologia/534--45472012

3.http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/28922.asp
4.https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE+%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82%29&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=cr&ei=GLVmU-_VDILc8gek2YH4DA#channel=rcs&q=%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE+%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85&rls=org.mozilla:en-GB:official
μην παρεις οποιον να ναι...ή παρε καμια εταιρεια στυλ arag/das κτλ.
αν δεν εχεις λεφτα τοτε θα στειλεις mail/fax με κοινοποιηση σε εισαγωγεα-αντ/πο+μαμα εταιρεια+γγκ ωστε να μιλησουν μεταξυ τους.

εντιτ:μαθε τι παιζει γιατι να σου αλλαξουν μονο ελατηρια και να φτιαξει χλωμο...

οπως και ποσο μηνων/ετων ειναι και τι προβληματα εχει...

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Και όμως είναι γιαπωνέζικο...,πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και πολύ υπομονή να έχω...

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως είναι γιαπωνέζικο...,πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και πολύ υπομονή να έχω...

αυτο για τις κασσανδρες... πες μας ενημερωτικά και τι αυτοκίνητο ειναι να ξερουμε να το αποφύγουμε...

Δημοσ.

αυτο για τις κασσανδρες... πες μας ενημερωτικά και τι αυτοκίνητο ειναι να ξερουμε να το αποφύγουμε...

Ε, ναι.

Με τέτοιο σοβαρό στατιστικό δείγμα καλό είναι να το αποφύγουμε.

Βέβαια με αυτή τη λογική είναι να απορεί κανείς πως αγόρασες BMW. 

Δημοσ.

Ε, ναι.

Με τέτοιο σοβαρό στατιστικό δείγμα καλό είναι να το αποφύγουμε.

Βέβαια με αυτή τη λογική είναι να απορεί κανείς πως αγόρασες BMW.

Εδω αγορασές εσυ φιατ. Που στα μέρη μου μετα την πενταετία τα κάνουν κουνελωνες...

Ο καθένας κρίνει, κοιτάει την τσέπη του και αγοράζει. Η ειρωνία να λείπει παλικάρι.. Οσα δε φτάνει η αλεπού ας τα αφήσει για το λύκο or whatever...

Δημοσ.

Μα εγώ δεν είπα ποτέ πως αγοράζω με βάση την αξιοπιστία παλικάρι. ΓΙα την ακρίβεια είναι πολύ χαμηλά στα κριτήρια μου. Εμένα μου αρκεί να μου αρέσει αυτό που ψωνίζω.

Αντίθετα με εσένα που έσπευσες να καταδικάσεις ένα μοντέλο από ένα ελλατωματικό κομμάτι.

Οπότε η απορία του πως αγόρασες BMW και μάλιστα με κινητήρα που έχουν ακουστεί τόσα και τόσα παραμένει.

Δημοσ.

Πολυ απλό. Γιατί έτσι γουσταρα έτσι έκανα... Είδες να το προτείνω σε κανέναν; Που στο φιναλε δεν έχει και κανένα σημαντικο πρόβλημα αν το προσεχείς οπως πρεπει... Έχω δει πολλά αντίστοιχα να καινε εγκέφαλους για πλάκα...

Οπότε για εμένα είναι αξιόπιστο και ας άλλαξε και 4 πολλαπλασιαστες, τι έγινε; Σώθηκες με 100€ παραπάνω;

Εδω πήρε ολοκαινουργιο αυτοκίνητο και θέλουν να του αλλάξουν ελατηρια και εσυ κάθεσαι και τρώγεσαι με το τι έχω εγω...

Σε κάθε περίπτωση είναι σωστο να ακουστεί τι αυτοκινητο ήταν και να κοινοποιηθεί το παραμύθακι και στη Μαμα εταιρεία που μπορεί να μην ξέρει τα κόλπα του αντιπροσώπου της...

Δημοσ.

Τώρα συμφωνούμε. Και καλά έκανες και πήρες αυτό που ήθελες.

Στο πρώτο που έγραψες ήταν η διαφωνία μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...